Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeeej laski!!
ja tak w skrocie od rana bylam u tesiowej z corcia na male leniuchowanie po 15 zakupy a teraz dopiero dotarlam do kompa.... kurde mam przykry problem od wczoraj zaatakowala mnie biegunka!
mial ktos z was doczynienia w ciazy z tym?
Midnight...przykro mi bardzo, nie poddawaj sie glowa do gory -
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
aktualizowałam listę. Dziś byłam pół dnia na mieście. Badania krwi i moczu, zdjęcie holtera. Zjeździłam pół Warszawy. Nogi mi odpadają, bo się schodziłam, ale czuję się dobrze.
Szarlotka123 wrote:Witam was Kochane, zaglądam jak tam u was wszystko wygląda i tak się cieszę, ze wszystko w porządku
Ja w Marcu ujrzałam 2 kreseczki i już od jutra wkraczam w 12 tydzień ciąży
Trzymam za was wszystkie kciuki i życzę wam szybkich porodów :*
Super kochana, trzymam kciuki!To rodzisz jeszcze w tym roku co?
Moja bratowa zaszła w marcu
i ma termin na 21 grudnia.
Zaglądaj do nas i koniecznie pisz co tam u Ciebie.
ana909 wrote:Moja córeczka kopie mnie właśnie jak szalona! Albo smakowały jej kanapki albo zielona herbata
Jestem po wizycie, jeszcze bez pomiarów. Oczywiście wyszła piękna dziewczynka! Tatuś jest zachwycony! Na wadze u gina mam 5.5kg na plusie, ale on waży mnie od 10tc, ja siebie od początku więc liczę 7kg. Ostatnio sobie pozwoliłam z jedzeniem i piciem (dużo slodzonej herbaty, trochę coli, mało wody) więc teraz wracam do wody i zielonej herbaty po posiłku na trawienie. I ograniczę niezdrowe jedzenie... Bo będę płakać po porodzie.
Rutelka teraz mogę prosić o dopisanie do listy, termin 1.10.16, dziewczynka, ciąża i dziecko pierwsze, w przyszłym tyg wybierzemy z mężem imię
Dopisałam do listy! Gratuluję córeczki!
India9 wrote:Rutelko, mam 31 lat, jestem z Warszawy, termin porodu z OM 13.10.
To moja druga ciąża.
India dopisałam Cię.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Heeej laski!!
ja tak w skrocie od rana bylam u tesiowej z corcia na male leniuchowanie po 15 zakupy a teraz dopiero dotarlam do kompa.... kurde mam przykry problem od wczoraj zaatakowala mnie biegunka!
mial ktos z was doczynienia w ciazy z tym?
Midnight...przykro mi bardzo, nie poddawaj sie glowa do gory
Jem suszona żurawinę i pije duzo wody, jem ryż, ale u mnie zawsze konczy sie na max 2 razach w łazience, nie trwa dluzej, pamiętaj ze przy biegunkach łatwo o odwodnienie
-
Dziewczyny byłam na kontrolnym usg i jest wszystko w porządku. Maluch nadrobił 6 dni
na początku Pan doktor powiedział ze chyba będzie chłopak ale jak się przyjzal to mówi ze może być dziewczynka. Z zakupami kazał poczekać do 22 tygodnia.
Sylwia91, Rutelka, tutti87, MMM2016, szynszyl, kehlana_miyu, Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Rutelko mam tylko prosbe...dopiszz mi aniolka ze syn 16 tc,albo bez tygodni.jak z mezem pomyslimy nad imie.iem to tez bede mogla..?
Dobrze kochana. Nie wiedziałam kiedy i co, więc nic nie napisałam. Dopiszę. Imię też możesz podać.
Kurcze 16tc, niby bezpieczny okres, bo II trymestr.
A może musisz brać zastrzyki z Clexane, tak jak ja biorę??? Bez Clexanu u mnie dziecko w łonie mogło by umrzeć. No nie wiem... Współczuję.