Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie śliczne brzuszki, u mnie jeszcze nie widać, co mnie cieszy, męża mniej.
Sucha skóra to również mój problem, jak na razie stosuję balsam nawilżający nivea i pomaga.
Ale najlepsze jest to, że jak dawnej wypadały mi włosy i konkretnie łamały się paznokcie, tak teraz ten problem całkowicie zniknął i to mi bardzo się podoba.
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach. -
Hej. no mój brzuszek urósł choć póki co na wadze mam 2kg na plusie. zobaczymy jak mnie doktorek zważy 20 kwietnia hihi
przygotowania do ślubu jakoś tak spokojnie, wiem że ważniejsze rzeczy zaklepane, suknia sie szyje, jeszcze troche drobiazgów musze kupić, jakoś tak spokojnie do tematu podchodze. najważniejsze są dzieci. uroczystość bardzo kameralna w gronie naprawde nabliższych najukochańszych osób. Misiek mnie kocha czego chcieć więcej. modle sie tylko o zdrowie bo reszta sama sie ułoży. musze zapytac u gina jak bede czy moge chodzić na zajęcia "aktywne 9 miesiecy" bo takie znalazłam u siebie na siłowni.NiecierpliwaKarolina, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Hej, doczytuję po weekendzie
PIĘKNE BRZUSZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
W weekend chodziliśmy po marketach budowlanych:) Po woli przygotowujemy się do odświeżenia dwóch pokoi. Wolę zrobić to teraz niż za kilka miesięcy...bo nie wiadomo jak będę się czuła.....
Przy okazji wpadłam do h&m i znalazłam naprawdę świetne spodnie ciążowe
Cienkie i ładnie przylegające legginsy:)
Mam kilka par z poprzedniej ciąży ale jednak na lato przydadzą się takie cienkie i "lekkie" spodnie.
Panel jest na teraz za duży ale może spróbuję gumkę lekko zmniejszyć na najbliższe 2 miesiące- żeby spodnie lepiej "się trzymały".
Dea28, Blu lubią tę wiadomość
-
MMM2016 ja te które wkleiłam wraz z brzuszkiem kupiłam na targu za całe 10zł i powiem że sa super przewiewne i jak jeszcze je spotkam to sobie kupie ze dwie pary.trzymają sie teraz ale również mega sie rozciągają więc będą na potem, a poza tym dostałam od sąsiadki całą reklamówke ciążowych bluzeczek i sukienek
-
Dziękować za dobre słowo
MMM2016 faktycznie wyglada jak sukienka, a to bluzka ciążowa z h&m za całe 3 dyszkiteraz rozglądam się za krótkimi spodenkami dresowymi, tez jakimiś lekkimi, ale właśnie nie chce inwestować nie wiadomo ile kasy. Szukam takich na gumce, ale bez panela, bo mnie on "gryzie"
takie luźne przewiewne tez mam i kocham
Dea28 kiedy macie ślub? Pewnie już pisałaś ale mi umknęło. I super ze tak spokojnie do tego podchodzisz
Ehh i właśnie też zastanawiamy się nad remontem, może nie jakimś poważnym ale z 1 pokoju musimy zrobić 2jak cudowne rozmnoźenie!
-
Ależ mi się nie chce siedzieć w pracy!! No po prostu kryzys na maksa...
Z różnych względów w pracy nie powiedziałam jeszcze o ciąży, nie chcę aby ta wiadomosć wpłynęła na pewne decyzje, które zapadają w firmie, ale tak ostatnio sobie pomyślałam, że jeśli przebieg tych decyzji będzie nie po mojej myśli to się chyba nawet ucieszę, bo wezmę sobie L4 z czystym sumieniem.. -
nick nieaktualnyDea28 wrote:Oby
już sie nie moge doczekać sukienki bo laska ma mega pomysły co mi szyje, no i wyboru obrączek. dostaliśmy od rodziców mojego ich obrączki, je oddajemy i za darmo bierzemy nowe
Mozna tez przetopic, szkoda oddać taka pamiatke;-) ja w swojej obraczce mam łancuszki zlote po zmarłych babciach;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:14
-
wrobelek18 wrote:Była dziś na badaniach i mój poziom glukozy wynosi 47, czy ktoś miał aż tak niski? Bo trochę mnie to przeraziło, czytałam wasze wcześniejsze posty, że macie koło 90. Co to może oznaczać?
A są jakieś normy na wyniku?
Wydaje mi się ten poziom niski...ale lepiej zapytać lekarza.
-
Heej
witam po weekendzie, piękne brzuszki, moj to jeszcze mały, na tyle że niewtajemniczeni nie pomysleliby o ciąży
Dea zazdroszczę ślubu, ja bym chciała przeżyć jeszcze raza w tym roku 4 wesela mi się szykują w rodzinie, to się wybawię jeszcze przed porodem
Dea28 lubi tę wiadomość