Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...jestem załamana...
Ukruszył mi się przed chwilą ząb.. i to tak konkretnie..prawie połowa...
Jak to jest ze stomatologiem w ciąży?
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie jutro mam usg genetyczne. Mój lekarz powiedział żebym delikatnie poprosiła lekarza o podejrzenie płci bo to badanie temu nie służy. Czy Wy od razu kładąc się na lozko poprosilyscie na wstępie czy w trakcie badania zeby zajrzał między nóżki
?
-
nick nieaktualnyKasiaa moj mąż pierwsze pytanie, ktore zadał jak sie położyłam to czy widać płeć i lekarz powiedział, ze jak obejrzy to powie
mysle, ze warto wczesniej zapytac. Bo potem mozesz uslyszec, ze nie zwrocil na to uwagi, a tak na wstepie budujesz juz jakas odpowiedzialnosc wobec lekarza;-) i pokazujesz ze masz oczekiwania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 15:26
kasiaa.. lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Kasiaa moj mąż pierwsze pytanie, ktore zadał jak sie położyłam to czy widać płeć i lekarz powiedział, ze jak obejrzy to powie
mysle, ze warto wczesniej zapytac. Bo potem mozesz uslyszec, ze nie zwrocil na to uwagi, a tak na wstepie budujesz juz jakas odpowiedzialnosc wobec lekarza;-) i pokazujesz ze masz oczekiwania
-
Haa, właśnie dzwonił doktorek numer jeden i przełożyliśmy usg genetyczne na 16.04. Będę zatem miała pierwsze USG genetyczne w Medicover w 12+3 a potem drugie u mojego doktorka w 13+3. Bąbelek jest cały czas do przodu o 4/5 dni, więc na tym drugim będziemy już pewnie w górnej granicy normy z wymiarami. Wyczytałam gdzieś, że górna granica to CRL=84mm co odpowiada 14+2, więc jeśli Bąbel będzie równo rósł to 16.04 powinien mieć wzrost na 14+0
Aż nabrałam nadziei, że może uda się zobaczyć płećAle byłoby super!!
Blu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dokładnie tak zrobiłam, powiedziałam ze ciekawe czy będzie już wiadomo kto tam siedzi, na co lekarz ze nie wszystkie dzieci na tym etapie sie ujawniają, ja na to ze pierwsza córka sie pokazała, a on ma to ze TA też
lu.iza, NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneta93 wrote:A czy przeczuwacie bądź przeczuwałyście płeć? Bo ja tak w głębi czuję że to będzie dziewczynka i mąż mówi to samo
ciekawe czy nie zrobi nam niespodzianki
Ja czuje dziewczynke, ale cały czas zwracam sie do dziecka jak do chłopca. Nie wiem dlaczego tak mamPOWODZENIA!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 19:47
-
aneta93 wrote:A czy przeczuwacie bądź przeczuwałyście płeć? Bo ja tak w głębi czuję że to będzie dziewczynka i mąż mówi to samo
ciekawe czy nie zrobi nam niespodzianki
Ja Noe wiem dlaczego ale czuje ze będzie chłopak....
W ciąży z Lili na prenatalnym ginekolog zasugerował nam zr coś między nogami jest ale możliwe że to tylko Pepowinowa. Na kolejnych usg nie dała nic podejrzeć i dopiero w 19 tc okazało się że dziewczynka. Ale ja już po prenatalnym miałam Przeczucie E będzie cora... Takie wewnętrzne przekonanie