X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam online dostep do badan i właśnie sprawdziłam normy, mam nadzieje, ze u Ciebie sa takie same ;-)

• aneta93 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beattkie wrote:
    Mam online dostep do badan i właśnie sprawdziłam normy, mam nadzieje, ze u Ciebie sa takie same ;-)

No a jak :) już sprawdzałam w internecie w normach dla Kobiet w ciąży i 6 jest OK

poza tym, jak patrzę, to w ciąży są inne normy, czy Ty masz podane wyniki z normami dla kobiet czy jakoś oznaczone że w ciąży?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 15:36

bl9ci09k5h6xkmfc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Cześć dziewczyny, myślę już powoli o wakacyjnym urlopie i marzy mi się polskie morze :) MAcie już jakieś plany na wakacyjne "szaleństwa" ? A może polecicie mi jakąś fajną miejscowość, bo ja nad polskim morzem rzadko bywam i nawet nie wiem gdzie się z brzuszkiem kierować :)

Ja w tym roku jadę na tydzień do miejscowości Rowy nad morzem. Będziemy tam pierwszy raz.

A co do miejscowości, którą mogę polecić, to zależy co lubisz. 2 lata temu byliśmy nad morzem w Poddąbiu. Bardzo spokojnie, jedna główna ulica, plaże w środku sezonu prawie puste. Miejscowość pięknie położona, bo wśród lasów no i niedaleko do Ustki. Z tym, że po 22:00 miejscowość zamiera, tzn. wszyscy śpią. :D Nie ma życia nocnego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneta93 wrote:
    No a jak :) już sprawdzałam w internecie w normach dla Kobiet w ciąży i 6 jest OK

poza tym, jak patrzę, to w ciąży są inne normy, czy Ty masz podane wyniki z normami dla kobiet czy jakoś oznaczone że w ciąży?

Ja mam wszystkie normy oznaczone na badaniu i krwi i moczu. I moja polozna w komenarzu mi napisale ze to sa wlasciwe normy laboratoryjne, wiec wnioskuje, ze to dla ciexarnych;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 17:34

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutelka wrote:
    Ja w tym roku jadę na tydzień do miejscowości Rowy nad morzem. Będziemy tam pierwszy raz.

A co do miejscowości, którą mogę polecić, to zależy co lubisz. 2 lata temu byliśmy nad morzem w Poddąbiu. Bardzo spokojnie, jedna główna ulica, plaże w środku sezonu prawie puste. Miejscowość pięknie położona, bo wśród lasów no i niedaleko do Ustki. Z tym, że po 22:00 miejscowość zamiera, tzn. wszyscy śpią. :D Nie ma życia nocnego.
    Też myślałam o Rowach :) W Poddąbiu bywałam jako nastolatka więc pamiętam to jako straszną dziurę :D myśle że mimo brzuszka wieczorem będziemy chcieli gdzieś iść więc raczej Poddąbie odpada.

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my standardowo do Władka jedziemy ze wzgledu na synka bo duzo atrakcji :) urlop 5 dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:14

Blu lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio też byliśmy kilka razy we Wladku może i w tym roku wybierzemy się na kilka dni.
    Zjadłam krokiety z kapustą i grzybami. Były pyszne. Teraz odpoczynek a jutro rano usg.

Blu lubi tę wiadomość

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Władek w sensie Władysławowo? My też tam jedziemy w czerwcu :D :D :D

i jeszcze kombinuje Mazury na kilka dni ale nigdy nie byliśmy i nie wiem co wybrać...

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazur mam już przesyt bo mój mąż ma działkę kawałek za piszem i często tam jeździmy.

Blu lubi tę wiadomość

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest tam w miarę spokojnie, bo musimy to jakoś ogarnąć z małym dzieckiem i nie daleko od cywilizacji? :)

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    Władek w sensie Władysławowo? My też tam jedziemy w czerwcu :D :D :D

i jeszcze kombinuje Mazury na kilka dni ale nigdy nie byliśmy i nie wiem co wybrać...
    tak władysławowo jest dosc tłoczno ale zrobimy wycieczke do gdyni pociagiem do stoczni aby synek zobaczył statki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 18:46

Blu lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam jakieś domki na obrzeżach, ale do centrum spacerkiem tez da rade. I tez właśnie zamierzamy trochę pojeździć, bo plażing w tym roku będzie mocno ograniczony ;) a kiedy się wybieracie, tez w czerwcu?

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu wrote:
    Ja znalazłam jakieś domki na obrzeżach, ale do centrum spacerkiem tez da rade. I tez właśnie zamierzamy trochę pojeździć, bo plażing w tym roku będzie mocno ograniczony ;) a kiedy się wybieracie, tez w czerwcu?
    my mamy kwatere zaklepana juz bardziej w centrum no co do plazy tez sie bede ograniczac najgorzej boje sie upałow najwyzej po 17 bedziemy prowadzic nocny tryb :) :) my jedziemy koniec lipca chyba 20

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam hel i fokarium ale niestety kolejki sa przerazajace.

Blu, fryzjerka lubią tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jedziemy do ostrowa pod koniec czerwca na tydzień. Moja siostra była rok temu i sobie chwali.

Beattkie lubi tę wiadomość

• Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We Władysławowie mamy sprawdzone pokoje niedaleko jest plaża i do centrum też blisko. Wypozyczalnia rowerow jest blisko i pelno sciezek rowetowych. Przy pensjonacie jest ogromny plac zabaw. Super miejsce na wypoczynek z dziećmi. Jakby ktoś był zainteresowany to mogę podać namiary.

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie myślelismy wybrać się na Hel, do Gdańska, Gdyni i może jeszcze do rewzerwatu ptaków. Zobaczymy jeszcze dużo czasu. Żeby tylko pogoda się trafiła dobra ;)

Ola_85 lubi tę wiadomość

• Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na Mazurach mamy działkę daleko od cywilizacji bo taka chcieliśmy. Ja leżę nad jeziorem a mąż ryby łapie i nic więcej nam nie potrzeba na weekend jak jedziemy.

bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w drugiej połowie sierpnia mam wesele brata z poprawinami. Śmiejemy się, żebym rozmiarami nie przysłoniła kościoła na zdjęciach :D

Blu, szynszyl, NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Blu Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    A na Mazurach mamy działkę daleko od cywilizacji bo taka chcieliśmy. Ja leżę nad jeziorem a mąż ryby łapie i nic więcej nam nie potrzeba na weekend jak jedziemy.

Ale Pisz to jest jakieś małe miasteczko? Chodzi mi o to, żeby można było coś zjeść, była w razie potrzeby jakaś apteka.

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ