Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz chyba każdej matce należy sie macierzyński zasiłek. Nawet jak nie pracuje
http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasilki_i_inne_swiadczenia/730135,Swiadczenie-rodzicielskie-dla-studentow-i-bezrobotnych-od-2016-r.htmlaneta93 lubi tę wiadomość
-
aneta ja jak sobie kiedyś czytałam to właśnie było tak, że jeżeli nie przysługuje Ci zasiłek macierzyński z tytułu pracy bądź z innego źródła (czyli jesteś osobą bezrobotną, studentką itp.) to należy Ci się przez cały rok takie becikowe
Więc jeśli jest opcja to korzystajaneta93 lubi tę wiadomość
-
Reni@ wrote:Teraz chyba każdej matce należy sie macierzyński zasiłek. Nawet jak nie pracuje
http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasilki_i_inne_swiadczenia/730135,Swiadczenie-rodzicielskie-dla-studentow-i-bezrobotnych-od-2016-r.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:24
-
szynszyl wrote:aneta ja jak sobie kiedyś czytałam to właśnie było tak, że jeżeli nie przysługuje Ci zasiłek macierzyński z tytułu pracy bądź z innego źródła (czyli jesteś osobą bezrobotną, studentką itp.) to należy Ci się przez cały rok takie becikowe
Więc jeśli jest opcja to korzystajReni@ lubi tę wiadomość
-
aneta93 wrote:zobaczymy, muszę się gdzieś dopytać, bo jestem zielona w tym temacie, mam nadzieję że nie będzie dużego problemu z działalnością gospodarczą męża, która ma w sumie dopiero 4 miesiące.
aneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i znów do Was zaglądam
sentyment pozostanie mi już do końca!
kolejna wizyta za nami
Skrzacik ma całe 3cmmachał dziś rączkami i nóżkami do mnie
obym już do końca przeżywała tak piękne chwile jak na dzisiejszej wizycie
pozdrawiamy ze Skrzatem!aneta93, Reni@, adrenalina, Sylwusia100, NiecierpliwaKarolina, Visenna, Anoolka, Kasik2, Pumpkin, Ola_85, szynszyl, Asia_08, Ola_Ola, kasia_1988, diewuszka86, India9, Sylwia91, lu.iza, Rutelka, Agata84Ign, MMM2016, Dea28, Limerikowo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelstw wrote:i znów do Was zaglądam
sentyment pozostanie mi już do końca!
kolejna wizyta za nami
Skrzacik ma całe 3cmmachał dziś rączkami i nóżkami do mnie
obym już do końca przeżywała tak piękne chwile jak na dzisiejszej wizycie
pozdrawiamy ze Skrzatem!
Cudowny maluch
Trzymamy kciuki!!!angelstw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie troche moze głupie, moze krępujące ale co mi tam i tak mnie nie znacie ( i tego nie czujecie
)
Pytanie odnoście gazów, tak tak o puszczanie bączków mi chodzi, a raczej mega bąków. Od kąd jestem w ciazy moze od 3 msc sa tak śmierdzące ze sama ledwo wytrzymuje, a po drugie działają na mnie jak gaz rozweselającyCzy tylko ja tak mam ? Nie wazne co zjem i tak jest to samo, a zaczynaja sie od popołudnia i trwają do rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:24
-
sarcia123 wrote:Visenna, noo zgadza sie ze jak wy z mezem oboje macie firmy to napewno na ten prog sie nie zalapiecie, ale te dziewczyny co nie maja dzialanosci albo maja gowniane umowy jak 3/4 naszego kraju to wtedy dostana
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Mam pytanie troche moze głupie, moze krępujące ale co mi tam i tak mnie nie znacie ( i tego nie czujecie
)
Pytanie odnoście gazów, tak tak o puszczanie bączków mi chodzi, a raczej mega bąków. Od kąd jestem w ciazy moze od 3 msc sa tak śmierdzące ze sama ledwo wytrzymuje, a po drugie działają na mnie jak gaz rozweselającyCzy tylko ja tak mam ? Nie wazne co zjem i tak jest to samo, a zaczynaja sie od popołudnia i trwają do rana
tez tak mam
adrenalina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze luteinę ew. duphaston dopochwowo i ma problemy z nawracającą grzybica?? brałam ostatnio pimafucin, później 2 tyg spokój i jakby znów coś zaczynało piec. Mam na szczęście jeszcze globulki na wszelki wypadek. Ale czy jest coś co można przyjmować tak doraźnie, zapobiegawczo??