Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Może moja opinia nie zdobędzie uznania większości, ale myślę, że utworzenie nowego forum przysporzy nam jedynie zamieszania. Będzie część dziewczyn, która się przeniesie tylko tam, część zostanie tylko tu, a część będzie raz tu a raz tam. Osoboście, zostaje na belly ze względu na kalendarz i inne wątki, w których się udzielam.
walleriana, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelficzka wrote:Dziewczyny, mam takie pytanie a zapomniałam zapytać w kadrach! Kurde, będę tam dopiero za tydzień
Może wiecie jak jest opłacane ubezpieczenie grupowe jak jestem na zwolnieniu? Pracodawca zatrudnia powyżej 20 osób. To on wypłaca mi chorobowe, zastanawiam się czy będą potracali mi składki na ubezpieczenie (całe 22zl) -
ale zamieszanie robicie
Szkoda troche, bo tu sie fajnie czyta..
Poza tym nie rozumiem troche idei tej zmiany ?NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, Dea28 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Słuchajcie..... najważniejsze to podejść do sprawy na spokojnie
Ja zarejestrowałam się na nowym forum ale tutaj też będę zaglądać. Udzielam się też na wątku: postanowienie-na-2016-zajde-w-upragniona-ciaze i to się nie zmieni
Najważniejsze to nadal móc dzielić się swoim Szczęściem czyli radością z oczekiwania Maleństwanatalaa_aa, walleriana, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Amc wrote:Ja mam normalnie opłacaną składkę. W pierwszej ciąży również także dostałam kasę za urodzenie dziecka. Z tym że u Ciebie pytanie czy jest więcej niż 25 osób. Wówczas kasę dostajesz od pracodawcy a nie z zusu. Naklepiej w kadrach podpytaj.
Tak, zatrudnia ponad setkę
Tak czy inaczej zapytam w kadrach we wtorek.
Ps. Ja też jestem za jednym forum, ogólnie.to chciałam Was poznać na Facebooku, z dziewczynami z grupy staraczek mamy tajną grupę, gdzie nikt nie ma dostępuale rozumiem, że cenicie sobie prywatność
-
Jezeli chodzi o rozstepy polecam elancyl- w dużej tubie z pompka. Po pierwszej ciazy nie mam żadnych rozstepow, a dla mnie ma konsystencje wiele lepsza niz palmers. Do tego delikatny zapach i super wydajny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 15:25
Blu lubi tę wiadomość
-
elficzka wrote:Ps. Ja też jestem za jednym forum, ogólnie.to chciałam Was poznać na Facebooku, z dziewczynami z grupy staraczek mamy tajną grupę, gdzie nikt nie ma dostępu
ale rozumiem, że cenicie sobie prywatność
Elficzka przypuszczam że na prywatnym forum, nie jedna z Nas straci swoją prywatność
natalaa_aa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelficzka wrote:Tak, zatrudnia ponad setkę
Tak czy inaczej zapytam w kadrach we wtorek.
Ps. Ja też jestem za jednym forum, ogólnie.to chciałam Was poznać na Facebooku, z dziewczynami z grupy staraczek mamy tajną grupę, gdzie nikt nie ma dostępuale rozumiem, że cenicie sobie prywatność
-
Ja jestem za nowym forum. Można tam zaprowadzić większy porządek i... większa prywatność, przy zachowaniu anonimowości.
Nie zmieniajmy nickow, w miarę możliwości i avatarow
Przez pierwsza chwilę bedzie pewnie zamieszanie, ale może z czasem uda się tam przejść całkowicie? To forum wcale nie jest wygodne, ma mało opcjiZarejestruję się, jak tylko będę w domu...
Jestem grafikiem, trochę programuję, wiele lat byłam moderatorką na forum wizaz.pl - jakby były jakieś problemy - służę pomocąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 15:46
natalaa_aa, LillaMy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLillaMy wrote:Ogółem dziewczyny chodzi o to aby się poznać lepiej , tutejsze forum nie zapewnia żadnej prywatności
Jak ktos mysli o stalym kontakcie to sie zgadzam. Nasze dzieci beda rosły razem, bedziemy miały wspolne problemy dzieciece, a moze raz w roku uda nam sie spotkać razem- kto wie. Moja kolezanka od kilku lat jest w takiej zamknietej grupie nawet ja te dziewczyny osobscie poznałam, a było ich 5 z roznych stron Polski
Wolałabym, zeby 1000 osob nie czytało, że się beattkie pochwa przy porodzie rozerwała:-P taki przykładWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 15:40
Visenna, natalaa_aa, LillaMy, Jusstin lubią tę wiadomość
-
hehe, no i zamieszanie stało się faktem... No nic, szkoda, że się będziemy teraz dzielić na zwolenniczki starego, nowego i niezdecydowane. Pozostaje jedynie mieć nadzieje, że wśród tych z nas, które tu zostaną nie powstanie za jakiś czas kolejny pomysł przenosin do nowego, bo to nie poskutkuje niczym innym jak tylko kolejnym zamieszaniem
Limerikowo, kehlana_miyu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Jak ktos mysli o stalym kontakcie to sie zgadzam. Nasze dzieci beda rosły razem, bedziemy miały wspolne problemy dzieciece, a moze raz w roku uda nam sie spotkać razem- kto wie. Moja kolezanka od kilku lat jest w takiej zamknietej grupie nawet ja te dziewczyny osobscie poznałam, a było ich 5 z roznych stron Polski
Wolałabym, zeby 1000 osob nie czytało, że się beattkie pochwa przy porodzie rozerwała:-P taki przykład
ale to napisałaś, tak się uśmiałamBeattkie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-