Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wrobelek18 wrote:Była dziś na badaniach i mój poziom glukozy wynosi 47, czy ktoś miał aż tak niski? Bo trochę mnie to przeraziło, czytałam wasze wcześniejsze posty, że macie koło 90. Co to może oznaczać?
-
Dea28 my tez dostalismy obraczki po dziadku mojego meza i jego bracie bezdzietnym wiec takie prawdziwe rodowe, przetopilismy je i mamy to same zloto, koszt uslugi okolo 300zl, ja dolozylam jeszcze swoje zlote kolczyki z chrzcin teraz troche zaluje bo okazalo sie ze zlota bylo za duzo i troche zostalo, no ale w sumie kawalek tez mojej pamiatki jest w naszych obraczkach.
-
Dea28 wrote:Blu ślub mamy 4 czerwca
my z moim M na 99% jutro dostaniemy zaproszenie na ślub i wesele na 18.06, no i ja sie zastanawialam caly weekend czy dam rade. To jest raptem 2 tygodnie po twoim, a ty masz blizniaki, wiec teraz juz wiem, ze nei mam sie co zastanawiac, na pewno dam rade
Dea28 lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Ale fajnie
my z moim M na 99% jutro dostaniemy zaproszenie na ślub i wesele na 18.06, no i ja sie zastanawialam caly weekend czy dam rade. To jest raptem 2 tygodnie po twoim, a ty masz blizniaki, wiec teraz juz wiem, ze nei mam sie co zastanawiac, na pewno dam rade
może najwyżej nie pobaluję za bardzo, ale co tam
-
nick nieaktualny
-
aneta93 wrote:Ja mam pod koniec lipca w rodzinie i idę
może najwyżej nie pobaluję za bardzo, ale co tam
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:dziewczyny zrobiłam dzis szturm na ciuchand i kupilam sliczny kombinezon dla bobasa rozowy w serduszka i kokardki
dalam az całe 5 zł.Kupiłam tez duzo bodziakow po 1,50 i 2 zł.Te ciuchlandy sa swietne ale towar nie zawsze dobrej jakosci.
Czekam Ola na info. o płci i robie szturm;-) powiem Ci, ze w moich ciuszkaxh wszystko jest zajebiszcze i prawie nowe;-)Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Czekam Ola na info. o płci i robie szturm;-) powiem Ci, ze w moich ciuszkaxh wszystko jest zajebiszcze i prawie nowe;-)
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Piękne brzuszki. Mój też już jest mega wielki.
To mój brzuch z 14tc, zdjęcie robione tydzień temu.
Dea ślub już niedługo.Na pewno będzie pięknie.
Co do obrączek my mamy nasze zrobione z przetopionego złota: teściowa oddała swoją obrączkę i obrączkę zmarłego teścia, moja mama oddała swoją starą obrączkę (z pierwszego małżeństwa). Płaciliśmy tylko 300 zł za usługę przetopienia.Dea28, Ola_85, Limerikowo, Blu lubią tę wiadomość
-
MMM2016 dziękuję
Beattkie u mnie w mieście nigdzie nie przetapiają. znalazłam tylko jednego jubilera który ma naprawe złota, skup i wymiane. my oddamy rodziców obrączki (oni już wiedza i nie mają nic przeciwko) i weźmiemy nowe w tej cenie i jeszcze jubiler powiedział że zostanie sporo złota więc jeśli będę znała płeć i będzie choć jedna dziewczynka wezmę kolczyki malutkie a jeśli nie to sobie pierścionek. teście są i tak mega szczęśliwi że w końcu chcemy zalegalizować nasz związek.
Rutelka śliczny brzuszek
Ola85 szmateksy są ok. ja sie boje chodzić bo ja zakupocholiczka jestemwkleje wam fotke ile dostałam rzeczy od koleżanek i troche kupiłam z takiego forum dla mam. więcej mam na chłopca. jak bede znać płeć to bede buszować po szmateksach.
kkkaaarrr na pewno dasz radeja mam nadzieje że moje brzdące będa grzeczne w tym szczególnym dla rodziców dniu
Beattkie, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nadrobie was później, chciałam tylko napisać, że mało pisze, bo mam całe dnie zawalone
Córcia to wulkan energii i zrobić coś przy niej to wyczyn... na koniec dnia jestem tak zmęczona, że zasypiam na stojąco.
Z nowości u nas - w piątek było usg ( miało być genetyczne na nfz)dzidziuś ma 5cm i wiem aż tyle :p lekarz stwierdził że on nic więcej przy takiej wielkości pomierzyc nie mógł.... a mnie wcielo i jak głupia wyszłam. poszłam do gin na 13 i on mi powiedział że tamtemu się nie chciało chyba badania zrobić bo wszystko ładnie widoczne i można było mierzyć. .... No nic i tak mała iść prywatnie do swojego gin, a ze dzidziuś przyspieszył (z crl 5 dni starsza ciąża niż z om) to gin kazał przyjść w ten wtorek, czyli lecę jutro. Trzymajcie kciuki bo znowu wyszła mi cytomegalia ( wątpliwa )jak w pierwszeh ciąży. ...
a z tamtym forum niezły numer.... zdążyłam się zarejestrować jakiś tydz temu ale pewnie już mnie nie mano cóż mi tu dobrze
dziewczyny piękne brzuszki! u mnie ledwo co widać :p szok. w pierwszej ciąży w 12 tyg miejsca mi ustepowali w autobusiecykne foto to wieczorem wrzucę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 13:40
Rutelka, Blu, asiuś, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁadne macie te brzuszki, może i ja wstawię. Ja mam swój duży, więc teraz to wyglądam na 6 mc
w komunikacji siadam zawsze heheh
Co do szperolandów - zajrzę czasem, ale ja nie umiem chyba szukać, nigdy nic nie znajduje. Raz wykopałam śliczną apaszkę za 6 zł.
A w temacie obrączek to my swoje kupiliśmy w małym miasteczku, specjalnie pojechaliśmy poza Wawę ( chystra jestem). I nie żadne " markowe" tylko klasyczne, płaskie, bez kamieni. Bez problemu mogę zwiększać, zmniejszać. Daliśmy 4 lata temu ok 2tys. Nie mieliśmy swojego złota niestety.
Jak patrzę jaki jest wybór obrączek to aż głowa boli.
Co się komu zamarzy
Poza tym to zachciało mi się rosołu.Dea28 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, myślę już powoli o wakacyjnym urlopie i marzy mi się polskie morze
MAcie już jakieś plany na wakacyjne "szaleństwa" ? A może polecicie mi jakąś fajną miejscowość, bo ja nad polskim morzem rzadko bywam i nawet nie wiem gdzie się z brzuszkiem kierować
-
Cześć dziewczyny, fajne brzuszki! My braliśmy ślub prawie 6 lat temu, ale też przetapialiśmy obrączki moich dziadków i płaciliśmy tylko za usługę i za kamienie w mojej obrączce.
U mnie wakacyjne szaleństwo to będzie zrobienie tarasu i odpoczynek na leżaczku na własnej trawceNigdzie się nie wybieramy, ale za rok - jak dzidziuś podrośnie - to już na pewno ruszymy gdzieś.
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Ale się miły temat narodził, dea też Ci troszkę zazdroszczę, z chęcią wzielabym jeszcze raz ślub
My przetopilismy jakieś stare pierścionki teściowej
A teraz w weekend idę na weselemam nadzieję, że dam radę
Super ekstra brzuszkiu mnie już też troszkę widać
muszę w końcu moje ciążowe spodnie zanieść do przerobienia
Ja czasem coś znajdę w ciuchlandzie, ale na to trzeba czasu niestety, i rzadko bywam ale już niedługo będę mieć go więcej
Sylwia faktycznie leniwiec z tego lekarza, super, że Dzieciaczek tak ładnie rośnie
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Ojj Dzidziusie rosną, gratulacje
ja dziś bylam na pobraniu krwi i Pani tak brzydko kujnęła, że mam 1 cm szramę po igle i już widzę, że żyła trochę krwi wylała, bo sinieje.
No i sprawdzam sobie wyniki i mam aż 3 flagi, pierwszy raz w życiu.
neutrocyty za dużo
erytrocyty za mało
gęstość moczu za duża
i ph moczu 6,0
Pociesza mnie tylko fakt, że dużo nie odstają od tych norm, różnica ok 0,2
Czy Wam też tak szaleją wyniki?
A najlepsze jest to, że wyniki przed przyjmowaniem witamin uzupełniających, były książkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:15
-
nick nieaktualny