Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od wczoraj często chodzę do wc. Biegunka to to nie jest ale może coś się ruszy? Wczoraj moja mała przybijała mi piątki z brzuszka
nawet udało mi się nagrać! Leżałam i płakałam ze szczęścia że mam taki mały, wielki cud w brzuszku
i może niedługo go przytulę
A całą noc miałam fazę że mi wody odchodzą haha budziłam się co chwilaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:06
Reni@, linka89, Ibiza, Anoolka, marlon lubią tę wiadomość
-
India współczuję przeżyć. Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo. Moj ssak nareszcie chwycił piers. Cos tam sie zaczyna pojawiac chyba. Za jakas godzinke bedzie pediatra to sie dowiem czy cos przybral czy stracil. Wstepnie wypis w sobote. A mialam nadzieje na piatek
India9 lubi tę wiadomość
-
Ja od rana biegunka i mdłości po za tym synuś bardzo aktywny jest mam nadzieję że się nic nie rozkręca bo termin cc mam za 10 dni a nie chciałabym trafić na łapu capu na stół
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:27
Sylwia91, marlon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Ciocie! Urodzilam się 5.10.2016 o 20:45 przez cc!
Mam piękne ciemne włoski, 61cm długości i waże 3500g.
Oczywiście jestem najglosniejsza na całym oddziale i inne mamuśki mają mnie dosyć. Krzyczałam całą noc wiec teraz dam swojej mamie troche pospac. Ona tez miala ciężką noc. W koncu zostala moją mamą! Buziaki dla Was. ZosiaSylwia91, NiecierpliwaKarolina, Anieńka, Blu, Kasik2, walleriana, Reni@, diewuszka86, Ola_Ola, marlon, Limerikowo, Sylwusia100, Evelle, szynszyl, lu.iza, Rutelka, KKasiaKK, Sylwia_i_Niki, aneta93, India9, Kasia!, linka89, Ibiza, Anoolka, mizzelka, Kai, Jutysia, kehlana_miyu, kasia_1988, kkkaaarrr, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
Renia a jak dlugo trwaly problemy z refluksem u starszego synka?
Przy córce tez kilka razy zdarzyło sie ze sie zakrztusila. U nas pomogła pozycja z pierwszej pomocy, dziecko kladlo sie klatką piersiową na lewej rece, głową do podłogi i klepalo miedzy łopatkami drugą ręką. Za pierwszym razem troche był strach ale dobrze to umieć w razie czego.
Aneta pamiętam jak jeszcze jakis czas temu martwilas sie, zeby szyjka się nie skracala, teraz odwrotnietrzymam kciuki, zeby cos ruszyło
India9 lubi tę wiadomość
-
Pumpkin gratulacje ! Ale wzrost
Blu do 6 tygodnia bylo strasznie bo maly na okraglo zwracal i plakal. Prawie nie spal nie mowiac o innych rzeczach czyli jakis usmiech czy skupienie wzroku. Wtedy odkrylismy (albo raczej ktos nam podpowiedzial) zeby dodać do mleka zagestnik Nutriton. Wtedy wszystko minęło jak ręką odjął. Ale kazdy inny plyn podany bez zagestnika w zasadzie do 8-9 miesiecy byl zwracanyPumpkin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu wrote:To faktycznie sie nacierpiał
i pewnie z przybieraniem na wadze bylo ciężko, juz nie mówiąc ile Wy się nagłowiliście co z tym robić. Ale skoro junior przestał ulewać to będzie dobrze!
Wlasnie z przybieraniem az tak źle o dziwo jie bylo. A ja prawie u psychiatry wyladowalam. No ale bylo minelo. Teraz nawet gdyby faktycznie bylo to samo to wiemy co robićIndia9 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny - u mnie z listopada robi się październik. Mam pytanie do dziewczyn, którym odchodził czop. Dzisiaj rano obudził mnie silny kłujący ból - jakby w okolicach cewki, szyjki... a teraz odszedł mi czop podbarwiony krwią. Zgłaszałyście się z tym na IP? Ze szkoły rodzenia pamiętam, że może odchodzić dwa tygodnie. Ogólnie ściska mnie w żołądku i nie wiem co z tym robić
W sobotę mam KTG i nie chce niepotrzebnie panikować.
-
_polin wrote:Cześć dziewczyny - u mnie z listopada robi się październik. Mam pytanie do dziewczyn, którym odchodził czop. Dzisiaj rano obudził mnie silny kłujący ból - jakby w okolicach cewki, szyjki... a teraz odszedł mi czop podbarwiony krwią. Zgłaszałyście się z tym na IP? Ze szkoły rodzenia pamiętam, że może odchodzić dwa tygodnie. Ogólnie ściska mnie w żołądku i nie wiem co z tym robić
W sobotę mam KTG i nie chce niepotrzebnie panikować.
Mnie w pierwszej ciąży odszedl 2 tyg przed porodem ale bez krwii. Teraz odszedl dopiero na porodowce. Skoro jest krew to pewnie szyjka się rozwiera. A kiedy mialas wizyte?