Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam 2:0 dla siusiaka
- raz, że moja intuicja, dwa, nieśmiało, ale potwierdził to lekarzy
Witam się pięknie w 14+0!Dzień dobry!
Blu, szynszyl, Chwilka84, mizzelka, NiecierpliwaKarolina, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Zamiast odpocząć sobie w weekend to tak się nanosiłam małej ze od wczorajszego wieczora brzuch mnie boli i ciągnie. Cały czas mam w głowie, że muszę się oszczędzać, a jak przychodzi co do czego to w miejscu nie mogę usiedzieć i mam za swojedzisiaj sobie postanowiłam ze nie noszę małej więcej niż trzeba ją przebrać i dać jeść. Jak mi nie przejdzie to chyba wybiorę się do lekarza
Miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 08:40
aneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Melduje się po wczorajszych prenatalnych z prawdziwego zdarzenia. Bąbelek ledwo zmieścił się w kadr, akurat się przeciągał jak go doktorek mierzył i CRL wyszło 8,39cm przy limicie na prenatalne do 8,4cm. Wzrost miał wczoraj na 14t2d czyli +6 dni niż wynikałoby z OM. Wszystkie narządy na swoim miejscu, serduszko ładnie bije 167u/min. No i nie dało się ukryć, że między nogami coś dyndało. Doktorek skomentował, że przy tym CRL to co widzimy jest raczej tym co myślimy i nie myśli, aby coś się miało już zmienić w tym temacie. Wygląda na to, że mój Bąbel zasila grono chłopaków
Ale super;-) jaki wielguśny haha bedzie zdrowy i silny jak tataz tymi chłopcami to chyba jest jakaś sprawa Ufo, az sie wierzyć nie chce, ze tak duza przewagę osiagaja na forum
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
gratuluję udanych wizyt:)
Kkkaaarrr spory dzidziuś, super że tak ładnie rośnie
Faktycznie sami chłopacy póki co, ja się nie mogę doczekać wizyty i może się dowiem kto tam mieszka, chyba że dzieciaczek nie pozwoliwizyta 29.04!
Ja powoli zwalniam obroty po weekendziewybawilam się
kkkaaarrr, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Wieki mnie tu nie bylo! Niesamowity wysyp chlopczykow, nam lekarz na prenatalnych w Polsce powiedzial, ze jest troche wczesnie ale, ze widzi dziewczynke i nawet wytlumaczyl dlaczego dziewczynka a nie chlopczyk. Natomiast w Londynie babeczka na prenatalnych powiedziala, ze widzi plec ale nie powie, bo takie ma zasady. Ale ja juz wpadlam w szal zakupowy i kupilam kilka pieknych rozowych ubranek:) -
Szynszyl to wizytujemy w ten sam dzień
ale nie upewnię się wtedy co do płci, bo mój gin mówi, że jego interesują inne rzeczy i nie sprawdza płci
więc czekam aż do połówkowego. W sumie dobrze, bo nie rozpędze się z kupowaniem ciuszków
Indiarose super, że dziewczynka:)
Fajnie by było ta nasza listę powoli aktualizować jeśli ktoś już jest pewny płci (uśmiech w stronę Rutelki) pytanie czy będzie miała na to czas...
-
Ja totalnie nie rozumiem tych plciowych zasad na wyspach
normalna dyskryminacja i tyle, wie ale nie powie bo nie mozna im, juz tak sie boja ze 12-14tc wszystkie jak leci beda sobie usuwac bo plec nie podoba sie, komedia
po 24tc laskawie powiedza, jakby prywatnie kobiety nie chodzily i nie scanowaly
w koncu ciaza nie jest lekarza tylko pacjentki a i w Indiach kobiety ratuja swoje dziewczynki mimo ze parcie jest na synow
najwaz by bobas byl zdrowy a reszta obleci
moja kol zrobila sobie test nifty bo miala nt2.3 i wie juz od 12 tyg ze chlopak
za to w pracy totolotek zaklady co ja bede miecWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:12
-
Zobaczymy, czy u mnie też się chłopiec potwierdzi, na ten moment podobno jest 80% szansy na synka
Ale wizyta dopiero 11.05., więc się trochę naczekam...
Miałam oznajmić nowinę mojej babci w sobotę, ale wszystkie moje plany na ten weekend wzięły w łeb. Mój brat podlapal jakiegoś wstrętnego wirusa od swojego małego chrzesniaka i rodzinna impreza musiała zostać przełożona na przyszłą niedzielę. A z kolei wczoraj mieliśmy miec gości, ale w ostatniej chwili musieliśmy wszystko odwołać, bo nasza toaleta się popsułaDzisiaj od 10 siedzi hydraulik i wygląda na to, że trzeba będzie płytki w łazience zdemontować, żeby się dostać do rury
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:
moja kol zrobila sobie test nifty bo miala nt2.3 i wie juz od 12 tyg ze chlopak
za to w pracy totolotek zaklady co ja bede miec