Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Jestem po wizycie.
Trochę mnie mój lekarz uspokoił z tą tarczycą.
Mam brać leki i powtórzyć badania za ok 3 tygodnie.
Jest duża szansa, że zawirowanie spowodowało beta HCG. Jeśli tak - to w drugim trymetrze sytuacja powinna się sama unormować. Zobaczymy.
Jutro nasz wielki dzień. Z okazji moich dzisiejszych urodzin przyjadą nasi rodzice i rodzeństwo. Chcemy powiedzieć o ciąży bo jeszcze nikomu nie mówiliśmy
Kochana, wszystkiego co najlepsze!!!
Cieszę sie że po wizycie trochę się uspokoiłas -
Piękna! mi sie paproć marzy ale moj małż nie lubi i tak walczymy juz ktorys rok o paprotkę
Dzisiaj może trafię ładne hiacynty bo moje juz przekwitły i nie mam efektu wiosny... a jak nie to chociaz bukiet narcyzów sobie kupię...
szaro się zrobiło, paskudnie... az nie chce mi się jechac...
Czekam na małża... poszłabym spać...
-
Podlaczam sie do zyczen dla MMM2016
czyli dzis I jutro party!
z woda w Baltyku jest az tak zle ? moze nie wszedzie ? hmm jakos nie widze siebie na piasku, zostaje aquapark I basen
wiadomo woda w Chorwacji to marzenie, klarowna I ryby miedzy nogami przeskakuja, z turystyki w koncu tam zyja
Indiarose jaka jest nazwa tej organicznej coli? moze w Irl tez maja to bym sobie z ciekawosci poprobowala, Dzieki -
kehlana_miyu wrote:Kurczę, pobolewa mnie jajnik z którego prawdopodobnie miałam owulację - któraś z Was też tak miała?
Może faktycznie jest to zwiazane z miesiączka, która powinna być, bo u mnie jakos teraz druga powinna wypadać.kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Jestem po wizycie.
Trochę mnie mój lekarz uspokoił z tą tarczycą.
Mam brać leki i powtórzyć badania za ok 3 tygodnie.
Jest duża szansa, że zawirowanie spowodowało beta HCG. Jeśli tak - to w drugim trymetrze sytuacja powinna się sama unormować. Zobaczymy.
Jutro nasz wielki dzień. Z okazji moich dzisiejszych urodzin przyjadą nasi rodzice i rodzeństwo. Chcemy powiedzieć o ciąży bo jeszcze nikomu nie mówiliśmy
STO LAT!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:47
-
Ja już po ginekologu. Dzieciątko ma prawie półtora centymetra. pięknie bije serduszko. Jestem szczęśliwa.
Ola_85, Kasik2, Auro, Zetzet, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, lu.iza, Visenna, vella, kehlana_miyu, Anoolka, Blu, Limerikowo, Ibiza, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
MMM wszystkiego najlepszego ^^
Ja już tydzień temu kupiłam colę, ale stoi nadal zamknięta, a ochotę miałam ogromną, choć na co dzień nie pijam
Co do ogrodu to mama ma ogromny ogród i uwielbiam podjadać warzywa i owoce prosto z krzaczka/ziemi. Fajnie wiedzieć, że akurat to jest naturalne i zdrowe, bo się obserwowało cały cykl My podczas zeszłych wakacji, w mieszkaniu posadziliśmy sobie koktajlowe pomidorki, sałatę i poziomki pięknie urosło
Strasznie mi się dłuży do kolejnej wizyty u lekarza jeszcze cały tydzień, jutro zaczynam wg bbf 10 tydzień
Kasia super wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 17:00
kasia_1988 lubi tę wiadomość