Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:Kiedyś słyszałam że jeśli tak małe dziecko się zakrztusi to musi je koniecznie osłuchać lekarz, chyba chodzi o to czy nie ma zapalenia płuc. Mój synek zakrztusil się jak miał z 1,5 roku. Moja mama dała mu kawałek jabłka i się odwróciła od niego rozmawiając przez telefon, z początku nawet nie było wiadomo o co chodzi. Jabłko wypadło mu dopiero po około 5 minutach, pod koniec już spanikowałam bo nic nie pomagało. Na szczęście zaczął wymiotować i to pomogło.
-
nick nieaktualnyA ja mam jakies zawroty glowy masalra, wzysfkie gnaty mnie bola od brzucha po rece na nogach skonczywszy, w dodatku od urodzenia mam znamie na nodze na udzie dokladniej niby rosna na nim wlosy itd ale od dwoch dni mnie w tej okolicy bolec zaczelo i sie zaczelam martwic
-
marlon wrote:Jedynym powodem, dla którego bym chciała już urodzić jest wizyta u dentysty. Marzę o niej od wielu dni...tygodni...miesięcy...
Masz jakis bol zebow przez ciaze? Ja normalnie w 7 i 8 miesiacu wyleczylam dwie sztuki. -
Dziewczyny a macie problemy z dłońmi? mi ciągle dretwieja. Ciężko mi się zgina palce a niektóre muszę wręcz siła odginac bo nie idzie inaczej. I przy tym jest straszny ból..
Czytałam że czasem to w ciąży występuje...
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
walleriana wrote:Dziewczyny a macie problemy z dłońmi? mi ciągle dretwieja. Ciężko mi się zgina palce a niektóre muszę wręcz siła odginac bo nie idzie inaczej. I przy tym jest straszny ból..
Czytałam że czasem to w ciąży występuje... -
walleriana wrote:Dziewczyny a macie problemy z dłońmi? mi ciągle dretwieja. Ciężko mi się zgina palce a niektóre muszę wręcz siła odginac bo nie idzie inaczej. I przy tym jest straszny ból..
Czytałam że czasem to w ciąży występuje... -
Anieńka wrote:Naprawde? Ja bym wybrala jednak opcje spotkania sie z Maluszkiem
Masz jakis bol zebow przez ciaze? Ja normalnie w 7 i 8 miesiacu wyleczylam dwie sztuki.
No ja chce, żeby jeszcze posiedział ze 2 tygodnie, im dłużej i bliżej terminu, tym lepiej.
Mam kłopot z kanałem. Konował złamał mi w nim instrument i po pół roku w 6 miesiącu ciąży zaczęło mnie boleć.
Nikt nie chciał mi tego prześwietlić i tak mnie boli od czasu do czasu. Już miałam moment, że chciałam sama to sobie wyrwać, ale się powstrzymałam w ostatniej chwili. To jest straszny dyskomfort i dziąsła mi szaleją i w rezultacie promienieje mi na pół szczęki. -
nick nieaktualny
-
Czytałam że czasem to w ciąży występuje...Paluszki jak serdelki i ciężko je zgiąć. Może nie mam aż tak jak Ty, aczkolwiek dyskomfort jest i to niemały...
sarcia, podobno problem ze wzrokiem może się utrzymywać do pół roku po porodzie. Byłam ostatnio u okulisty, bo gorzej widzę i okazało się, że wada z + przeniosła mi się na -I właśnie za pół roku jak nic się nie zmieni mam przyjść na kontrolę. Dziwne, nie? Ale podobno to 'fizjologia' ciąży
-
nick nieaktualnywalleriana wrote:Dziewczyny a macie problemy z dłońmi? mi ciągle dretwieja. Ciężko mi się zgina palce a niektóre muszę wręcz siła odginac bo nie idzie inaczej. I przy tym jest straszny ból..
Czytałam że czasem to w ciąży występuje...
Walleriana mam identycznie. Jak za mocno zegnę palec to już jest taki zgięty i siłą go muszę odginac. Strasznie to boli. Palce mam opuchnięte, najgorzej po nocy.
Mąż się z tego śmieje i ja w sumie też bo mam palce jak robocop w sensie ruchliwosci. ☺