Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pielegniarka Dla mnie erotyczne sny sa rekompensata za brak serduszkowamia i wcale sie nie przyznaje mezowi ze nie zawsze gra jedna z glownych rol he he
ja w ciazy z Lolka to zywilam sie na poczatku glownie jogurtami oraz owsiankami bo to mi najlepiej wchodzilo, uwielbialam twarog i ruskie z nim
chodza za mna ruskie, twarog jest, trzeba tylko zakasac rekawy -
Limerikowo wrote:Mnie dzis z domu i do opieki nad corka ruszyla pepsi, ciut kofeiny bo slabo od rana mimo ok przespanej nocki
na szczescie corcia b lubi ksiazki wiec 30min polezalam spokojnie, w ogole jest nauczona sama sie pare min soba zajac i moza w tym czasie np obiad ogarnac
mam nadz ze nie mam anemii, trzeba bedzie przerzucic sie na miesko troche
tak mi sie ok po tej pepsi zrobilo ze bylysmy i na spacerze i w supermarkecie
Ja tez b lubie Chorwacje, w 2013 we wrzesniu w tydz objechalismy i zwiedzilismy najwaz miasta i atrakcje,Plitwickie oczywiscie tez, z 4h tam bylismy
W ogole na tamtych wakacjach to mala powstala ha ha i zagniezdzala sie a ja myslalam ze krwawie od nadmiaru atrakcji
w tym roku na wrzesien planowalam juz tam wypad rodzinny z wypoczynkiem ale jak bedzie z ciaza ok to tylko polskie morzeLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Jak pytalam mojego gina o wypad w ciazy do Chorwacji to nie mial nic przeciwko, póki co, ale wiadomo ze czas pokaże, wszystko zalezy od przebiegu ciąży i mojego samopoczucia... za to na Bałtyk kręcił nosem mimo że bliżej...
Mam w alternatywie Bałtyk właśnie... ale liczę że jednak uda się wyjechac nad Jadran
Pepsi to moja zachciewajka nr 1 nie pijemy takich napojów i jestem w cięzkim szoku ze wlasnie na to mam ochotę i to taką ze az smak i zapach czuję doslownie, szał -
ja mam bardzo długi balkon 7 m długi w bloku z tym ze waski i co roku mam balko pełen kwiatów surfini itp.Sasiedzi sa zachwyceni i podziwiaja co roku ale fakt faktem trzeba o nie dbac.Posadziłam własnie sobie koperek i widzialam nasiona poziomek moze dla synka wsadze w doniczke jak na lato znalazł.
-
anulka1978 wrote:Wlasnie pochłonęłam kostkę twarogu + ogórek świeży + pomidor zjadłabym jeszcze
Dodam że ja nie jestem (nie byłam?) fanką nabiału
I mam chęc na karpatkę... zdecydowanie
Ja absolutnie na nabiał, warzywa i owoce patrzeć nie mogę. Jak tylko zjem jakiś owoc to od razu mnie mdli. Wchodzi mi tylko chleb z masłem lub z szynka, i tak już od kilku dni...
A pepsi po prostu uwielbiam, mogłabym pic cały dzień, przed ciąża nawet nie pamiętam kiedy ostatnio piłam! W Uk znalazłam organiczna cole z samych naturalnych składników, i zamiast cukru-syrop z agawy, jest przepyszna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 14:28
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Tak mnie dziś od rana bolą plecy w odcinku piersiowym. Nie wiem jak mam siedzieć i leżeć
Poza tym mam tak porąbane sny, że SZOK !
Jak nie sny erotyczne z mężem ( na szczęście ) to śniła mi się siostra z grzybicą na twarzy Potem jakieś zdechłe koty.
Też macie takie chore sny ?!
Pielęgniarko, na podstawie moich snów od ponad tygodnia można by filmy kręcić - tylko niektóre dozwolone od lat 18, bo też mam pełno erotyków
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Limerikowo wrote:Czemu gin krecil nosem na Baltyk, za duzo jodu?
Ja tam brzuchem staranuje te wszystkie parawany )))))
Mam upatrzony fajny osrodek, domki... tak w razie potrzeby... najwyzej kapać się nie będę, trudno... na plażę tylko wieczorem bo leżenia wsrod parawanow i kocy nie zniosę... troche do dupy, że tak powiem, ale ja raczej o dzieciach mysle, zeby jakies wakacje miały jednak, gdyby nam nie wypaliła Chorwacja
Innej alternatywy nie znalazlam -
Zbieram się... skocze do miasta... musze sie przebrac, rzęsy maznąć... chyba cisnienie leci w dół bo padaka jestem... energia poszła w kąt
dziwna jestem ostatnio... raz nakręcona, pełna mocy... za chwilę żywy trup
Raz mam apetyt, zjadlabym wszystko jak leci... za moment mdli, wszystko fuj
UrokiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 14:30
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Kurczę, pobolewa mnie jajnik z którego prawdopodobnie miałam owulację - któraś z Was też tak miała?
-
Jestem po wizycie.
Trochę mnie mój lekarz uspokoił z tą tarczycą.
Mam brać leki i powtórzyć badania za ok 3 tygodnie.
Jest duża szansa, że zawirowanie spowodowało beta HCG. Jeśli tak - to w drugim trymetrze sytuacja powinna się sama unormować. Zobaczymy.
Jutro nasz wielki dzień. Z okazji moich dzisiejszych urodzin przyjadą nasi rodzice i rodzeństwo. Chcemy powiedzieć o ciąży bo jeszcze nikomu nie mówiliśmyAnoolka, lu.iza, Limerikowo, NiecierpliwaKarolina, Auro, Kasik2, Visenna, Blu, Dea28, mizzelka lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Zbieram się... skocze do miasta... musze sie przebrac, rzęsy maznąć... chyba cisnienie leci w dół bo padaka jestem... energia poszła w kąt
dziwna jestem ostatnio... raz nakręcona, pełna mocy... za chwilę żywy trup
Raz mam apetyt, zjadlabym wszystko jak leci... za moment mdli, wszystko fuj
Uroki -
Rutelka wrote:Witaj Ed-ka. Na kiedy masz termin, skąd jesteś i ile masz lat? Pytam, bo wpisałabym Cię na listę.
Na pewno wszystko będzie dobrze na wizycie. Trzymam kciuki.
Terminu jeszcze nie mam,ale wg.bellybestfriend 17.10.2016. Jestem ze świętokrzyskiego i mam 27lat. To moja druga ciąża. Mam nadzieję że również szczęśliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:18
Ola_85, Limerikowo lubią tę wiadomość