Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea28 wrote:NiecierpliwaKarolina usg miałam 31.03 wszystko było dobrze ale już chętnie bym sobie je pooglądała
no brzuszka już nie ukryje a Ty? jak zrobie jakieś foto to Wam tu wrzuce.
Mój też się robi coraz bardziej widoczny. Zwłaszcza wieczorami
Ale podobno piersi mi się znacznie bardziej zwiększyły. Tak twierdzą znajomi.
A jak przygotowania do ślubu? -
A myslicie juz o jakiejs gimnastyce dla kobiet w ciazy? Z tego co widze to niektore fitness maja w ofercie specjalne cwiczenia dla ciezarnych od 4 miesiaca, ale wszysykie zajecia sa w okolicy poludnia wiec musze poczekac na stale L4 ktore planowalam dopiero na lipiec... ale bardzo mi sie podoba tez zamysl aqua aerobiku w ciazy, a pozniej kontynuacja z bobasem. ale niestety nie moge znalezc zajec w bliskiej okolicy...
W czwartek mam usg, juz sie nie moge doczekac:) -
nick nieaktualnyDziewczyny, tak mi ręce opadły , że nawet nie wiem jak skomentować sytuację z forum. Śmiechu warte.
Tak więc olejmy to i cieszmy się naszymi brzuchami, wizytami i całą resztą.
Poza tym, zaczely mi wypadać włosyteż tak macie?
Anoolka, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Przygotowania do ślubu dobrze - jeszcze jedno spotkanie w poradni i jedno z księdzem, sukienka sie szyje, zaliczki popłacone, jeszcze tylko kupić mi buty, narzeczonemu garnitur i obrączki. A wczoraj dostaliśmy pierwszy ślubny prezent.
Piersi jak piersi ale wszystkie staniki w których normalnie chodziłam robią się mega ciasne w obwodzie -
Pielegniarka_w_mundurze - mi wypadały non stop od stycznia do końca marca. Teraz mam szampon i serum z pharmaceris i jeszcze pije gelacet i jest poprawa
ale co się nabiadoliłam to moje
podobno dobra jest jeszcze kozieradka. I bardzo polecam poczytać o włosach na anwen.pl
Zrobię zdjęcie mojego bebzona tylko wieczorem i wrzucę jutrow końcu już coś widać
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja jestem tu i tu jeśli chodzi o forum. Takie niesmak w sumie czuję. Sama nie wiem co myśleć. Nie będę się wypowiadać w temacie, ale wolałabym żeby w ogóle ten problem się nie pojawił, bo niepotrzebnie atmosfera się psuje.
Miłej niedzieli. -
Dea28 wrote:a to my w naszych ciążowych galotach
jutro zaczynamy 15 tydzień
Woooooow..... widać, że bliźniaki
Ja mam niestety mniejszy, a jestem tydzień później
Fajnie, że macie już większość załatwionążyczę przepięknej ceremonii
Dea28 lubi tę wiadomość
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Dziewczyny, tak mi ręce opadły , że nawet nie wiem jak skomentować sytuację z forum. Śmiechu warte.
Tak więc olejmy to i cieszmy się naszymi brzuchami, wizytami i całą resztą.
Poza tym, zaczely mi wypadać włosyteż tak macie?
Mnie wypadają mocno od początku. Niestety nic nie pomaga -
Mnie trochę denerwuje, że wszystkie zajęcia dla ciężarnych są między 10 a 14, tak jakby było założenie, że żadna kobieta w ciąży nie chodzi już do pracy. No kurdę, może jestem nietypowa, ale planuję pracować do sierpnia, mam stosunkowo lekką pracę biurową, czuję się coraz lepiej, dziecko się ładnie rozwija, to czemu nie? Jak wszystko pójdzie dobrze na prenatalnych w środę, to od drugiego trymestru wracam do ćwiczeń, rozmawiałam z moją lekarką i z takimi ćwiczeniami jak pilates czy rozciąganie nie powinno być problemu, a na nie na szczęście mogę chodzić po pracy
Ale fajnie byłoby chodzić na ćwiczenia dla ciężarnych i poznać inne przyszłe mamy.
Blu lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana zgadzam sie z Tobą, moja kuzynka pracowała do 7 miesiąca i tez miała ciężko gdziekolwiek wyskoczyć, dobrze że był basen i zajęcia w szkole rodzenia wieczorami bo inaczej by nigdzie nie chodziła. ja na najbliższej wizycie sie zapytam czy moge korzystać z zajęć dla przyszłych mam na siłowni,bo z pracy sobie jeszcze wzięłam taki voucher na 15 wejść i szkoda by mi przepadł.
-
Ja w zeszłym tygodniu byłam pierwszy raz na pilatesie dla kobiet w ciąży, w tym tygodniu dokładam jeszcze aqua aerobik. Wcześniej ćwiczyłam regularnie jogę wiec te ćwiczenia sa dla mnie troche nudne :p ale na zwykle zajecia nie ma szans, za duzo ćwiczeń siłowych i na mięśnie brzucha wiec musze sie tym zadowolić
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Mnie trochę denerwuje, że wszystkie zajęcia dla ciężarnych są między 10 a 14, tak jakby było założenie, że żadna kobieta w ciąży nie chodzi już do pracy. No kurdę, może jestem nietypowa, ale planuję pracować do sierpnia, mam stosunkowo lekką pracę biurową, czuję się coraz lepiej, dziecko się ładnie rozwija, to czemu nie? Jak wszystko pójdzie dobrze na prenatalnych w środę, to od drugiego trymestru wracam do ćwiczeń, rozmawiałam z moją lekarką i z takimi ćwiczeniami jak pilates czy rozciąganie nie powinno być problemu, a na nie na szczęście mogę chodzić po pracy
Ale fajnie byłoby chodzić na ćwiczenia dla ciężarnych i poznać inne przyszłe mamy.
Widziałam jak się promuje OXygen Fitness jezeli chodzi o zajecia dla kobiet w ciazy. Sama o nich myslalam;-) I ze wzgledu na prace nie chce mi sie, wiec czekan na czerwiec, zwolnienie i sie zapisze.
Kehlana Wiesz moze do ktorego miesiąca mozna cwiczyc? -
Dea piękny brzuszek.
My wróciliśmy od mojej cioci z imienin. Teraz muszę poleżeć i odpocząć. Mi na początku wypadaly włosy i paznokcie mi się strasznie lamaly. Teraz mam już piękne długie paznokcie i włosy już nie wypadają.Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny