Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj padlam a tu takie wiesci!
Pielęgniarko ogromnie gratuluję synka! Niech rośnie zdrowo, super, że szybko załapał ssanie
Chwilko Tobie również gratuluję, piękną datę sobie wybrały dzieciaczki na wyjściewszystko inne się zagoi
No i waleriana kciuki zaciśnięte,. Chociaż przypuszczam że Gabrysia już jest na świecie -
Jestem na porodowce na Karowej. Póki co nie narzekam położne bardzo miłe. Lekarka była mówi że będę dobrze rodzic że wszystko przebiega ok. Skurcze są co 10-15 min i zajebiscie mocne.
Nie było problemów z przyjęciem.
Antybiotyk podany.
Aktualnie leżę pod kroplowka jak to położna powiedziała taki szpitalny zestaw kawa i crossaint
Trochę się zejdzie pewnie ale dam radę. Odezwę się do Was jak już Gabi wyjdzie do nas.
Buziaki
Kasia!, Evelle, Reni@, Sylwia91, Anoolka, Blu, Ola_Ola, Rutelka, diewuszka86, mizzelka, Kasik2, szynszyl, marlon, NiecierpliwaKarolina, Ibiza, Sylwusia100, Dea28 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Walleriana powodzenia! Kciuki zacisniete!
Chwilka, szybko dojdziesz do siebie i zapomnisz o tym co złe, a pamiętać będziesz tylko płacz synusia i jego śliczną twarzyczke.gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 08:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChwilkę gratuluję syna!
Szybkiego powrotu do pełnej sprawności dla Ciebie.
Walleriana trzymam kciuki, mocno,mocno. To jesteśmy na Karowej we trzy, tyle że Ty na porodowce, pielęgniarka na położnictwie, a ja na patologii ciąży. ☺
Obyś urodziła szybko i dobrze wspominała poród. ☺ -
Chwilka gratulacje
Teraz już będzie tyko lepiej. Szybkiego powrotu do domku życzę. Zdrówka dla Was.
Walleriana powodzenia!!Wychodzi na to, źe jednak nie przenosisz. Czekamy na info.
Reni źyczę Ci faktycznie, żebyście wyszli. Pirerwszy wspólny weekend przed Wami, cudownie
Oh jak Wam pozytywnie "zazdraszczam".
To która następna? -
No dziewczyny ustawiac sie na poniedziałek. 10.10 to faktycznie ladna data. Miala byc moja
Mam nadzieje ze nas wypuszczą. Wgl puersi mnie bolą jak cholera i wole ogarnąć temat w domu. Tu mi sie nie chce z laktatorem dzialac , wyparzac itdmizzelka lubi tę wiadomość