X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie ze nie ma co szuklac problemu tam gdzie ich nie ma, kto chce zostaje kto chce dolacza do nowego forum i po sprawie :) To nie sprawa wagi panstwowej zeby na 10 stron sie teraz rozpisywac

Visenna, marti_88, Limerikowo, MMM2016 lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos nam się sypnęło na forum? czy tylko u mnie się nie odpala?

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elficzka wrote:
    Ps. Ja też jestem za jednym forum, ogólnie.to chciałam Was poznać na Facebooku, z dziewczynami z grupy staraczek mamy tajną grupę, gdzie nikt nie ma dostępu :) ale rozumiem, że cenicie sobie prywatność :)

Ja tez bylam za fb, wydawalo mi się że tworzymy juz jakąs grupę, jakby nie było... myslalam ze fajnie byloby się "widziec", móc wrzucac swobodnie zdjęcia... chyba nawet nie musimy miec siebie w znajomych na fb zeby nalezec do grupy... wtedy ograniczony bylby dostep do tych prywatnych tresci kazdej z nas, aczkolwiek ja nie mam z tym problemu... bo co ja mam na fb? zdjecia? adresu, peselu i numeru karty kredytowej nie podaję wiec naprawdę nie mam nic do ukrycia ze tak powiem :)
    Nie wiem, moze za krotko jeszcze ze soba rozmawiamy? moze dziewczyny przekonaja sie do fb za jakis czas... zobaczymy :)

A z forum chodzilo tylko o to zeby mozna bylo swobodnie wrzucic zdjecie... swoje, brzucha, z wakacji czy wreszcie dziecka... osobiscie tutaj prywatnych zdjec umieszczac nie chcę... po co mam je udostepniac wszystkim ludziom... chcialabym pokazac Wam, a nie calemu światu ;)

I tylko o to chodzilo mysle...

marti_88, Limerikowo lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Cos nam się sypnęło na forum? czy tylko u mnie się nie odpala?

Mi działa forum ;)

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz u mnie tez ok :)

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) tak sobie spokojnie wchodzę po pracy a tu takie zmiany :)
    zarejestrowałam się na tym nowym forum, aczkolwiek jakoś mi przykro opuszczać to, dla mnie to jednak małe zamieszanie, w sumie nigdzie nie napiszę nic zbyt prywatnego, bądź czegoś, czego nie chcę :) czekam na akceptację.

Ola pytałaś o wyniki toxo to jeśli masz IGg na plusie to znaczy, że masz przeciwciała, iGm określa świeżą infekcje, tak w skrócie :):)

Dziewczyny już po pracy, ale łączę się z każdą :) ostatnio nawet tak wychodzi, że w ciągu dnia nie podczytam nic ;/

co do śluzu to u mnie również jest go całkiem sporo, ale nigdy nie zauważyłam takiego "glutka" :)

co do brzuszka i jego głaskania, to czasem mi się zdarza :) ale częściej po prostu kładę sobie rękę na brzuchu, bo już zaczyna się kształtować, miłe uczucie :)

i oczywiście gratuluje kolejnych wizyt i zdjęć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:16

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • elficzka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, zarejestrowalam się :)

Ps. Myślę, że powinnaś akceptować tylko osoby które - nawet rzadko, ale jednak - udzielają się tutaj :)

Oczywiście tutaj też zostaje :)

Visenna lubi tę wiadomość

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • walleriana Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może się przekonam, póki co zostaje tutaj nie chce mi się "latać" pomiędzy forami.

Szukam raczej wsparcia zrozumienia - podnoszą mnie na duchu jak czytam uspakajające wiadomości innych dziewczyn.

Nie potrzebuje uzewnętrzniania a tym bardziej wrzucania zdjęć.
    Czy wrzucicie zdjęcia tutaj czy na fb czy na każdym innym forum to zdjęcie w sieci zostaje..Akurat o bezpieczeństwie w "sieci" trochę wiem :)

Ja postaram się tu zostać mam nadzieje ze mimo wszystko część dziewczyn tu zostanie żeby się wspierać, rozmawiać dyskutować! :*

Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość

0d1yflw1tl9x34uk.png

7/10/2016 Córeczka <3
    13/09/2018 Dwie kreski !
    15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
    3/10/2018 Bijace serduszko <3
  • Katarzyna.G Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny! Nie mam dobrych wiesci. Dzis bylam na planowanej drugiej wizycie. Doktor nie znalazl tetna dziecka. Diagnoza: ciaza obumarla, skierowanie do szpitala. Niewiele myslac pojechalam do nastepnego lekarza - diagnoza ta sama. Planowo dzis rozpoczelam 11 tydzien. Wedlug usg ciaza obumarla w 7 tygodniu. Jutro na 9 jade do szpitala. Tak cholernie jest mi przykro. Boje sie tego zabiegu, boje sie kazdego kolejnego dnia. Tak bardzo pragnelam tego dziecka.

8.01.2016 - 23.03.2016 [*] Mój mały Aniołek

8uneyx8d1vxarn72.png

yuuds65gf87b5p5x.png
  • walleriana Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wrote:
    Czesc dziewczyny! Nie mam dobrych wiesci. Dzis bylam na planowanej drugiej wizycie. Doktor nie znalazl tetna dziecka. Diagnoza: ciaza obumarla, skierowanie do szpitala. Niewiele myslac pojechalam do nastepnego lekarza - diagnoza ta sama. Planowo dzis rozpoczelam 11 tydzien. Wedlug usg ciaza obumarla w 7 tygodniu. Jutro na 9 jade do szpitala. Tak cholernie jest mi przykro. Boje sie tego zabiegu, boje sie kazdego kolejnego dnia. Tak bardzo pragnelam tego dziecka.

Straszne jest to co piszesz...
    Bardzo mi przykro... :(

0d1yflw1tl9x34uk.png

7/10/2016 Córeczka <3
    13/09/2018 Dwie kreski !
    15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
    3/10/2018 Bijace serduszko <3
  • elficzka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna... bardzo mi przykro :(

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wrote:
    Musisz być silna i iść do przodu, a w chwilach słabości myśl sobie, że masz swojego prywatnego Aniołka, który na pewno by nie chciał aby mama była smutna. Wiem co mówię...

Limerikowo lubi tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wrote:

Domyślam się, że w takiej chwili nic nie jest w stanie Cię pocieszyć, ale wszystkie tutaj mocno Cię wspieramy :-*

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna... tak bardzo mi przykro, już myślałam, że nic takiego nie przeczytam tutaj...

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • Evee Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna tak mi przykro , aż mi sie słabo zrobiło czytając taka wiadomość , chyba dziś nie zasnę przed jutrzejsza wizyta :(

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wrote:
    kasia sciskam mocno :( :(

km5s8ribs34fnes6.png
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evee będzie wszystko dobrze! Zobaczysz :-*

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Evee Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaKarolina wrote:
    Evee będzie wszystko dobrze! Zobaczysz :-*

Dzięki ! Marze o tym ! Mówią ze ciaza to cudowny czas ...

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do dziewczyn z Warszawy Co wy na spotkanie poznanie sie osobiscie?jakas kawka ciasteczko??(z reszta tez bym chetnie sie spostkała tylko dziela nas km)

km5s8ribs34fnes6.png
  • natalaa_aa Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna.G wszystkie jesteśmy z Tobą, trzymaj się i bądź silna..

natala :)thgf3e3ky5kkrrvd.png
    dxomdf9h9r427akt.png
‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ