Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pielęgniarko, normalnie aż mnie ściska, że dla Ciebie ta końcówka ciąży była taka jaka była. Kiedy wychodzicie? Zanosi się czy jeszcze nie?
Ja karmię w sposób mieszany, tzn wprowadziłam do katmienia jedną butelkę mm, ale to dlatego, że mnie piłożna nastraszyła, że Ada za mało przybiera, ale jak się okazało przybiera dużo
Zostawiam jedenak tą jedną butlę mm, bo dla mnie to oddech jak trochę dłużej pośpi w dzień niż godzinę.
Dzisiejsza waga - 3360g
A ssać moja uwielbia, bez smoka wisiałaby ciągle na cycu.mizzelka, Reni@ lubią tę wiadomość
-
Skurcze męczą coraz mocniej, niestety z biemal zerowym efektem
dalej rozwarcie na palec, czop dopiero zaczyna odchodzić. Dzisiaj na pewno nie urodze, byle choć jutro coś chociaż ruszyło, bo nie wiem jak wytrzymam
Marzę o tym, żeby się zdrzemnac, ale przy tych skurczach się nie da
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMoj maly spi w loseczku sam, ale lozeczko mam obok mojego lozka i on nie ulewa na szczedcie.
Nie chce tez go uczyc spania miedzy nami corki tez nie uczylam i tym samym mam spokoj bomona spi w swoim pokoju a swoim lozku i nam tylko buzki na dobranoc daje i wlaczamy jej bajke na dobranoc i sobie oglada -
O 17.05 urodził się Leoś!
Mój kochany ssak ma całe 51 cm długości i waży 3260g. I od razu do cyca
Poród w sumie ok bo o 15.00 zaczęły się skurcze dosyć mocne, po półtorej godziny wzięłam znieczulenie i mały zaraz byłmąż ledwo zdążył, bo chciałam mu oszczędzić początku, a to nawet szybko poszlo
Minusem jest nacięcie, ale mLutkie także funkcjonuje normalnie.
Leoś odsypia taki kochany robaczekpostaram się jutro jakieś zdjęcie wkleić
Pozdrawiamy e-ciocie
Jutysia, sarcia123, Sylwusia100, diewuszka86, kasia_1988, Kasik2, Reni@, India9, kalika, NiecierpliwaKarolina, Kasia!, Sylwia_i_Niki, Chwilka84, Anoolka, Sylwia91, Ibiza, marlon, mizzelka, Ola_Ola, kkkaaarrr, szynszyl, Pumpkin, Rutelka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu serdeczne gratulacje !
Moj wlasnie zasnal na mnie i zaraz go odkladam. Pierwszy raz tak spi ale strasznie niespokojny byl. Moze brzuszek go meczy. Po nutritonie ulewanie opanowane z czego bardzo sie cieszę bo przynajmniej w tej kwestii maluszek sie nie meczy
Blu lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:O 17.05 urodził się Leoś!
Mój kochany ssak ma całe 51 cm długości i waży 3260g. I od razu do cyca
Poród w sumie ok bo o 15.00 zaczęły się skurcze dosyć mocne, po półtorej godziny wzięłam znieczulenie i mały zaraz byłmąż ledwo zdążył, bo chciałam mu oszczędzić początku, a to nawet szybko poszlo
Minusem jest nacięcie, ale mLutkie także funkcjonuje normalnie.
Leoś odsypia taki kochany robaczekpostaram się jutro jakieś zdjęcie wkleić
Pozdrawiamy e-ciocie
Gratulacje Bludoczekalas sie
Blu lubi tę wiadomość
-
Sarcia, moj synek tez bezproblemowo chodzi spac w swoim pokoju, i w sumie na poczatku spak ze mna w lozku, ale tak ze 3 miesiace tylko. Ady tez dlugo nie bede u nas trzymala, musi tylko byc bardziej poradna
uniec zmieniac pozycje i nie ulewac
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny