Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni@ wrote:Teraz chyba każdej matce należy sie macierzyński zasiłek. Nawet jak nie pracuje
http://kadry.infor.pl/kadry/ubezpieczenia/zasilki_i_inne_swiadczenia/730135,Swiadczenie-rodzicielskie-dla-studentow-i-bezrobotnych-od-2016-r.html -
Mamy bijące 122Okruszek ma niecałe 6,3 mm choć jak patrząc jak lekarz zmierzył to pewnie 7 by było.
Plamienie oczywiście nie wiadomo skąd, na usg nic niepokojącego nie widać, nadżerki czy polipa też nie.
Luteine mam brać jak biorę, Duphaston z 2x1 na 2x3 (zbankrutuje przez tego Dupka chyba)
Boziu, jaka jestem szczęśliwa nawet mimo tych plamieńOby się nie pogorszyły.
Wizyta za 3 tygodnieReni@, szynszyl, Chwilka84, Ola_85, Sylwusia100, Kai, angelstw, India9, Kasik2, NiecierpliwaKarolina, Anoolka, lu.iza, Rutelka, Agata84Ign, MMM2016, Eryka, Dea28, Limerikowo, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
aneta93 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze luteinę ew. duphaston dopochwowo i ma problemy z nawracającą grzybica?? brałam ostatnio pimafucin, później 2 tyg spokój i jakby znów coś zaczynało piec. Mam na szczęście jeszcze globulki na wszelki wypadek. Ale czy jest coś co można przyjmować tak doraźnie, zapobiegawczo??
aneta93 lubi tę wiadomość
-
aneta93 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze luteinę ew. duphaston dopochwowo i ma problemy z nawracającą grzybica?? brałam ostatnio pimafucin, później 2 tyg spokój i jakby znów coś zaczynało piec. Mam na szczęście jeszcze globulki na wszelki wypadek. Ale czy jest coś co można przyjmować tak doraźnie, zapobiegawczo??
Ja przeszłam na luteinę pod język bo tez mi sie coś zaczynało robić -
Jacqueline super wiesci. Oby plamienia ustaly i maluszek się spokojnie rozwijał.
Angelstw ogromnie gratuluję. Piękny Skrzat.
Powodzenia dziewuszki. Ciesze się ze dajecie znać co u Was.
Ja biorę luteine dopochwowo 2x1 100 mg ale nie mam problemów żadnych. Ja nie mam skłonności. Nigdy nie miałam nawet żadnej infekcji.
Dzisiaj byłam na wizycie i Borys waży już 800 g. Wszystko ok. Mimo twardnień brzucha szyjka zamknięta ok 3 cm. Może ciut więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 19:46
angelstw, szynszyl, Rutelka, Dea28, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Dziewczyny pila z wak ktoras moze to niby bezalkoholowe piwo warka radler 0% ? Bo ja mam kupione i sie waham czy pic, bo piwo bezalkoholowe to sprzecznosc
Ja polecam piwo Bavaria 0%. Naprawdę smakuje jak piwoOla_Ola, Pumpkin lubią tę wiadomość
-
adrenalina wrote:Jesli urodzone dziecko tez sie wlicza ( na logikę wlicza sie ) to ja sie załapie bo z mężem razem nie mamy 6000 netto. Chyba ze chodzi o brutto ? To w tedy naprawde chyba mało osób sie załapie ?
Chodzi o netto i dzidziuś też się wlicza do tego. My się załapiemy, choć wolałabym się nie załapać, no ale cóż.. zarobki w tym kraju to jakaś pomyłka..India9, adrenalina, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw Polsce to przede wszytskim ceny sa na maksa nieadekwatne do zarobkow... a co za tym idzie ze zycie jest strasznie drogie...standardowo ceny ida w gore tylko nie wyplaty....ale od nowego roku najnizsza krajowa ma byc 2000 brutto, istny szal! ale dla wielu ludzi to zawsze pare groszy do przodu
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też bym wolała się nie załapać na becikowe, ale skoro się łapie to dobre i to.
Adrenalina - nie jesteś osamotniona z tematem. W dodatku ciężko takie ataki powstrzymywać
Kolejne dwie zadowolone z poduszek. Mnie wczoraj tak dobrze się spało, że wyłączyłam budzik
Mam pytanie jak odczuwacie ruchy dziecka. Ja od jakiś trzech dni mniej czuję, są bardziej prytłumione i rzedsze niż do tej pory
Doszłam już do etapu zgagi po jedzeniu i uczucia zmniejszenia pojemności płuc. Coś czuję, że ciężko w te lato będzie.
-
sarcia123 wrote:No ja wypilam do meczu sobie ta warke powiem wam ze jest dobra w smaku
jak Lemoniada, chociaz dobre i to jak w ciazy nic innego nie mozna;)
Chociaż jedyne piwa smakowe jakie mi podch9dzą to reds chilli gruszka i somersby kwiat bzu- oczywiście nie w ciąży.
Muszę spróbować tej Bavarii - gdzie to kupić??