Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwusia100, sarcia123, Reni@, Blu, Anoolka, Limerikowo, kehlana_miyu, diewuszka86, Kasik2, Pumpkin, Ibiza, marlon, Sylwia_i_Niki, kkkaaarrr, Sylwia91, Ola_85, Jutysia, kalika, India9, aneta93, Chwilka84, Rutelka lubią tę wiadomość
-
U nas laktacja ruszyła. Nie wisi ciągle na piersi, nie traktuje ich jako smoczka.
Oby było tak dalej. Noc nie była zła. Reakcja córki super ale i tak śpi u mojej mamy żebym się zregenerowala. Bo jeszcze słaby klimat u mnie.. ale mam nadzieje ze ogarnę; )
Jednak przebieranie chłopca jest trudniejsze
Smoczka użyliśmy wczoraj aby 2 razy bo nawet do wc nie dał mi wyjść. Dziś już luz
Co ile zmieniacie pieluszki?
Ktoś kiedyś pisałem że boi się tych psiukadel do nosa z wodą morską. U nas mały ma problem bo miał obrzęk w nosie i dostał antybiotyk w szpitalu a teraz kazaly w domu z zwykłej ampułki wkraplac po kropelce do dziurki i lekko uchylić przy tym główkę żeby wpadło.kalika lubi tę wiadomość
-
kasiaa.. wrote:Hej długo sie nieodzywałam mało czasu, ale wpadłam napisać że urodziłam
W piatek 14.10 byłam 7 dni po terminie miałm połozyc sie na patologie na wywołanie ale rano zaczeły saczyć się wody
Moj synek urodził się z wagą 5160 i 58 cm kolos straszny hehe .
Pozdrawiam mamusie i gratuluje szczesliwych rozwiazan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneta93 wrote:Strasznie boli mnie krocze i brzuch i ogólnie wszystko. Bylam nacieta. Poród byl ciezki. O 3 w nocy miałam 1 cm rozwarcia a o 16 dopiero 3. Jak przebili mi pęcherz plodowy to dopiero szybciej zaczelo postępować. Skurcze regularne i bolesne z krzyża od 00.30
Gratuluję ci serdecznie i niech rośnie ci zdrowobędzie dobrze
nie ma innej opcji
aneta93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w zasadzie karmie co 3-4 godz i wtedy zmieniam pieluche. Chyba ze w miedzyczasie jest kupa to tez. A najczesciej kupe robi po przewinieciu w sucha pieluszke
Mizzelka ale slodziak
Ja wlasnie podaje pierwsza
"Porcje" z zagestnikiem. Oby pomogloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 17:02
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mizzelka super synus
Tak myślę że lu.iza już urodziłaa my z kehlana się jeszcze pomeczymy...
Zostałam w szpitalu bo podczS zapisu był chwilowy brak tętna, poza tym lekarz powiedział wszystko jest ładnie przygotowane po poród. I teraz leżę znowu, znowu kroplowa i może dzisiaj się synek urodzi
Jak słyszę te Maleństwa na korytarzu to już się nie mogę doczekaćKasik2, mizzelka, aneta93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam cos nie w temacie smiesznego
Ja ogolem chodze do pediatry ktora jest kolezanka mojej mamy i zawsze jakas anegdotke mi sprzeda i tym razem do mnie mowi tak
"Matko! (Zerka na liste pacjentow w kompie) i mowi wiesz jakludzie daja dzieciom na imie ? Noworodek ma na imie i to dokladnie tak pisane "Dżoana"i mina"
hahaha to sie usmialam, ja wiem ze kazdy maprawo dac na i ie jak chce no i zgoda ale stwierdzam fakt ze zdecydowanie niemtorym powinni odciac dostep do TVN-u xDAnoolka, linka89, India9, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny