Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu ja. We wtorek wyszłam ze szpitala, ciśnienie unormowane, leki miałam brać, zgłosić się w poniedziałek na planowa hospitalizacje. Ale nie zdążyłam. Wczoraj byłam na kontrolnym ktg, małej spadło tętno i skierowanie na ip. Także nie pocieszylam się wolnością. Dziś rano badanie i decyzją o szybszym wywolywaniu.
Szok, bo byłam przygotowana na przyszły tydzień, nie sądziłam ze przed weekendem coś zechcą robić. No i dziś będę miała cewnik a jutro od rana oksy. Albo zadziała albo nie. Jak nie to dzień przerwy i znów próba. Termin na 12.10, czuję że to będzie jednak szybciej
Chociaż szczerze - liczyłam na spokojną końcówkę w domku, czekając na skurcze wody czy cokolwiek. No ale tak chyba miało być...
Ps. Proszę później o zmianę na 1 stronie. Wiek 29 a nie 31. Niby pierdola a jednak rodze przed 30stkaRutelka lubi tę wiadomość
-
Chwilka gratuluje
Waleriana trzymam kciuki, pewnie z pielęgniarką na oddziale będziecie mogły się spotkać niedługo. Jak napisałaś, że ciągle jesteś głodna to sobie pomyślałam, że chyba następna będziesz Ty
Mi tam pasuje i 7 i 8 i 9 i 10!dalsze terminy coraz mniej, ale 10 stwierdzę, że 11 też będzie ok itd
Najpierw sobie wymyśliłam 1.10, później 6.10, teraz to już sama nie wiem.
Czuje się jak bomba zegarowa: tylko kiedy wybuchnę?
No ale większość z Nas nierozpakowanych ma ten dylemat, więc co będę się rozpisywać. Dziś stuknął 38 tydzień, Jasiek waży 3755g, więc kurczaki wyskakuj!Zastosuje chyba dziś opcję z myciem fug na klatce schodowej, a mieszkam na 2piętrze, więc sporo na klatce jest fug do wyczyszczenia!
Dziś od 3 do 6.30 łaziłam po mieszkaniu, bo delikatnie mnie pobolewało w podbrzuszu, ale gdzie to pewnie do bóli porodowych. Sama się bardziej nakręcam chyba tym wszystkim i emocje mi się udzielają od Wasduża zazdrość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:00
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewuszka wiem ze lepiej w domku ale tu jesteś pod kontrolą. Bynajmniej nie bd miała takiej schizy jak ja w domu czy aby zdążę do szpitala. Dziś mi się śniło ze policja nas zatrzymała a ja im slałam grubsze bo skurcze itp a.oni kontrolę robia
a jeszcze mąż dziś zauważył ze przegląd nie ważny ughhhhh. ..
-
nick nieaktualny
-
Chwilka gratulacje!
Walleriana trzymam kciuki
Sarcia ja chętnie urodze dziś, ale młodemu się chyba nie śpieszy :p Córkę urodziłam w piątek i dla mnie bomba, chętnie przygarnę znowu piątek ( wszystko jedno który, byle przed terminem :p) ewentualnie może być 16.10Powiedz mi jak z waszym karmieniem tym razem?
-
nick nieaktualnySylwiaiNiki
Z karmieniem rewelacja, maly od urodzenia jest na piersi, w ogole nie dokarmialam jeszcze mm, na moim pokarmie pieknie przybiera, w ostatnim tygodniu 320 g, pokarmu mam duzo po kazdym karmieniumjeszcze odciagam zeby zastoju w piersiach nie byloAnoolka, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ny właśnie wróciliśmy z pierwszego spaceru
Synuś chyba bardzo je polubi, bo zasnął od razu po wyjściu z domu
No i mnie się baaaardzo podobało! Po tygodniu wychyliłam wreszcie nos z domu.
Wózek musiałam niestety po kilkunastu metrach oddać, bo tatuś bardzo chciał prowadzićdiewuszka86, marlon, Anieńka, mizzelka, Dea28, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Za bardzo sie nie przejmuje bo w weekend tez sa wypisy wiec noze jutro sie uda
musze go dzis podtuczyc
Karolina jak jest pogoda to trzeba korzystac. Mam nadzieje ze jeszcze w listopadzie bedzie slonecznieNiecierpliwaKarolina, mizzelka, Blu, aneta93 lubią tę wiadomość
-
sarcia to super gratulacje ! oby i u nas tym razem się udało
a w szpitalu odciagalas w końcu żeby szybciej pobudzić laktacje??
Renia szybko zleci i będziecie w domku
Ciekawe co u wallerianymnie już 3 dzień męczy mega apetyt i to na średnio zdrowe rzeczy. ... nie wiedziałam, że to może mieć powiązanie z porodem :p hehe u mnie się pewnie nie sprawdzi :p do tego mega chce mi się pić....
-
Reni@ Viosenna sunshine jola pielęgniarko, chwilka, Pumpkin ogromne gratulacje. Wybaczcie że zbiorowe ale dwa dni mnie nie bylo a tutaj takie rewelacje.
f
Anienka piękne wyglądają naklejki na ścianie.
Waleriana powodzenia!
U nas super. Mały je co 3 godzinki a w nocy nawet potrafi pospać 4 godzinki. Póki co zajmuje Borysowi jedzenie trochę czasu ale z dnia na dzień jest lepiej. Jest ptzeslodki. Syrasza córcia uwielbia braciszka
Wyszliśmy że szpitala w sobotę a od niedzieli już spacerujemy.
Niestety nie byliśmy wczoraj bo wiało i lało. Oby było jeszcze dużo pięknych dni,
W niedzielę idziemy ja sesje z Młodym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:15
mizzelka, Blu, Reni@, Sylwia_i_Niki lubią tę wiadomość