Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:wlasnie kurier przyniosl i paczke z apteki gemini.Kupiłam balsam Palmers w słoiczku to bardziej masło niz balsam pacznie slicznie waniliowo az zjesc mozna i ma kolor budyniu
jest na nim napisane ze od 4 msc mozna smarowac.
Ola Na rozstepy w ciazy? Ja mam 3 z palmersa. 2 balsamy do ciała, jeden z masłem, jeden z oliwek i właśnie w takim pudeleczku na rozstepy, budyniowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarti_88 wrote:MagicM proszę bardzo
kupiłam jeden i drugi.
olej kokosowy:
http://allegro.pl/olej-kokosowy-nierafinowany-organiczny-100ml-i5943999376.html
masło shea:
http://allegro.pl/maslo-shea-nierafinowane-200g-ghana-i5921026063.html
Ja też je kupiłam, ale szczerze powiem, że zapach masła shea mi nie podchodzi, a olej kokosowy to też zapachowy nie-rarytas... Jak się nimi nasmaruję, to czuję, że śmierdzę, ubrania mi śmierdzą.
Chyba jednak przerzucę się na coś na rozstępy typu Palmers... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jaka chec mnie dzis naszla na sernik na ciemnym kruchym spodzie to szok!!! Polecialam szybko na zakupy i teraz juz siedzi w piekarniku mniaaaaaam na sama mysl slinka mi cieknie! Kto reflektuje na kawalek? Zapraszam
Rutelka, Ola_85, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo serniczek mniam
ja zjadłam kit kata o smaku masła orzechowego i krówki i czuje ze na tym dzis nie koniec bo popołudniu jadę babcie odwiedzić i liczę na jakies pyszności. Patrzę na ten moj brzuch i wyglądam jak w 5m dobrze ze waga pokazuje -1
Beattkie lubi tę wiadomość
-
Sylwusia100 wrote:Dziewczyny z Warszawy podpowiedzcie mi gdzie można zrobić usg prenatalne. Poszukuje dobrego i sprawdzone lekarza. Kogo polecacie?
Robię w Unicare na Hlonda (wilanow). Bardzo polecam to miejsce - sprawdzonebardzo dobry i dokładny sprzęt i super lekarze. Mi akurat USG genetyczne będzie robił Marcin Wrona. Razem z testem PAPPA i interpretacją wyniku to koszt 600zł. Bez testu jest oczywiście taniej. Na stronie mają cennik i z terminami nie powinno być problemu
Sylwusia100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rutelka wrote:Ja też je kupiłam, ale szczerze powiem, że zapach masła shea mi nie podchodzi, a olej kokosowy to też zapachowy nie-rarytas... Jak się nimi nasmaruję, to czuję, że śmierdzę, ubrania mi śmierdzą.
Chyba jednak przerzucę się na coś na rozstępy typu Palmers...
zgadzam się, masło shea jedzie równo. Olej kokosowy mi pasuje. Używam ich teraz, chcę je wykorzystać. Anulka pisała o zbawiennych właściwościach masła shea i trochę czytałam.
Wiem, że jest to najlepsze dla ciała.
ALE... kiepsko się wchłania, mam wrażenie, że w ogóle. Pozostawia tłuste ślady. Wierze jednak, że jest dobre bo mam skłonności do rozstępów.
Ja po wypłacie na pewno zakupie jeszcze kilka innych specyfików i będę używać naprzemiennie. Z drugiej strony jak siedzę w domu to mogę śmierdzieć tym masłem
Olej kokosowy jest dla mnie lepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 13:30
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Na fora.pl długo administrowalam forum, lata temu
łatwe w obsłudze, sa fajne kody, bajery do znalezienia w sieci, zawsze na wiosne czy święta zmienialam szatę graficzną, był efekt spadających kwiatków albo śnieżynek, takie tam śmieszne dodatki
mozna radio zrobic na stronie, duzo roznych dzialow np zdrowie albo przepisy
wtedy jakies konkretne informacje nie giną w tłumie ze tak powiem
Galerię, no takie tam
Nowe osoby zawsze za akceptacja admina były, a tak to forum bylo tajne ze tak powiem, dla osób z zewnatrz nie bylo widac nic procz nagłówka
-
anulka1978 wrote:Na fora.pl długo administrowalam forum, lata temu
łatwe w obsłudze, sa fajne kody, bajery do znalezienia w sieci, zawsze na wiosne czy święta zmienialam szatę graficzną, był efekt spadających kwiatków albo śnieżynek, takie tam śmieszne dodatki
mozna radio zrobic na stronie, duzo roznych dzialow np zdrowie albo przepisy
wtedy jakies konkretne informacje nie giną w tłumie ze tak powiem
Galerię, no takie tam
Nowe osoby zawsze za akceptacja admina były, a tak to forum bylo tajne ze tak powiem, dla osób z zewnatrz nie bylo widac nic procz nagłówka
Czyli Kochana coś dla Ciebie!
Teraz też oprócz nagłówka nic nie widać a i akceptacja jest przez admina
Jeśli dziewczyny nie chcą przejść na FB to drugie forum będzie dobrym wyjściemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 13:44
-
natalaa_aa wrote:Tak mnie wkurzyła moja kierowniczka , że aż mnie głowa rozbolała..weź tu w spokoju teraz wytrzymaj..tym bardziej , że stażystów traktuje się jak służących, a nie jak pracowników...masakra, muszę wytrzymać do czerwca...