Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny w związku z zamieszaniem odnośnie forum postanowiłam zabrać głos w sprawie ( ha ha jak to poważnie zabrzmiało)
PostWysłany: Nie 6:50, 10 Kwi 2016 Temat postu: Odpowiedz z cytatem Zmień/Usuń ten post Usuń ten post
Ja jestem z tych co piszą tu i na bbf i szczerze Wam powiem ze nie rozumiem tego całego zamieszania. Jeśli ktoś od samego początku tu nie przeszedł i nie udzielał sie to nie powinien mieć pretensji a jak zmienił zdanie to poprostu dać znać ze tu przechodzi( lub ma zamiar tez tu sie udzielać) i chyba nie byłoby problemu. wg mnie na bbf dziewczyny zostały ponieważ czytają/ udzielają sie tez w innych tematach, jest kalendarz i inne dodatki.
Mam nadzieje ze skończymy ten temat bo chyba szkoda na to czasu a mamy dużo przyjemniejsze tematy do rozmów
Wpis zamieszczam także na bbf.
Mam nadzieje ze nikt nie czuje sie urażony ze jego konto zostało zablokowane ale zrozumcie tez dziewczyny, są tam prywatne zdjęcia i po co wszyscy maja mieć do tego dostęp. Myśle ze jak któraś z Was zdecyduje sie na przeniesienie to nie będzie problemu. -
Kurde no nie umiem sie powstrzymać. Ja z tych Złych co sie przeniosły.
Dziewczyny dlaczego tak sie stało ze nie macie dostępu? Było sporo przypadków, że niektóre z Was pisały aktywnie na bbf a na prywatnym forum codziennie było tylko logowanie i śledzenie tematów (da sie podglądnac to na profilu użytkowniczki), ani jednego wpisu! Była użytkowniczka, która zdecydowała sie odezwać i napisała: "nie podoba mi sie tu" potem było zdziwienie, że nie moze wejść na następny dzien. Nie rozumiem tego zamieszania. Tak jak napisała Kasiowa jest sporo dziewczyn ktore nadal piszą na dwóch forach i nikt nie ma o to pretensji. Tamto forum zrobiło sie bardziej prywatne i zamknięte. Każda z użytkowniczek ma swoją galerie zdjęciowa-nie tylko ze zdjęciami z usg. Jeśli ktoś wchodzi nas obrażać a potem wylewa żale na bbf ze nie ma dostępu to chyba TO jest nie na miejscu!
Ja od Was zniknęłam bo spodobała mi sie idea. Nie podczytuje Was bo po prostu nie ogarniam. Prowadzę dalej kalendarz na bbf i inne pierdoły tu robię...
Nie mam wobec Was żadnego potępienia. Wszystkie jesteśmy w upragnionych i wyczekanych ciążach. Skoro nie chcecie brać udziału w dwóch forach to po co sobie głowę tym zawracacie, nie rozumiem.
Życzę Wam wszystkiego dobrego mamusie. Zdrowych dzidziusi :* -
nick nieaktualny
-
Anieńka wrote:Z forum jest tak ze konta zostaly wykasowane dla osob ktore nie braly udzialu w dyskusjach. Nie moge znalezc linka czy moj profil tez sie na to zalapal ale dwa dni temu jeszcze ten post udalo mi sie przeczytac.
ja duzo tutaj tez sie nie odzywam mam nadzieje ze nikt mi nie skasuje konta...
Ale ja sie zalogowałam i po paru dniach w weekend chciałam coś napisać i zonk
Od zawsze byłam za prywatnym forum bo twierdziłam ze tutaj nie będę tak aktywna jakbym tego chciała, pracuje na fool odlotach i zaraz idę na chorobowe to cieszyłam sie ze będę miała zajęcie, ale widocznie nie kwalifikuje sie do prywatnej grupy, także przykro jest na prawdę
Auro napisałam ci wiadomość prywatna na fora.pl ale już sie nie dowiem czy mi odpisałeś także proszę daj znać tutaj czy odczytałas
-
Ja również nie wchodziłam na żadne forum przez jakiś czas, bo po prostu źle się czułam i nie miałam energii na udzielanie się w necie. Podoba mi się i tu, i tam, też wrzucałam na tamtym forum moje zdjęcia z USG i wychodzi na to, że jednak nie spełniłam jakiegoś obowiązku frekwencji? To byłoby miło, jakby przy zapisach na tamto forum był podany regulamin, że minimum 3 posty dziennie albo wynocha
Anoolka, Blu, pielegniarka_w_mundurze, Ibiza lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyPewnie nikt niekomu nie kaze 24 h siexzic na necie na forach czy sie komus tlumaczyc, wysatrczylo napisac posta ze przez tydzien nie masz zamiaru zagladac i sie odezwiesz jak poczujesz sie lepiej i nikt by cie nie usunal z forum.... a to tuaj zaczely sie jakies gorzkie zale i uszczypliwosci na temat tamtego forum
-
nick nieaktualnyA zakladajac tamto forum dziewczyny chcialy miec troche prywatnosci i0bez anonimowych podczytywaczy ktorzy sie nie udzielaja i nie dyskutujabo takie foru, jest wlasnie to na ktoeym piszemy na Bbf, i wszyscy ktorzy tutaj pisali dostali zaproszenie na tamto foeum kto chcial skorzystal kto nie chcial zostal tu lub jest tu i tu i nie ma sensu sie wygadywac
-
nick nieaktualnyJa byłam tutaj na październikowych mamusiach 2014 i przenioslysmy się na fejsa na tajną grupę. Z początku było dziko i zdarzało się że sobie pomarudzilysmy, no i były też takie sytuacje że ktoś długo się nie odzywał i też nie było problemu i nikt nigdy nie został wyrzucony. Do tej pory codziennie sobie gadamy i bardzo się z sobą zżyłyśmy. Po prostu jest super. A tutaj zrobiły się dwa obozy...po prostu dziecinada. A najbardziej irytujesz mnie Ty sarcia, najpierw tekst o głupocie a teraz na drugim forum" DEA to napisala na BBF , niby dorosli ludzie a zachowanie czasami gorsze niz dzieci" Ładnie tak komuś za plecami pisać? Ja zostaję tutaj, nie mam zamiaru się zastanawiać czy mnie ktoś stamtąd nie wyrzuci bo np nie wrzucam prywatnych zdjęć.
NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
NiecierpliwaKarolina ja wczoraj robiłam frytki na kolacje z keczupem
dziewczyny wyraziłam swoją opinie odnośnie tamtego forum. nie siedze na necie 24h na dobe bo mam przygotowania do ślubu i nie mam na to czasu. czasem mam też gorszy dzień. dziewczyny zapraszały. zalogowałam sie. napisałam że mi sie nie podoba ale nie uznaje tego jako powodu żeby mnie kasować. czasem jednak chciałam tam również coś napisać i zapytać co u dziewczyn słychać? od początku można było zostac na jednym forum a nie co chwilę się przenosić. no ale mamy teraz dwa obozy.
marti mam nadzieje, że to nie było do mnie bo ja na tamtym forum nikogo nie obraziłam. napisałam tylko że mi się nie podoba i tyle. szkoda, że z wieloma dziewczynami nie mam kontaktu. ech.... koniec bo bym tak mogła w nieskończoność pisać. a nie mam sie co denerwować, starałam sie o dziecko ponad 6 lat i nie potrzebuje stresu. powodzenia wszystkim.NiecierpliwaKarolina, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:NiecierpliwaKarolina ja wczoraj robiłam frytki na kolacje z keczupem
dziewczyny wyraziłam swoją opinie odnośnie tamtego forum. nie siedze na necie 24h na dobe bo mam przygotowania do ślubu i nie mam na to czasu. czasem mam też gorszy dzień. dziewczyny zapraszały. zalogowałam sie. napisałam że mi sie nie podoba ale nie uznaje tego jako powodu żeby mnie kasować. czasem jednak chciałam tam również coś napisać i zapytać co u dziewczyn słychać? od początku można było zostac na jednym forum a nie co chwilę się przenosić. no ale mamy teraz dwa obozy.
marti mam nadzieje, że to nie było do mnie bo ja na tamtym forum nikogo nie obraziłam. napisałam tylko że mi się nie podoba i tyle. szkoda, że z wieloma dziewczynami nie mam kontaktu. ech.... koniec bo bym tak mogła w nieskończoność pisać. a nie mam sie co denerwować, starałam sie o dziecko ponad 6 lat i nie potrzebuje stresu. powodzenia wszystkim.
przynajmniej zdążyłaś coś napisać, ja bodajże 6.04 miałam aktywowane konto a 8.04 już nie mogłam się zalogować, nie wiem gdzie tu logika
rozumiem jakbym się nie odzywała 2-3 tygodnie od początku idei, ale 2 dni? no sory
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Canario też tego nie rozumiem. tak jak pisze od początku nie podobała mi się idea przenosin gdziekolwiek, przeciez jak ktoś nie chce nie musi wrzucać jakichkolwiek zdjęć. ech mam nadzieje, że już pozostaniemy w takim składzie jak jesteśmy tutaj
Blu lubi tę wiadomość
-
Cóż, chyba tak właśnie musiała się skończyć historia z 2 forami. Jeden wielki konflikt i nic więcej
sama tam chwile pisałam, ja akurat żalu nie mam o wyrzucenie, bo i tak od dłuższego czasu nie wchodziłam na drugie forum. Tak jak pisałam, szkoda, że z kilkoma osobami juz nie będzie kontaktu...
Myślę, że sensowne jest założenie grupy prywatnej po dłuższym czasie, kiedy wyklaruje się cała grupa, a nie a samym początku, kiedy większość jeszcze pracuje, ma inne obowiązki, a przede wszystkim jeszcze się nie znamy. To jest moje zdanie.
Uważam też, że miło by było, gdyby dziewczyny na 2 forum powstrzymywały się od komentowania Nas za plecami, bo jest to trochę nie fair. Nie możemy się bronić...Anoolka, kehlana_miyu, szynszyl lubią tę wiadomość
-
Nie chcę pisać "a nie mówiłam", ale od początku było wiadomo, że tak to się skończy. A obgadywania kogoś na drugim forum nie skomentuje.
Ja od początku zdecydowałam się zostać tutaj i nie żałujęoszczędzam sobie nerwów i zawodu
Tutaj na pewno nikt nikogo wyrzucać nie będzie. Raczej chętnie przyjmiemy do naszego gronai nam nadzieję, że z większością dotrwam przynajmniej do października!
Dea, zrobiłam fryty wczoraj na kolacjęzjadlam do nich chyba pół butelki keczupu Heinz
Jak Twoje maluchy? Brzuszek juz masz widoczny?kehlana_miyu, Limerikowo lubią tę wiadomość