Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na Madalińskiego szkoła rodzenia jest bezpłatna pod warunkiem ze jestes zameldowana w Wawie, jesli nie to koszt 600 zł.
Jedni mówią ze szkoła rodzenia nic im nie dała bo poród potoczył sie swoją droga i instynkt podpowiada jak pózniej zając sie dzieckiem, a jedni mówią ze szkoła rodzenia była dla nich cenna i dużo z niej wynieśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 08:53
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia_08 wrote:Na Madalińskiego szkoła rodzenia jest bezpłatna pod warunkiem ze jestes zameldowana w Wawie, jesli nie to koszt 600 zł.
Jedni mówią ze szkoła rodzenia nic im nie dała bo poród potoczył sie swoją droga i instynkt podpowiada jak pózniej zając sie dzieckiem, a jedni mówią ze szkoła rodzenia była dla nich cenna i dużo z niej wynieśli.
Nie spodziewalam sie kosztów! Od roku juz probuje się zameldowac teraz nie bedzie wymowek. Moja kolezanka chodziła w tamtym roku na zajecia i mowila, ze jej duzo daly przy porodzie. A wiesz moze jak wyglądają zapisy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 11:21
-
Ja już po badaniach genetycznych. Dzidzia ma 5,5cm serduszko bije 167 ud/min, przezierność karku w górnej granicy normy 2,2 mm ale całe badanie wyszło super. Ryzyko bardzo bardzo niskie. Jestem prze szczęśliwa że dzidzia zdrowa. Na 90% bedzie dziewczynka 
Dea28, Ola_85, Limerikowo, Blu, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, kkkaaarrr, lu.iza, szynszyl, Anoolka, Ibiza lubią tę wiadomość
-
my też się zapiszemy do szkoły rodzenia, tak na wszelki wypadek, dla spokoju ducha
skoro bezpłatnie to czemu nie.
Ja bym chciała rodzić na Żelaznej lub na Karowej w Warszawie, ale słyszałam, że jak mają pełno to odsyłajązobaczymy jak to będzie.
Zazdroszczę wiedzy czy to chłopiec czy dziewczynkaNiestety na usg tydz temu nie było widać... Wszyscy obstawiają chłopaka bo niby słodycze blee i ochota na kapustę, a z drugiej strony widzę w lustrze jak wyglądam i obstawiam dziewczynkę hahah
-
zalogowałam sie pare dni temu na tym nowym forum- chciałam dziś wejść i co sie okazało? że dziewczyny mnie wyrzuciły! tak chyba dlatego że napisałam że mi sie nie podoba tamto forum. bez sens! od początku żadne przenosiny mi się nie podobały ale żeby tak traktować koleżanke. dziękuje. czuje sie jak intruz. i widze że nastąpił rozłam jedne piszą tylko tam inne tylko tu. mi się od początku to forum podoba. jak ktoś nie chce nie musi wstawiać fotek usg czy zdjęć brzuszka czy czegokolwiek a jak ma sprawe pisze prywatną wiadomość. to jakiś problem. żenada. to jest moje zdanie i nie każdy sie musi z nim zgadzać.
vella gratuluję udanej wizyty!Limerikowo, Asia_08, vella, NiecierpliwaKarolina, kkkaaarrr, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Kasiowa
Przy takim CRL 5.5cm to górna granica ale dr kazała się tym nie przejmować bo wszystkie narządy ok, serduszko też tak jak ma być, ryzyko chorób genetycznych bardzo bardzo niskie. A przy Większej dzidzi ta norma jest większa i nie przejmowała bym się tym -
Dea28 wrote:zalogowałam sie pare dni temu na tym nowym forum- chciałam dziś wejść i co sie okazało? że dziewczyny mnie wyrzuciły! tak chyba dlatego że napisałam że mi sie nie podoba tamto forum. bez sens! od początku żadne przenosiny mi się nie podobały ale żeby tak traktować koleżanke. dziękuje. czuje sie jak intruz. i widze że nastąpił rozłam jedne piszą tylko tam inne tylko tu. mi się od początku to forum podoba. jak ktoś nie chce nie musi wstawiać fotek usg czy zdjęć brzuszka czy czegokolwiek a jak ma sprawe pisze prywatną wiadomość. to jakiś problem. żenada. to jest moje zdanie i nie każdy sie musi z nim zgadzać.
vella gratuluję udanej wizyty! -
Gdzie 2 Polakow tam 3 fora plus
W necie nie ma prywatnosci i nawet hejterow mozna namierzyc jak ostatnio po p F.Chajzerze
Kto chce wrzuca foto i tak jestesmy tu anonimowe w sumie
Pamietam jak z czerwcowek2014 zrobilo sie warszawskie wspolne kolko rozancowe opinii i like'ow
I miec inne zdaniei wyrazic je na forum to dochodzilo do tego ze zmawialy sie sms i obrzucaly klientke forumowym blotemm takie kulturalne mamuski..
-
U mnie wczor prenatalne ok.nt 1.4, crl 6.5cm.,waga 64g , pompka 159
Takze jestesmy spokojni na nast tyg tym bardziej ze wt mialam zaraze: stomach bug czyli jelitowke i szlo odwodnic sie
Zabralo sporo sil a przezylam z dzidziusiem
Blu, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, kkkaaarrr, vella, szynszyl, Anoolka, Dea28, Ibiza lubią tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Nie spodziewalam sie kosztów! Od roku juz probuje się zameldowac teraz nie bedzie wymowek. Moja kolezanka chodziła w tamtym roku na zajecia i mowila, ze jej duzo daly przy porodzie. A wiesz moze jak wyglądają zapisy?
Zapisy tylko telefonicznie. Szczegóły na stronie szpitala z zakładce szkoła rodzenia -
ewuszka wrote:
Zazdroszczę wiedzy czy to chłopiec czy dziewczynkaNiestety na usg tydz temu nie było widać... Wszyscy obstawiają chłopaka bo niby słodycze blee i ochota na kapustę, a z drugiej strony widzę w lustrze jak wyglądam i obstawiam dziewczynkę hahah
Spokojnie doczekasz sięu mnie ma być synek, a również kiepsko wyglądam
jeszcze mam ciągły problem z włosami, bo dużo wypadło, musiałam skrócić i teraz odrastają mi baby hair i mam trochę nierówną grzywkę
ale co tam, wystylizuje się po porodzie na sexi mamuśke
Iskierka, Vella i Limerikowo gratuluję wizytheh dobre to stwierdzenie o dwóch Polakach i 3 forach
trochę szkoda, bo wiele fajnych dziewczyn juz tutaj się nie udziela. Może czasem się jeszcze odezwą
A tak z innej beczki, myślicie juz coś nad imionami?Limerikowo, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak to z ta uroda w ciazy jesli chodzi o plec bobasa hmm
Moja kol gladka na buzi zrobila sie.,2tyg w ciazy jest przede mna i obstawilam u niej chlopca i bedzie baby boy tak wyszlo wg testu Nifty
Z kolei u mnie z rzadka jakas niedoskonalosc cery a dalej wg big smaka na slodkie uparcie obstawiam druga coreczke ku nadziei meza na "dziedzica"
Ostatnio powiedzialam mezowi ze dwie male miss bedzie inzynierii uczyl jesli w ogole beda chcialy -
Co do siniaków po Clexane, u mnie pojawiają się lub nie i jak do tej pory nie odkryliśmy z mężem reguły. Mąż mi robi zastrzyki, kochany. Ja mam je przepisane ze względu na wcześniejsze poronienia i nie powiem, przyjemne nie są, ale po raz pierwszy jestem na tym etapie ciąży, więc liczę, że działają, a to najważniejsze.
Mam tylko jeden problem, strasznie wysycha mi skóra na brzuchu po dezynfekowaniu przed zastrzykiem - dziewczyny, które też się kłują, macie ten sam problem? A jeżeli tak, jakieś rady?
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Gdzie 2 Polakow tam 3 fora plus
W necie nie ma prywatnosci i nawet hejterow mozna namierzyc jak ostatnio po p F.Chajzerze
Kto chce wrzuca foto i tak jestesmy tu anonimowe w sumie
Pamietam jak z czerwcowek2014 zrobilo sie warszawskie wspolne kolko rozancowe opinii i like'ow
I miec inne zdaniei wyrazic je na forum to dochodzilo do tego ze zmawialy sie sms i obrzucaly klientke forumowym blotemm takie kulturalne mamuski..
Forum tu forum tam. Kazdy wybiera, które chce;-) a propozycji jest duzo. To prawda o prywatność jest trudno, wystarcze, ze masz telefon komorkowy w ktorym nie potrafisz zablokowac opcji lokalizacji i.mozna sprawdzic gdzie chodzisz.
Nie wiem czego to kwestia, ze sie tak ktoś zachwouje. Ja korzystam z tamtego forum, ale nie wchodze tutaj, zeby kogos obrazac;-) nie wiem skad takie zachowania.....na forum o ktorym piszeszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 15:29
-
nick nieaktualny