Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie znalazlam info o warsztatach dla kobiet w ciąży i z dziećmi do 1 r.z.
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html
Warszawa dopiero będzie, a wiem ze sporo z Was jest z Wawy. Na Kraków się już nie złapię @#$/^&*( !
Ale program jest całkiem ok i jakieś konkursy -
Sylwusia gratuluję wizyty
u nas tez dziś wizyta była i wszystko super
Początkowo lekarz nie mógł dojrzeć kości nowej , ale trochę się nagimnastykowal i jest, nieduża ale jest, przeziernosc 1,2.
Mam mnóstwo zdjęć i filmików- także w 4d , radość niesamowita, a dzidziuś to ninja tak fikal że szok jak zacznę czuć te ruchy to chyba zebra mi polamieAnoolka, kehlana_miyu, Blu, kkkaaarrr, NiecierpliwaKarolina, Ibiza, Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry piękne!
Blu wrote:Właśnie znalazlam info o warsztatach dla kobiet w ciąży i z dziećmi do 1 r.z.
Warszawa dopiero będzie, a wiem ze sporo z Was jest z Wawy. Na Kraków się już nie złapię @#$/^&*( !
Ale program jest całkiem ok i jakieś konkursy
Dzięki za cynkZapisałam siebie i... partnera, jako osobę towarzyszącą, a co!
Tak czytam i widzę, że temat Bałtyku się wkręciłMy też zaliczymy wypad w tamte okolice - mam faceta znad morza i... pewnie pojedziemy w odwiedziny do jego rodziny, niekoniecznie na wakacje
Celujemy w Kołobrzeg, bo z tamtych okolic pochodzi... Inne wojaże (szczególnie te zagraniczne) na razie zostawiamy
Będziemy robić wycieczki do sklepów i kompletować wyprawkę, o!
Miłego dnia! Czas do pracy...
Blu lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt
Blu dzięki za informację, zapisałam siebie i też z osobą towarzyszącą
My nie mamy takich typowo wakacyjnych planów, pewnie będzie coś spontanicznie:)
Nad morze tylko 1.5 h więc pewnie też zawitam na jeden dzień Chociażchciałabym pojechać na Hel bo ostatnio byłam za dzieciaka
-
Tydzień 14, miesiąc 4, trymestr 2, ahhh, brzmi dumnie
tym samym, witam się w cudownym nastroju
szynszyl, Rutelka, Blu, vella, NiecierpliwaKarolina, Ibiza, kehlana_miyu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlu wrote:Właśnie znalazlam info o warsztatach dla kobiet w ciąży i z dziećmi do 1 r.z.
Ale program jest całkiem ok i jakieś konkursy
Jak Wy to robicie, że znajdujecie takie informacje w necie. Podziwiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pielęgniarka_w_mundurze, ile czekałaś na wynik PAPPa? Ja miałam robiony w minioną sobotę i zapomniałam zapytać kiedy będzie wynik..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:54
-
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Robiłam usg i krew na wilanowie 5.04 i przedwczoraj był wynik. A mówili, ze min 14 dni roboczych.
fajnie, to może mój wynik będzie jeszcze w piątek, byłoby ekstra, bo w sobotę mam wizytę u mojego doktorka numer jeden