Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beattkie wrote:Ja znalazłam rok temu dziewczyne na gumtree i płacę w wawie 60zł. Ale nigdy nie zdobie paznokci. I polecam serdecznie dziewczyne, przyjmuje w domu, jest swietna i utalentowana. Na Fb ma sporo swoich tworczosci pod hasłem stylizacja paznokcji z avatarem czarno biały lizak i usta
-
Beattkie mi wszystko jedno byle były zdrowe, ale mój i jego ojciec liczą choć na jednego dziedzica nazwiska
Blu raczej będę mieć cesarke ze względu na leczone nadciśnienie przed ciążą choć teraz samo z siebie mi spadło i ciśnienie póki co mam w normie i nie musze przyjmować żadnych leków. A poza tym mój gin mówił że rzadko kiedy bliźniaki są ułożone prawidłowo do porodu i nawet jeśli jedno z dzieci jest dobrze ułożone a drugie nie to wtedy tną.
-
nick nieaktualnyWróciłam
Moje przeczucie chyba sie sprawdziło. Będzie chłopakale sie cieszę. !!!!!!!!!! Lekarka wszystko pomierzyła i wszystko jest dobrze. Mam ochotę skakać z radości !!!
Dea28, Evelle, kasia_1988, Ola_85, Visenna, Sylwia_i_Niki, Blu, lu.iza, kehlana_miyu, kkkaaarrr, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, MamaTuśka lubią tę wiadomość
-
A mi wczoraj na usg genetycznym lekarz tez wybadal synka
i nie zasial jakichkolwiek watpliwosci coz za radosc
moge ruszac z shopingiem dla maluszka bo nie moge juz wytrzymac
kasia_1988, Visenna, Blu, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlu wrote:Dea 6 kartonów! Nieźle
a bierzesz pod uwagę poród sn? Ciekawe czy jeszcze w przypadku ciąży mnogiej próbuje się siłami natury czy od razu cesarza?
Beattkie, trochę rozumiem facetów z tym przekazywaniem nazwiska:) mój tata ma 3 córki i tez coś tam gadał o wymarciu rodunawet drzewo genealogiczne stworzył, żebyśmy nie zapomniały przypadkiem skąd się wywodzimy. Faceci to już tak chyba mają...
A ja spełniłam swój małżeński obowiązek - przygotowałam spód do tarty na jutrzejszy obiadidę spać
do jutra dziewczyny
No tak u Ciebie jest to zrozumiałe, ale moj tata ma 2 synow, a tesc 3 synow wiec mozliwosci sa duze;-)k84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvelle wrote:A mi wczoraj na usg genetycznym lekarz tez wybadal synka
i nie zasial jakichkolwiek watpliwosci coz za radosc
moge ruszac z shopingiem dla maluszka bo nie moge juz wytrzymac
Evelle ja też juz bym chciała znać płeć ale czekam do połówkowego ze wzgledu na szał zakupów;-) nie wiem jak Ty, ale ja bym nie spała tylko siedziała na olx czy allegro, a tak mam jeszcze spokoj heheh ufffffEvelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny