Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez daje smoka jak maly chce, jak nie chce to wypluwa. Ja tam nie uwazam zeby to bylo cos zlego jesli dajemy do wieku rozsadnegomdla dzieckam
Edit. To tak samo jak by dziecka nie karmil butelka bo tam ez jest smoczek przeciezWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 16:24
Reni@, mizzelka, India9, Pumpkin lubią tę wiadomość
-
Sylwusia gratulacje! Śliczności
Mizzelka jaka poza do snuUroczy maluszek
Ja smoczka nie daję. W szpitalu jednej nocy się wkurzyłam porządnie, bo zabrali mi małą do dokarmienia jak miałam jeszcze mało pokarmu i kazali mi się przespać a ją mieli położyć pod ciepły nawiew żeby się dogrzała. W nocy obudził mnie płacz dobiegający z korytarza. Od razu wiedziałam, że to moja mała. poszłam tam, oczywiście nikogo nie było, a moje dziecko leżało w wózeczku takim szpitalnym ze smoczkiem w buzi i pieluchą blokującą go żeby nie wypadł. Myślałam że mnie coś trafi jak to zobaczyłam. Aż mi łzy ciekną teraz jak to piszę... do tego jej się ulało i leżała taka bidunia i płakała bo nie miała nawet jak wszystkiego wypluć.. Boże drogi, dobrze że nic jej się nie stało..oczywiście wkurzyłam się i ją zabrałam.
Nie będę dawać smoczka, chyba, że zobaczę, że zaczyna sobie robić smoczka z cyca, ale to jak będzie starsza trochę.
A to moja królewna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abae7ff5db61.jpg
Anieńka, Reni@, Ola_85, Sylwusia100, Jola1985, Kasik2, diewuszka86, mizzelka, India9, Jutysia, Anoolka, Blu, Sylwia_i_Niki, aneta93, Ibiza, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Sylwia chyba bym ich tam pomordowala na Twoim miejscu!! W glowie mi sie to nie miesci. Ja swojego jak zanioslam na dokarmianie to zrobili to przy mnie i od razu go zabralam;a on szczesliwy poszedl od razu spac.
Jak slodziutko spi slicznosciSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny stosuje ktoras z was kaemienie mieszane w sensiem cyc i mm ?
Jesli tak to w jakim przypadku i czy codziennie ? Bo zastanawiam sie czy moje dziecko sie najada... zjadl o 15.45 100 ml mleka mojego i przed chwila wrzeszczy zostalo 20 ml zjadl to i nadal wrzeszczal !! Czy on sie nie najada czy co ?? Jak myslicie, chyba karmienia miesiecznego dziecka co godzine czy co 1,5 h to przezada w takim tempie chyba sie glodny nie robi ???
Pomocy -
nick nieaktualny
-
Anieńka też bym ich pozabijała jakbym miała wtedy na to siłę ale ja byłam wrakiem człowieka. Fizycznie i emocjonalnie jeszcze gorzej. Chyba się dużo nie pomyle jak nazwę to mini depresją to co wtedy przechodziłam. Cały ten cyrk z jedzeniem z piersi, moim najpierw brakiem potem nawalem pokarmu, jej spaniem, do tego żółtaczka.. Nie chcę do tego wracać. Na szczęście moja kruszynka śpi w swoim łóżeczku bezpieczna
właśnie się budzi
Reni@, diewuszka86, Anieńka, Blu, Ibiza lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Mizzelka
No a u nas co pampers to kupai tak dzien w dzien , dzienke ni2 liczac nocy to idzie ze 12 pampersow bo co eusz niespodzianki ma
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anieńka wrote:India, a moge wiedziec czemu na rota nie bedziesz szczepic? Czy to jest na zasadzie "nie bo nie"? Z tego co widze to wiele z was pisze ze akurat rota odpuszcza.
Ja tez sama nie wiem czy skojarzone czy nie...
Znam też dwa przypadki gdzie zaszczepione dziecko lądowało w szpitalu z powodu rota. -
aneta93 wrote:Jestem po. Rodziłam 19 godzin od czasu skurczy co 4-5 min bez znieczulenia BO NIE MA i zemdlalam po wszystkim. Małego rano biorą na badania bo miałam zielonkawe już wody plodowe. Teraz on spi kolo mnie a ja na niego patrzę jaki jest piękny. Ur. 17.10 o 19:10. 3550 gram i 57 cm . 40+6
wycierpiałaś się kochana
aneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySorki, ze się nie odzywam.
Ja nadal kibluje na Karowej. 5 tydzień..
Z moją zaropiala rana jest lepiej.
Synek ma olbrzymi apetyt. Niestety mam mało pokarmu i daje mu sztuczne z ogromnym bólem serca. Jestem bardzo do tyłu w temacie waszych rozmów.
U nas mnóstwo kup. Maly mi daje czadu w nocy. Głodomor. Ale jest taki kochany -
nick nieaktualny