Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pochwalę się zdjęciem z sesji małego tylko jeszcze nie jest zretuszowane bo dopiero wybieramy.

http://static.pokazywarka.pl/i/7032769/248734/received-1303958406321849.jpg

Blu, Reni@, Ola_Ola, szynszyl, nick nieaktualny, NiecierpliwaKarolina, Chwilka84, Jutysia, nick nieaktualny, adrenalina, Sylwia91, aneta93, diewuszka86, Kasia!, mizzelka lubią tę wiadomość

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Reni@ Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 cudne ! Ja też czekam na zdjęcia ;)

f2wli09kkp6omcr9.png
    zem33e5ekx8vdc7s.png
    Aniołek 11 tc [*] 07.2015
  • Blu Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni@ wrote:
    Napisalam wyzej jak to jest u mnie. Ogladalam też zdjęcia na necie i u mnie takto wyglada jak na jednym ze zdjec.
    Ja wlasnie podejrzewamze stało sie to jak wzięłam starszego syna na rece i go przenosilam :(

Współczuję bardzo :/ dostałam w szpitalu zestaw ćwiczeń poporodowych zobaczę wieczorem co tam jest i wrzucę jeśli ktoś by chciał poczytać.

Fajnie ze napisałyście ile tak mniej więcej maluszek powinien przybrać na wadze. Leon chyba też będzie z tych szczupłejszych, przynajmniej na razie ;) później go podtucze :p

Reni@ lubi tę wiadomość

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za komentarze o wadze. Stopuje ze swirowaniem, ze rosnie mi grubasek ;)

A na zakupy pojde w ladna pogode. Racja Karolina, Zosia ma prawo beczec ile chce. Lepiej ona niz ja ;)

Sylwia, ekstra foto! Cala sesja w takiej wesolej konwencji?

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    A ja pochwalę się zdjęciem z sesji małego tylko jeszcze nie jest zretuszowane bo dopiero wybieramy.

http://static.pokazywarka.pl/i/7032769/248734/received-1303958406321849.jpg

Genialne <3

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png

Wysłany: 28 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba coś mnie bierze :-( głowa bli i zaczynam czuć gardło :-( jak to zrobić, żeby nie zarazić dziecka skoro jestem z nim sama większość dnia???

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin

Ogolem moj syn jest grzecznym dzieckiem, bardzo duzo spi zslaszcza w dzien takze ja akurat jak go zapakuje w wozek to smiall moge zalatwic swoje sprawy, przed wyjsciem go przebiore i nakarmie i bez prpblemu 2 godziny moge chodzic z nim :) ostatnio poszlismyieszo do lekarza, do marketu po male zakupy,iekarni i odebralam cors z przedszkola :)

Ja ogolem kapieli zazywam jak maz jest w domu , ale mam ro szczescie ze maly od 8 do 10 spi to tez mam czas, jedynie w nocy daje popalic chwilami ale kocham go najmocniej na swiecie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin wrote:
    O masz, z dzieciaczkiem chodzisz?
    WOW.
    A ja tu zachodzę w głowę jak "zdążyć" umyć rano włosy. ;)

Póki co to powiem Wam, że boje się jeszcze wychodzić tak na dłużej z małą. Po osiedlu - ok, na pół godzinki bo wiem, że jak będzie ryk to do domu blisko. Ale marzy mi się zakup kurtki i tak się waham czy skoczyć z małą do galerii bo mam blisko spacerkiem. Ale boje się, że co jak będzie głodna albo rozedrze się tak że nie będę mogła jej uspokoić?

Mam identyczne obawy...

ex2bi09komf7ydjp.png
  • Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia super fotka, moj mąż był by zachwycony, jest zapalonym wędkarzem:)

ex2bi09komf7ydjp.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin mały miał 3 stylizacje, na wędkarza, biwak i taka przy biurku na profesora. I miał zdjęcia z nami na białym tle. Jak będę miała wyretuszowane wszystkie to pokażę :-)

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Anieńka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie sie nigdzie z dzieckiem nie wybieram, w sensie zakupy itp. Zastanawiam sie czy do rodzicow nie jechac w niedziele na chwile pierwszy raz. Ogolnie gosci na razie tez nie zapraszamy, tylko rodzenstwo i dziadkow. Reszta musi byc cierpliwa ;))

Byla u nas polozna i oderwala nam pepek. Zapaskudzil sie, jeszcze dalej musze czyscic.
    Powiedziala tez ze mam nie jesc nabialu. Pytam czemu, to mi powiedziala:"czy krowa pije mleko?" Hehe. I ogolnie nie miala do nas wiecej uwag.

My na spacerku bylismy. Trafilismy w miare na pogode z lekkim wiaterkiem. Pozniej u mnie padalo, wiec ciesze sie ze sie wstrzelilismy.

bl9czbmhptcbgwug.pngatdci09krpu5v7i5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anienka

to trzeba bylo powiedzieć poloznej ze nie wiesz vo nie jestes krowa ciekawe co by ci powoedziala :)

Mi moja nic takiego nie mowila, a podala jakis lonkretny powod ku tej teorii czy nie ? Bo jesli nic dz7ecku nie jest to nie widze przyczyny odstawiac nabial o.O

Wysłany: 28 października 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Sarcia. Dziwny tekst. Poza tym nie słyszałam, żeby bez powodu odstawiać nabiał. Wręcz przeciwnie. Podobno jest ważny w diecie karmiącej. W sumie to logiczne, bo wapń skądś trzeba brać.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Anieńka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bylo tez apropos zielonych kup, wiec chyba to ona tak polaczyla, a tak naprawde ja jem bardzo duzo nabialu. Jakos ona to tak w kontekscie powiedziala ze porownanie mnie do krowy mnie nie wzburzylo. Po za tym, sama sie czasem tak nazywam:p tez sie zdziwilam ta teoria, w diecie cukrzycowej bylam przyzwyczajona do jogurtow i tak mi w sumie zostalo i albo serki, jogurty, mleko jem kilka razy dziennie.

bl9czbmhptcbgwug.pngatdci09krpu5v7i5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze ziwlkne kupy sa przyczyna scisle powiazana z klnkretna grupa produktow.

ja sie zgadAm z Karolina ze nabial w diecie karmiacej jest bardzo wazny w wielu madrych artykulach o tym czytalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/kupka-niemowlaka-atlas-kupek-niemowlaka,przewijanie-niemowlaka-artykul,6830,r1p1.html

• Canario Ekspertka

Wysłany: 28 października 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn czy któraś z was wybiera sie 1.11 na cmentarz?

6sutugpj60yxh30c.png
    3i498ribv16bojj6.png
    l22nej28p90klfbr.png

Wysłany: 29 października 2016, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku odpuszczam cmentarze. Może przejdę się po świętach, jeśli będzie ładna pogoda.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli tylko znajdzie się chwila bez deszczu w ten weekend to my idziemy, w przeciwnym razie pójdziemy z M na zmianę a drugie posiedzi w domu z Borysem. Mamy o tyle dobrze, że na ten najważniejszy dla nas cmentarz mamy odległość spacerowa od domu. No i bardzo liczę na łaskawa pogodę 8.11, aż ciężko mi uwierzyć, że to już i dopiero rok...

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, czy skończone 4 tygodnie oznaczają, że Borysek awansował właśnie z noworodka na niemowlaka? Choć spotkałam się z opiniami że okres noworodkowy to 6 a nie 4 tygodnie i trochę nie wiem jak liczyć

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ