Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
lu.iza wrote:Limerikowo wytłumaczysz mi w jaki sposób oliwka działa ochronnie na infekcje? Mi lekarz powiedział ze mam sobie kupic tampony probiotyczne ellen a wieczorem po basenie czopek probiotyczny
Jeszcze tego nie badalam jak dziala ochronnie przeciw infekcjom...
badz co badz posmarowanych oliwa powierzchni woda sie nie trzyma -
Canario wrote:Auro napisałam ci wiadomość prywatna na fora.pl ale już sie nie dowiem czy mi odpisałeś także proszę daj znać tutaj czy odczytałas
-
fajnie ze macie już wakacje zaplanowane
my też mieliśmy ale nic z tego
to mega długa historia. ..tez musimy czegoś poszukać w pl a jak się nie ogarniemy to wypad na działkę :p
Miałam wam wrzucić zdj brzuszka ale tak patrzę no i sory ale nie mam czegobrzuch mam tylko jak się najem ale to nie ciążowy
-
Dobry.
Ale macie pięknie brzuszki dziewczyny.
U mnie nic nie widać...
Co do ślubu, to u nas w tym roku stuknie 12 rocznica...kiedy to zleciało to ja nie wiem...tyle przeszliśmy razem...
Czasami nie mam ochoty wchodzić na forum z lenistwa, wczoraj dalej mnie mdliło i czekam do 2 trymestru licząc że będzie lepiej.Beattkie, Dea28, Rutelka lubią tę wiadomość
-
A ja robie zdjęcia dokładnie co tydzień, za każdym razem staję dokładnie w tym samym miejscu i cykam 3 fotki: z góry, z przodu i z boku. Jak porownuje zdjecia tydzien po tygodniu to nie ma roznicy, ale jak tak sobie puszcze jedno po drugim od samego poczatku (mam juz 9, bo zaczelismy fotki cykac 4+3) to juz widac zmiany ksztaltow
Blu lubi tę wiadomość
-
Jestem po usg. Wszystkie wymiary są dobre, dzieciaczek wszystkie części ciała ma. Mąż zadowolony bo dziecko do niego pomachalo
jestem szczęśliwa
kkkaaarrr, NiecierpliwaKarolina, Blu, Ibiza, Ola_85, szynszyl, vella, Anoolka, Dea28, Asia_08, Visenna, Rutelka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Sylwusia gratuluje udanej wizyty
Ja musze czekac teraz do 5 maja ach ale mi sie bedzie dłuzyc... Wtedy moze uda mi sie podejrzec plec dzidziusia i lekarz potwierdzi czy to coreczka moja wymarzona czy jednak siusiak sie wykluł. Ale tak strasznie chcialabym wiedziec jaka plec nosze pod sercem ze chyba gdybym miala pieniadze to naprawde bym pobiegla wczesniej na usg dodatkowe echh -
hej dziewczyny!
Dawno mnie nie bylo, a bo praca , praca i do tego goscia mielismy, tesciowa przyleciala na kilka tygodni ...
Ale moja tesciowa to skarb, moja taka przyjaciolka, nasmialysmy sie, nagadalysmy, nagotowalysmy, no super bylo, ale juz niestety poleciala...
Dziewczyny piekne brzuszki macie, mi tez juz malenki sie pokazal, ale mysle,ze nadal niewidoczny dla osob niewtajemniczonych.
Poza tym czuje sie naprawde dobrze,mam energie, sennosc gdzies odeszla, a byla koszmarna. Biore sie za lepienie pierogow, mniam.
kkkaaarrr, Blu, Dea28, Visenna, Rutelka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
kade8787 - cześć! Napisz coś o sobie, czy to pierwsza ciąża, skąd jesteś (jeśli chcesz of kors
)
Sylwusia100 gratuluję wizyty
Kurcze dziecko mi się popsuło, pewnie znowu jakiś ząbek bardzo chce się ujawnićtyle dobrze ze wakacje zaplanowane, w tym roku śmiejemy się ze będzie jak u starego dobrego małżeństwa - pensjonacik, spacery po lesie, może nawet grzyby będziemy zbierać
ale cieszę się bardzo, że jedziemy, zawsze to lepiej niż kwitnąć w domu.
-
nick nieaktualnyIskierka33 wrote:Dobry.
Ale macie pięknie brzuszki dziewczyny.
U mnie nic nie widać...
Co do ślubu, to u nas w tym roku stuknie 12 rocznica...kiedy to zleciało to ja nie wiem...tyle przeszliśmy razem...
Czasami nie mam ochoty wchodzić na forum z lenistwa, wczoraj dalej mnie mdliło i czekam do 2 trymestru licząc że będzie lepiej.
Iskiera, jeszcze chwilka i bede w 16tc, a w weekend jak poszłam na urodziny to chcieli mi vodke do kieliszka wlewać nikt nie zauwazył, ze jestem w ciazy. Wiec chyba na brzuszek poczekam jeszcze -
hej, a my dziś ostatnia wizyta w poradni rodzinnej ble....
byłam dzis w pracy odwiedzić dziewczyny stwierdziły że nie mam aż takiego brzucha no ale że widaćdobre koleżanki
my na wakacje pewnie nigdzie w tym roku bo musimy dwa pokoje wyremontować- swoją sypialnie i pokój dzieciaczków, może z doskoku jakiś jeden dzień na spacerek po Solinie czy coś. w tamtym roku pojechaliśmy na lody do Krynicy Zdroju
pielęgniarka ja właśnie zjadłam rosołek smacznegoa obrączki też bierzemy, zwykłe, okrągłe, żółte bez udziwnień bo takie nam sie najbardziej podobają
byłam dziś na szmatkach i kupiłam sobie spodnie i sukienke ciążowe i troche fatałaszków dzieciom - wydałam 60zł a ciuszki dzieciom praktycznie same z h&m, więc uznaje to za sukces, aczkolwiek moja siostra jest numer 1 jej nikt nie przebije jak sie odda w wir buszowania po lumpeksach ona znajduje cuda po złotówceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 18:13
Ola_85, Ibiza, Blu lubią tę wiadomość