Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
natalaa_aa wrote:Witam się z Wami z pracy
kolejny piękny , nudny dzień się zapowiada
Coraz częściej wstaje rano z mdłościami, które po nie długim czasie mijają
Dziś do pracy zrobiłam sobie pyszną , zdrową sałatkę
Na Mazurach rano padał deszcz, a teraz wyjrzało do Nas słoneczko
A jak Wy się czujecie??
Kto się łączy w bólu z pracy ?
Ja sie zdecydowanie łączę w bólu, od 2 tygodni w pracy próbuję ukryć, ze przysypiam i wykonuję absolutne minimum moich obowiązków. Aż się boję, co będzie później jak mi się to wszystko spietrzy
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMysle ze nasze rozmowy to nie jest jakis temat tabu czy na zasadzie tajne/poufne.... normalne ciazowe tematy sa tu poruszane, ja osobiscie nie widze powodu zeby wylaczac anonimowowosc, mi to nie jest potrzebne ani tez nie pisze nic takiego czego osoba 3 nie mogla by wiedziec
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wtrącę się jeszcze do masowania brzuszka
koleżanka w ciąży bezproblemowej, niezagrożonej kilka razy dziennie smarowała i maskowała brzuch bo bała sie ze bedzie miała rozstępy, od 6 miesiąca musiała leżeć bo prawie urodziła, miała kilka cm rozwarcie wlasnie przez masowanie i wywoływanie skurczy. Miała wsadzony krążek i jakos dotrwała do końca ale 3 miesiące leżała. Takze ja raczej jestem ostrożna
-
nick nieaktualnyLuiza właśnie to sugerują lekarze. To tak jak z lotami podczas ciąży. Niby nic nie zagraza, ale pewnosci nie ma. A moja koleżanka pilot wycieczek widziała 3 poronienia. Najprawdopodobniej z 1-2 trymestru. Bo nigdy nie wiadomo jak brzuszek sie zachowa:-/ oczywiscie trzeba zachować zdrowe podejscie bez paniki... Do wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:23
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:33
MMM2016, Auro, natalaa_aa, Jusstin, Amc, Rutelka, Zetzet, andzia821, marti_88, LillaMy, Beattkie, NiecierpliwaKarolina, Visenna, Blu, Asia_08, Limerikowo, daisy1984, Dea28 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
wlasnie kurier przyniosl i paczke z apteki gemini.Kupiłam balsam Palmers w słoiczku to bardziej masło niz balsam pacznie slicznie waniliowo az zjesc mozna i ma kolor budyniu
jest na nim napisane ze od 4 msc mozna smarowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:41
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Hej Laleczki, u mnie tez pada i pogoda nieciekawa.
Miałam dziś zakupy robić na święta bo w lany poniedziałek robię córce "Roczek", a tu klops, dziecko mi się dziś obudziło z temperaturą
Ja mam w piątek wizytę, może też się dowiem kto w brzuszku mieszka.
U dentysty tez byłam, ale ja nigdy nie korzystałam ze znieczulenia. Kazała mi brać wapń chelatowany, bo jak nie to zęby się pogorszą podobno po ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 11:49
-
W takim razie trzeba się delikatnie powstrzymywać od masowania
walleriana śliczny bobasek
co do anonimowości, jak będziecie chciały tak będziemi tu jest dobrze , ale jeżeli chodzi o wstawianie zdjęć to faktycznie może zamknięta grupa byłaby ok
dalej się nuuuudzę...aż pół sałatki z nudów zjadłam, a gdzie jeszcze do 16.. -
Ola_85 wrote:wlasnie kurier przyniosl i paczke z apteki gemini.Kupiłam balsam Palmers w słoiczku to bardziej masło niz balsam pacznie slicznie waniliowo az zjesc mozna i ma kolor budyniu
jest na nim napisane ze od 4 msc mozna smarowac.
Ja z Palmers używam krem przeciw rozstępom. Zapach kakaowy. W tubie. Jestem zadowolona.
Ola_85, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam od dentysty. Wszystkie zęby zdrowe.
Za miesiąc idę tylko na zdjęcie kamienia i piaskowanie.
Oby ząbki w takim stanie dotrwały do jesieni.
Jeśli chodzi o forum zamknięte, to jestem za... tylko szkoda trochę tego miejsca, bo pewnie umrze śmiercią naturalną... -
MagicM proszę bardzo
kupiłam jeden i drugi.
olej kokosowy:
http://allegro.pl/olej-kokosowy-nierafinowany-organiczny-100ml-i5943999376.html
masło shea:
http://allegro.pl/maslo-shea-nierafinowane-200g-ghana-i5921026063.htmlMagicM lubi tę wiadomość