Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOpatulilam go w pieluszke muslinowa czy tam bambusowa:) taka wielka mam.
I śpi spokojnie w niej. Rączki do góry i pełen relaks. A ja mam wychodne:) pierwszy raz od miesiąca użyłam suszarki do włosów heheh. Od czasu pójścia do szpitala.Reni@, Chwilka84, Sylwia91, kalika, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej
ja na szybko
Dawidek z nami! 3650g, 53cm 10apgar cc.
Jest cudowny!Reni@, Sylwia91, Evelle, Sylwusia100, szynszyl, Anieńka, Blu, Kasia!, diewuszka86, Chwilka84, NiecierpliwaKarolina, Ola_Ola, Kasik2, marlon, Pumpkin, kkkaaarrr, kalika, Eryka, Jutysia, mizzelka, Anoolka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkkaaarrr nie miej wyrzutów sumienia i nie bądź smutna, Olga na pewno chciałaby żebyś była szczęśliwa. Opiekuje się Tobą z góry i nad Boryskiem też będzie czuwać :*
Sylwia gratulacje!zdrówka!
Ja dzisiaj wyszłam na półtorej godziny do sklepów i apteki. Małą zostawiłam nakarmioną z mamą. Spała. Kupiłam jej mm w razie W żeby miećczuję się spokojniejsza
Blu, kkkaaarrr, kalika, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje
Pisałam wczoraj że wrzuce ćwiczenia po porodzie. Nie mogę się doszukać tej kartkiprzejrzałam wszystkie papiery z mężem, nawet patrzyłam czy nie wyrzuciłam, no i nie ma. wrrr... Mam nadzieję że jeszcze gdzieś przy okazji na nie natrafię.
-
Sylwia i Niki gratuluję synka! Odpoczywajcie i wracajcie szybko do domku
Blu, w nawiązaniu do Twojej wcześniejszej wypowiedzi, nie udzielam się bardzo bo tematy kolkowo-kupkowo-karmieniowe jeszcze mnie (niestety) nie dotyczą. A już nie będę Wam tu marudziła, zwłaszcza, że coraz większe szanse są, że awansuję na listopadówkę. Please nie wyrzucajcie mnie wtedy z wątkuMiałam bóle brzucha, skurcze a teraz totalnie wszystko przeszło
W poniedziałek wizyta u lekarza, myślałam że jej nie doczekam już a jednak..
Jestem więc teraz jak samotny biały żagielek, a mety coś nie widać. -
Diewuszka ani się waz stąd uciekać! Nasza jesteś tak samo jak Dea czy Sarcia i dziewczyny które urodziły we wrześniu (był ktoś jeszcze, prawda?
) u mnie kiepsko z pamięcią!
Nie martw się, urodzisz kiedy urodzisz, najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko!jego data urodzenia od początku znana jest tylko Temu u góry
Chwilka84, diewuszka86, Reni@, Blu, sarcia123, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kurcze, ostatnio Kuba nie najada się z jednej piersi i nie wiem czy mam.mniej pokarmu, czy on poprostu potrzebuje więcej. Dziś miał tylko jedna drzemke 3h a na drugą usypialam go 1,5h,bo uczymy zasypiac samemu w łóżeczku i spał aż 20 min, marudzil później strasznie, wcześniej go wykapalam i znowu próbuje uśpić. Zaraz mąż wraca z pracy, nareszcie!!!
Diewuszka, trzymam kciuki żeby się zaczęłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 19:23
diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Diewuszka ani się waz stąd uciekać! Nasza jesteś tak samo jak Dea czy Sarcia i dziewczyny które urodziły we wrześniu (był ktoś jeszcze, prawda?
) u mnie kiepsko z pamięcią!
Nie martw się, urodzisz kiedy urodzisz, najważniejsze żeby zdrowe dzieciątko!jego data urodzenia od początku znana jest tylko Temu u góry
:*Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Chwilka lubię za kciuki
Nam położna na SR mówiła, że zawsze można podać 2 pierś jeśli dzidziuś się nie naje, i że wcale tak rzadko się to nie zdarza.
Sylwia dziękuję za Twoje przemiłe słowa
Poprawiłyście mi humor na wieczórChwilka84, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Diewuszka wiem co to oczekiwanie bo urodziłam po terminie. Tych emocji, różnych nastrojów i burzy hormonalnej nie da się z niczym porównać. Ale dasz radę.
My trzymamy kciuki za Ciebie. Do terminu jeszcze kilka dni, może Maluszek się ruszy znienacka :-*diewuszka86, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Diewuszka, nie martw się. Mnie wzięło w 39t4d i nic kompletnie tego nie zapowiadało, także wiesz, nie znasz dnia ani godziny
Pomyśl o tych wszystkich kupkach, spankach, jedzeniu w kategorii że teraz dużo więcej wiesz.
A przede wszystkim ciesz się ostatnimi dniami "wolności"
Mi czasem brzucha brakuje, łapię się na tym że go głaszczędiewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Chwilka u nas od dwóch dni też leci drugi cyc ostatecznie. Czuję że już ledwo kapie a mała dalej głodna to podaję drugą pierś. Długo nie ssie więc wiele jej nie brakuje. No cóż. Mam nadzieję że cycki są na tyle mądre że zaczną robić więcej mleczka
-
nick nieaktualny