Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jutro mam w adad med na karowej nie znalazłam o nich negatywnych opinii, dobrych, tez nie heheh kosztuje 200 zł wizyta i dam znac jak było i czy polecam
maja dobry sprzet i na tym mi zalezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:32
-
natalaa_aa wrote:Na Mazurach rano padał deszcz, a teraz wyjrzało do Nas słoneczko
Na Warmii lało w nocya dziś pochmurno ale niebiańsko ciepło.. wiosennie... i naprawdę bardzo przyjemnie mimo braku słońca
Pomyłam okna, kończę ogarniac firanki... popikowałam pomidory... i chyba mam dość -
Beattkie wrote:Tez mam vizyte po 4 tygodniach i tez jutro. Nie stresuj sie, jezeli wydazyłoby sie cos zlego to pewnie byś juz to czuła. A tak musi byc wszystko dobrze!
o ktorej zaczynasz wizyte?
Jutro o 16 , jak o niej myśle to brzuch mnie juz boli , dziś juz spac nie mogłam , raz mnie bolał brzuch jak przy miesiączce i zle sie czułam , a poza tym mam dni kiedy mam wrażenie ze jestem w ciazy i jest ok , i dni jak dziś ze mam wrażenie ze nie jestem w ciazy , macam brzuch i nic nie czujeparanoja
16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie dzis pada deszcz
dzis w nocy myslalam ze kota dostane 3 razy wztawalam siusiu a wcale duzo nie pilam, normalnoe teraz mam jakas sikaczke !! W dodatku w czawrtek wyjezdzam na swieta do Taty, o mojego domku rodzinnego , troche mam stres przed wyjazdem bo to jednak 6 godzin musze jechac ale powoli sie dowleke
w dodatku moja corcia ma chorobe lokomocyjna ;( pytanie do mamusiek ma ktoras z dzieckiem taki problem ? Polecacie cos sprawdzlnego ?
-
Witam sie i ja zza biurka
Gratuluje wczorajszych wizyt i powodzenia dzis, nie pamietam, ktora z Was idzie dzis, ale na pewno jest Was kilka
O tej grupie na FB juz byla dyskusja, ze wtedy tracimy anonimowosc, bo musimy operowac prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Nie wszystkie dziewczyny mialy na to checJa tez nie wiem, czy jestem do tego pomyslu przekonana
Milego dnia Mamuski!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 09:39
Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvee wrote:Jutro o 16 , jak o niej myśle to brzuch mnie juz boli , dziś juz spac nie mogłam , raz mnie bolał brzuch jak przy miesiączce i zle sie czułam , a poza tym mam dni kiedy mam wrażenie ze jestem w ciazy i jest ok , i dni jak dziś ze mam wrażenie ze nie jestem w ciazy , macam brzuch i nic nie czuje
paranoja
Mam podobnie;-) nie widac po mnie ciazy, wiec sie czasami zastanawiam czy to nieurojona potem patrze na usg pierwsze i mowie sobie ze zryty mózgnatalaa_aa, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzis pada deszcz
dzis w nocy myslalam ze kota dostane 3 razy wztawalam siusiu a wcale duzo nie pilam, normalnoe teraz mam jakas sikaczke !! W dodatku w czawrtek wyjezdzam na swieta do Taty, o mojego domku rodzinnego , troche mam stres przed wyjazdem bo to jednak 6 godzin musze jechac ale powoli sie dowleke
w dodatku moja corcia ma chorobe lokomocyjna ;( pytanie do mamusiek ma ktoras z dzieckiem taki problem ? Polecacie cos sprawdzlnego ?
Hej podobno na święta bedzie bardzo ciepło;-) moze to Cie pocieszy;-). Ja mam tak ostatnie 2 noce, wczesniej bylo normalnie, a teraz budze sie z takim scisnietym pecherzem i tlumacze sobie to tak, ze macica rosnie i na pecherz uciska, ale po brzuchu tego nie widze. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
ja podobnie jak Zetzet nie jestem przekonana do pomysłu z facebookiem. Wolę być tutaj.
Mdłości mi przeszły, tzn. jeszcze troszkę odczuwam, ale już normalnie mogę jeść i pić.
Dziś idę do dentysty. Ciekawe czy w przypadku borowania zęba, mają jakieś specjalne znieczulenie dla kobiet w ciąży? Wie któraś coś na ten temat?
Anulka przed 10:00 napisałaś, że pomyłaś okna, kończysz z firankami i popikowałaś pomidorki. Kiedy ty to robisz?Bo ja dopiero co "ożyłam" po nocy.
-
Rutelka wrote:Hej dziewczyny,
ja podobnie jak Zetzet nie jestem przekonana do pomysłu z facebookiem. Wolę być tutaj.
Mdłości mi przeszły, tzn. jeszcze troszkę odczuwam, ale już normalnie mogę jeść i pić.
Dziś idę do dentysty. Ciekawe czy w przypadku borowania zęba, mają jakieś specjalne znieczulenie dla kobiet w ciąży? Wie któraś coś na ten temat?
Anulka przed 10:00 napisałaś, że pomyłaś okna, kończysz z firankami i popikowałaś pomidorki. Kiedy ty to robisz?Bo ja dopiero co "ożyłam" po nocy.
O 6:45 wyjeżdża mąż z dziećmi, zostaje sama... i zasuwam...
Jeszcze zostały mi okna u dzieci, dachowe... moze jutro
Ja nie mam uprzedzen do FB, a to że nazwisko czy zdjęcia będą widoczne naprawdę mi nie przeszkadza, nie mam nic do ukrycia że tak powiem... myślę że z czasem, po upływie miesięcy i tak w koncu zapragniemy się lepiej poznać... iło będzie móc obejrzeć zdjecia, obserwować jak dziecia rosną... tutaj osobiście nie lubię wklejać zdjęć... są wtedy jakby nie patrzec upublicznione, w szerokim tego słowa znaczeniudlatego po jakims czasie zawsze usuwam
-
sarcia123 wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzis pada deszcz
Nic wiecej nie odkryłam do tej pory -
Jeżeli chodzi o dentystę to spokojnie dziewczyny- ja byłam i dostawałam znieczulenie nieco słabsze i o innym składzie, ale spokojnie dałam radę
Więc głowa do góry rutelka!
A co powiedziałybyście za przejściem na inne forum zamknięte? Nie musi być to przecież na fb- dalej każda jest anonimowa, a przynajmniej nie każdy ma wgląd...natalaa_aa lubi tę wiadomość
-
Jusstin wrote:Jeżeli chodzi o dentystę to spokojnie dziewczyny- ja byłam i dostawałam znieczulenie nieco słabsze i o innym składzie, ale spokojnie dałam radę
Więc głowa do góry rutelka!
A co powiedziałybyście za przejściem na inne forum zamknięte? Nie musi być to przecież na fb- dalej każda jest anonimowa, a przynajmniej nie każdy ma wgląd... -
Kasiowa wrote:W 8 tygodniu było 4,2cm a teraz 3,8cm nie wiem czy to wynika z różnicy sprzętu i zdolności lekarza ale zaczęłam sie stresować tym bardziej ze często czuje takie kłucie jakby szyjki. biorę luteinę wiec mam nadzieje ze to wystarczy.