Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypielegniarka_w_mundurze wrote:Dziewczyny jestem.
Po 8,5h sn a potem przez cc o 20.50 pojawil sie Filip 57cm i 3730.
Druga faza porodu dramat nie chciał wejść w kanał i dlatego cc. A było pełne rozwarcie.
Znieczulenie do stałam po 13. Naprawdę pomaga. Podziwiam dziewczyny które go nie biorą.
Długo mnie szyli, mam założony jakiś mega nowoczesny opatrunek w formie pompki. Wygląda jak pompa insulinowa.
Do zdjęcia dopiero w 5 dobie.
Co za tym idzie opatrunku się nie rusza.
Poza tym to ból niemilosierny przy sn, ale po cc tez ogromna masakra.
Ledwo chodze i stoję i leżę.
Ale jestem bardzo szczęśliwa bo natychmiast jak wjechałam na pop to dali mi synka w samej pieluszce.
A on natychmiast do cyca. Dujdal całą noc. Narazie problemu nie ma. Mleko mam.a on dobrze chwyta. Polozna była w szoku, że po cc odrazu takie jedzenie.
To tyle u mnie.
Ja również gratuluję świeżym mamom :*
Gratuluję koleżanko. ☺☺☺ dzielna jesteś.
Dobrze,że napisałaś, bo mnie ciągnęło aby cokolwiek pisnąć na forum, choć szczegółów nie znałam.
-
nick nieaktualny
-
Pielegniarko gratulacje
Maź mojej koleżanki dzis zauważył, ze jest idealna data na rodzenie, bo od początku i od końca to te same cyfry, no i ona dzwoni domniem że muszę dzis rodzic, ale niestety nie wyszło... 6102016 tak bez kropekAnieńka lubi tę wiadomość
-
PielęgniarkO gratulacje! :* Ból przejdzie, z każdym dniem będzie tylko lepiej
Dla pozostałych mam też gratulacje! Przepraszam, że tak ogólnie ale pamięć marna, a ja z tel pisze
Jak zwykle brak czasu cały dzień i wszystko na biegu... podczytuje Was cały dzień, a cos napisać mogę dopiero z łóżka
Chyba musze lepiej organizować swój czas bo jak maluch się pojawi to utone w stercie prania i pieluchNa pierwszy tydz- dwa wstrzymuje działanie sklepu, a na allegro ustawie urlop bo na pewno nie ogarnę
Dobranoc !
-
Lu.iza Tobie stan ciazowy juz chyba dal sie we znaki, czuje sie podobnie ale nie mam takich straszakow jak Ty. Oprocz boli okresowych nuda.
Nie martw sie, Bynajmniej moze to nie dzis, ale moze jutro, a do jutra nie tak daleko;)
Tez bym juz bardzo bardzo chciala. -
To prawda... jestem zmęczona tym wyczekiwaniem zwłaszcza ze bardzo chciałam urodzić i zdążyć wrócić do domu chociaz na jeden dzien przed powrotem teściowej, a zeby tak sie stało musiałabym urodzić najpóźniej jutro
poza tym nie spodziewałam sie ze uda mi sie tak długo utrzymać małego w środku
Od jutra wszystko bedzie mi juz obojętnepoza tymi bólami które nie sa przyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 23:59
-
Dziewczyny. Odeszły mi wody - jedziemy do szpitala!
Anieńka, kehlana_miyu, Reni@, India9, lu.iza, Blu, Sylwia91, Sylwia_i_Niki, Anoolka, aneta93, Rutelka, diewuszka86, Kasik2, szynszyl, marlon, Canario, Ibiza, Dotty84 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
6.10.2016 godz 18.08 Kubuś jest z nami, waży 3100. Było cc -aktualnie czuje się tragicznie
Anieńka, lu.iza, Kasia!, Sylwia_i_Niki, Anoolka, aneta93, Rutelka, Ola_Ola, kehlana_miyu, diewuszka86, mizzelka, Kasik2, szynszyl, marlon, NiecierpliwaKarolina, Ibiza, kkkaaarrr, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny