Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak się właśnie zastanawiam i martwię moim dodatnim gbs... Czy któraś z Was, co już urodziła, miała dodatni wynik? Czy po podaniu antybiotyku faktycznie dziecko jest bezpieczne? Naczytałam się o sepsie i innych chorobach i teraz się stresuję!
Lekarz oczywiście twierdził, żeby się nie martwić, ale jakoś nie daje mi to spokoju... -
lu.iza wrote:Niechciałbym Cię rozczarować ale... to raczej nie będę ja
wiec Blu! Jutro Twój dzień!
Nie mam nic przeciwko, data pięknażeby tak chociaż jeden skurcz mnie nawiedził
Ale Aneta coś się dzisiaj nie odzywa. Może ją coś wzięło z zaskoczeniaaneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jutro taka piękna data ze któraś musi urodzić
do tego gratis superksiezyc
Ja dzisiaj zrobiłam taka gafe... umylam te fugi soda w niektórych miejscach po czym chciałam ja umyć i rozmazalam po całej podłodze w całym salonie i w kuchniw konsekwencji myje podłogę po raz 10 i ciagle są brudne ślady! Co wyschnie i wyglada ok to za chwile i tak gdzieś widać takie jakby klejące... Ale oczywiście nic nie rusza, po co
szoruj sobie mamuśka te podłogi, fajnie wtedy buja
Anieńka, Anoolka, kalika, Sylwia_i_Niki, Blu, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
Haha spokojnie Dziewczyny, ja czekam aż Wy porodzicie:D
Ojj ja właśnie jutro dzwonie do gina bo stwierdził ostatnio że już mnie nie zapisze na wizytę bo pewnie urodzę a jak nie to najwyżej mnie wciśnie gdzieś i tez się pewnie zdziwi jak zadzwonię
Ja juz nawet nie mysle ze zdaze urodzić przed wtorkiem takze... Będziemy leżeć razem w jednym czasie, zawsze raźniej:)) -
A ostatnio szukalam metod wywołania porodu w necie i znalazłam ze super działa olejek rycynowy?? Niby 2 lyzki trzeba wypic i isc spac i ze są szanse na poród większe o 60% po wypiciu. No ale ja nie mam odwagi wypic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 22:56
-
Faktycznie mało nas zostało w dwupaku
U mnie też żadnych oznak porodowych. Tylko brzuch mi się spina częściej niż zwykle. Ale jutro któraś z nas musi urodzić
Pełnia księżyca, no i data piękna
Mycie fug i podłóg jeszcze przede mną, w poniedziałek wizyta u gina, a we wtorek rocznica ślubu, więc może córcia zrobi prezent rodzicom i zdecyduje się przyjść na świat
Trzymam kciuki dziewczyny
PS. Co do metod wywoływania porodu, słyszałam, że jeszcze jedzenie ostrych potraw pomaga