Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A! Mamuśki! Wczoraj wieczorem odpadł nareszcie kikutek. W środku zostało jeszcze troszkę takiej jakby żółtej błonki. To też zasuszać spirytusem czy już tylko przemywać Octenispetem i czekać?
kasia_1988, Blu, Sylwia91, Reni@, lu.iza, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia na pewno szybko wyjdziecie
dzieci na ogół chyba raczej chudną po porodzie trochę.
Ja odebrałam wypis ze szpitala z wynikami badań. Wszędzie jest czysciutkozero bakterii, zero grzybów, żadnych GBSów
Edit : a w nagrodę dla małej królewny kupiłam 4 welurowe pajace, 2x body i czapeczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 15:29
Reni@, mizzelka, linka89, Blu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
A ja dzis od 8 do teraz praktycznie na nogach. Odwiedzilam rodzine, pozniej zakupy, obiad i ciasto juz w piekarniku i nasilily mi sie uczucia parcia na szyjke wiec moze maly zjezdza nisko i sie przepchnie niedlugo. Teraz sie polozylam i juz mi nic tam nie "prze" wiec chyba chodzenie pomaga
Reni@, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwiaiNiki
ja mialam plan w szpitalu odciagac ale mie mialam na to sily fizycznie i zabralam sie za to w domu, na poczatku nic nie lecialo mimo odciagania ale z kazdhm odciaganiem bylo lepieja taz na raz po karmieniu z jednego cyca sciagne 80 ml
Sylwia_i_Niki, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nam ten cholerny kikut jeszcze nie odpal...jak mnie juz to wkurza masakra
taz trzy razy dziennie zasuszam i polozna kazala nim ruszac na wszystkie strony delikatnie i widze ze juz wisi na wlosu ...mam nadzieje zena dniach odpadnie.
Karo lina
ten nawal pokarmu minie , on kilka dni trwa a pozniej piersi sie juz fajne miekkie robia i bez problemu pokarm jest ") -
Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj na ktg, nudny ten mój wykres,żadnych skurczy, po badaniu lekarka powiedziała, że pewnie blisko terminu urodzę (o ile w ogóle, bo coś temu dzieciowi się nie spieszy).
Później pojechaliśmy na szybkie zakupy i miałam taką sytuację przy kasie, że o mało się nie rozpłakałam i nie wyszłamszkoda słów na chamstwo
Ale, ale nie ma co smęcić
Ciekawe co tam u Rutelki i Walleriany -
Śląskie przyszłe Mamusie! Jesteście tutaj?
Jest akcja! - sesja noworodkowa (do 10-12 życia Waszego Maluszka) zupełnie za darmo.
Warunek - zgoda na publikację zdjęć (dosłownie 2-3) w portfolio (w celu reklamy studio fotograficznego).
Jeżeli urodziłyście właśnie lub rodzicie "na dniach" odezwijcie się.
Znajdą się 3-4 wolne terminy na sesję - więc 3-4 Maluszki się załapią.
-
MammaMia2016 wrote:Śląskie przyszłe Mamusie! Jesteście tutaj?
Jest akcja! - sesja noworodkowa (do 10-12 życia Waszego Maluszka) zupełnie za darmo.
Warunek - zgoda na publikację zdjęć (dosłownie 2-3) w portfolio (w celu reklamy studio fotograficznego).
Jeżeli urodziłyście właśnie lub rodzicie "na dniach" odezwijcie się.
Znajdą się 3-4 wolne terminy na sesję - więc 3-4 Maluszki się załapią.
Gdzie trzebaby dojechac na tą sesję?