Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny wczoraj już nie miałam siły odnieść się do postów, chciałam tylko przekazać Wam dobre wieści
Sylwusia dobrze że znaleźliście przyczynę gorączki i oby teraz szybko przeszło :*
Kai, jak nocka?
Anienko zazdroszczę Ci tej synchronizacji dzieciaków. Mi ostatniej nocy jak nie jedno dokuczało to drugie i tak na zmianę a jeszcze jest w brzuchu. Strach pomyśleć jak urodzę... -
Sylwia gratulacje kto wie może Marysia faktycznie będzie grzecznym aniołkiem, tego Ci życzę
Sylwusia niech Hubert wraca szybko do zdrowia, dobrze, że znalazła się przyczyna!
Ja trochę smutam, bo szwagierka poroniła cieszyliśmy się wszyscy bardzo na tego maluszka. Ehh będzie mi trochę niezręcznie się teraz z nią spotkać.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje
Szynszyl przykra sprawa. U mnie byla taka sytuacja że moja szwagierka byla w ciąży a ja i druga Szwagierka poronilysmy. Mialo byc po nie całe 2 miesiace roznicy między maluszkami
Ja się wybieram ma opiekę nocną z Ignasiem . Juz w nocy brzydko kaszlal a o 16 mial prawie 39 stopni gorączki. Nie będę czekać na jutro bo ten kaszel ma okropny . Niby mam w domu sterydy ale wolę żeby go dziś lekarz zobaczył
Sylwia91, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Sylwia gratuluję zdanych egzaminów. Kujon z Ciebie żeby tak wszystko w pierwszym terminie zaliczać oczywiście żartuje będziesz miała czyste konto jak wrócisz na studia po narodzinach małej.
Szynszyl trudna sytuacja. Pozostaje trzymać kciuki, żeby szybko im się znowu udalo.
My dzisiaj byliśmy na zakupach takich trochę wiosennych z dziećmi i moja mamą. Coś zaczęła mówić, że jakbym chciała wrócić do pracy we wrześniu, to chętnie zostanie z Leosiem... Jeszcze nie mówiliśmy rodzicom o ciąży i strasznie mnie dzisiaj korciło, ale się nie wyglądałam czekamy do USG i potem powiemy.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Ignas ma obustronne ostre zapalenie oskrzeli. O 20 miał temperaturę 39.3
Teraz śpi ale czuję ze będzie długa noc
Blu wcale się nie dziwię ze Cię korciło zeby się wygadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 21:26
-
Reniu dużo zdrówka dla Ignasia! Niech już przyjdzie wiosna, to może skończy się ten czas chorób.
Dziewczyny trzymamy mocno kciuki, żeby im się ponownie udało. Musi być dobrze.
Blu jeszcze tylko chwilka i będziesz mogła się wygadać ^^
Ja się nie mogę nadziwić ostatnio ile takie małe dziecko może rozumieć. A w ogóle to Hania jak dostanie jakieś nowe ubranko to po tym jak ubieramy do przymiarki to biegnie do lustra się obejrzeć i pierwszy raz wyszliśmy z mężem bez Hani ostatnio, myślałam, że będzie płacz a ona się świetnie bawiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:32
-
Renia zdrówka dla małego. My chyba wychodzimy już z choroby. Gorączka nie wróciła już po pierwszej dawce antybiotyku. Mały wrócił do formy, rozrabia u dziadków korzysta z ich dobroci. Ulubione zwierzątko Huberta to kotek. U rodziców jak w pokoju zobaczy kotka to piszczy ze szczęścia, cieszy się jak szalony. Chodzi za nim i podaje mu piłki aby się bawił. A jak wyjdziemy na dwór a rodzice mają cztery koty to na spacer nie mogę z nim wyjść, bo on siedzi w wózku i patrzy się jak koty szaleją. Obawiam się, że jak dorosnie to może nam przynieść kotka do mieszkania
-
Dziewczyny daje mu osłonę. No i jogurt naturalny mały zajada. Wystraszylam się, że znowu się coś do nas przyczepilo. Skończymy antybiotyk i po kilku dniach powtórzymy badanie.
Sylwia91, Reni@, Blu lubią tę wiadomość