Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beattkie wrote:Mam online dostep do badan i właśnie sprawdziłam normy, mam nadzieje, ze u Ciebie sa takie same
No a jakjuż sprawdzałam w internecie w normach dla Kobiet w ciąży i 6 jest OK
poza tym, jak patrzę, to w ciąży są inne normy, czy Ty masz podane wyniki z normami dla kobiet czy jakoś oznaczone że w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:36
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Cześć dziewczyny, myślę już powoli o wakacyjnym urlopie i marzy mi się polskie morze
MAcie już jakieś plany na wakacyjne "szaleństwa" ? A może polecicie mi jakąś fajną miejscowość, bo ja nad polskim morzem rzadko bywam i nawet nie wiem gdzie się z brzuszkiem kierować
Ja w tym roku jadę na tydzień do miejscowości Rowy nad morzem. Będziemy tam pierwszy raz.
A co do miejscowości, którą mogę polecić, to zależy co lubisz. 2 lata temu byliśmy nad morzem w Poddąbiu. Bardzo spokojnie, jedna główna ulica, plaże w środku sezonu prawie puste. Miejscowość pięknie położona, bo wśród lasów no i niedaleko do Ustki. Z tym, że po 22:00 miejscowość zamiera, tzn. wszyscy śpią.Nie ma życia nocnego.
-
nick nieaktualnyaneta93 wrote:No a jak
już sprawdzałam w internecie w normach dla Kobiet w ciąży i 6 jest OK
poza tym, jak patrzę, to w ciąży są inne normy, czy Ty masz podane wyniki z normami dla kobiet czy jakoś oznaczone że w ciąży?
Ja mam wszystkie normy oznaczone na badaniu i krwi i moczu. I moja polozna w komenarzu mi napisale ze to sa wlasciwe normy laboratoryjne, wiec wnioskuje, ze to dla ciexarnych;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 17:34
-
Rutelka wrote:Ja w tym roku jadę na tydzień do miejscowości Rowy nad morzem. Będziemy tam pierwszy raz.
A co do miejscowości, którą mogę polecić, to zależy co lubisz. 2 lata temu byliśmy nad morzem w Poddąbiu. Bardzo spokojnie, jedna główna ulica, plaże w środku sezonu prawie puste. Miejscowość pięknie położona, bo wśród lasów no i niedaleko do Ustki. Z tym, że po 22:00 miejscowość zamiera, tzn. wszyscy śpią.Nie ma życia nocnego.
W Poddąbiu bywałam jako nastolatka więc pamiętam to jako straszną dziurę
myśle że mimo brzuszka wieczorem będziemy chcieli gdzieś iść więc raczej Poddąbie odpada.
-
Blu wrote:Władek w sensie Władysławowo? My też tam jedziemy w czerwcu
i jeszcze kombinuje Mazury na kilka dni ale nigdy nie byliśmy i nie wiem co wybrać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:46
Blu lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:Ja znalazłam jakieś domki na obrzeżach, ale do centrum spacerkiem tez da rade. I tez właśnie zamierzamy trochę pojeździć, bo plażing w tym roku będzie mocno ograniczony
a kiedy się wybieracie, tez w czerwcu?
my jedziemy koniec lipca chyba 20
-
nick nieaktualny
-
We Władysławowie mamy sprawdzone pokoje niedaleko jest plaża i do centrum też blisko. Wypozyczalnia rowerow jest blisko i pelno sciezek rowetowych. Przy pensjonacie jest ogromny plac zabaw. Super miejsce na wypoczynek z dziećmi. Jakby ktoś był zainteresowany to mogę podać namiary.
-
Sylwusia100 wrote:A na Mazurach mamy działkę daleko od cywilizacji bo taka chcieliśmy. Ja leżę nad jeziorem a mąż ryby łapie i nic więcej nam nie potrzeba na weekend jak jedziemy.
Ale Pisz to jest jakieś małe miasteczko? Chodzi mi o to, żeby można było coś zjeść, była w razie potrzeby jakaś apteka.