WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pochwalę się zdjęciem z sesji małego tylko jeszcze nie jest zretuszowane bo dopiero wybieramy.

http://static.pokazywarka.pl/i/7032769/248734/received-1303958406321849.jpg

Blu, Reni@, Ola_Ola, szynszyl, Pumpkin, NiecierpliwaKarolina, Chwilka84, Jutysia, sarcia123, adrenalina, Sylwia91, aneta93, diewuszka86, Kasia!, mizzelka lubią tę wiadomość

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Reni@ Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 cudne ! Ja też czekam na zdjęcia ;)

f2wli09kkp6omcr9.png
    zem33e5ekx8vdc7s.png
    Aniołek 11 tc [*] 07.2015
  • Blu Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni@ wrote:
    Napisalam wyzej jak to jest u mnie. Ogladalam też zdjęcia na necie i u mnie takto wyglada jak na jednym ze zdjec.
    Ja wlasnie podejrzewamze stało sie to jak wzięłam starszego syna na rece i go przenosilam :(

Współczuję bardzo :/ dostałam w szpitalu zestaw ćwiczeń poporodowych zobaczę wieczorem co tam jest i wrzucę jeśli ktoś by chciał poczytać.

Fajnie ze napisałyście ile tak mniej więcej maluszek powinien przybrać na wadze. Leon chyba też będzie z tych szczupłejszych, przynajmniej na razie ;) później go podtucze :p

Reni@ lubi tę wiadomość

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za komentarze o wadze. Stopuje ze swirowaniem, ze rosnie mi grubasek ;)

A na zakupy pojde w ladna pogode. Racja Karolina, Zosia ma prawo beczec ile chce. Lepiej ona niz ja ;)

Sylwia, ekstra foto! Cala sesja w takiej wesolej konwencji?

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia100 wrote:
    A ja pochwalę się zdjęciem z sesji małego tylko jeszcze nie jest zretuszowane bo dopiero wybieramy.

http://static.pokazywarka.pl/i/7032769/248734/received-1303958406321849.jpg

Genialne <3

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png

Wysłany: 28 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba coś mnie bierze :-( głowa bli i zaczynam czuć gardło :-( jak to zrobić, żeby nie zarazić dziecka skoro jestem z nim sama większość dnia???

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin

Ogolem moj syn jest grzecznym dzieckiem, bardzo duzo spi zslaszcza w dzien takze ja akurat jak go zapakuje w wozek to smiall moge zalatwic swoje sprawy, przed wyjsciem go przebiore i nakarmie i bez prpblemu 2 godziny moge chodzic z nim :) ostatnio poszlismyieszo do lekarza, do marketu po male zakupy,iekarni i odebralam cors z przedszkola :)

Ja ogolem kapieli zazywam jak maz jest w domu , ale mam ro szczescie ze maly od 8 do 10 spi to tez mam czas, jedynie w nocy daje popalic chwilami ale kocham go najmocniej na swiecie :)

Pumpkin lubi tę wiadomość

• Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin wrote:
    O masz, z dzieciaczkiem chodzisz?
    WOW.
    A ja tu zachodzę w głowę jak "zdążyć" umyć rano włosy. ;)

Póki co to powiem Wam, że boje się jeszcze wychodzić tak na dłużej z małą. Po osiedlu - ok, na pół godzinki bo wiem, że jak będzie ryk to do domu blisko. Ale marzy mi się zakup kurtki i tak się waham czy skoczyć z małą do galerii bo mam blisko spacerkiem. Ale boje się, że co jak będzie głodna albo rozedrze się tak że nie będę mogła jej uspokoić?

Mam identyczne obawy...

ex2bi09komf7ydjp.png
  • Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwusia super fotka, moj mąż był by zachwycony, jest zapalonym wędkarzem:)

ex2bi09komf7ydjp.png
  • Sylwusia100 Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin mały miał 3 stylizacje, na wędkarza, biwak i taka przy biurku na profesora. I miał zdjęcia z nami na białym tle. Jak będę miała wyretuszowane wszystkie to pokażę :-)

Pumpkin lubi tę wiadomość

Mój Aniołek kochany - 04.07.2015
    bfarxzdvpbfijpi5.png
    f2wlpx9ioedyej73.png
  • Anieńka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie sie nigdzie z dzieckiem nie wybieram, w sensie zakupy itp. Zastanawiam sie czy do rodzicow nie jechac w niedziele na chwile pierwszy raz. Ogolnie gosci na razie tez nie zapraszamy, tylko rodzenstwo i dziadkow. Reszta musi byc cierpliwa ;))

Byla u nas polozna i oderwala nam pepek. Zapaskudzil sie, jeszcze dalej musze czyscic.
    Powiedziala tez ze mam nie jesc nabialu. Pytam czemu, to mi powiedziala:"czy krowa pije mleko?" Hehe. I ogolnie nie miala do nas wiecej uwag.

My na spacerku bylismy. Trafilismy w miare na pogode z lekkim wiaterkiem. Pozniej u mnie padalo, wiec ciesze sie ze sie wstrzelilismy.

bl9czbmhptcbgwug.pngatdci09krpu5v7i5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anienka

to trzeba bylo powiedzieć poloznej ze nie wiesz vo nie jestes krowa ciekawe co by ci powoedziala :)

Mi moja nic takiego nie mowila, a podala jakis lonkretny powod ku tej teorii czy nie ? Bo jesli nic dz7ecku nie jest to nie widze przyczyny odstawiac nabial o.O

Wysłany: 28 października 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Sarcia. Dziwny tekst. Poza tym nie słyszałam, żeby bez powodu odstawiać nabiał. Wręcz przeciwnie. Podobno jest ważny w diecie karmiącej. W sumie to logiczne, bo wapń skądś trzeba brać.

sarcia123 lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Anieńka Autorytet

Wysłany: 28 października 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bylo tez apropos zielonych kup, wiec chyba to ona tak polaczyla, a tak naprawde ja jem bardzo duzo nabialu. Jakos ona to tak w kontekscie powiedziala ze porownanie mnie do krowy mnie nie wzburzylo. Po za tym, sama sie czasem tak nazywam:p tez sie zdziwilam ta teoria, w diecie cukrzycowej bylam przyzwyczajona do jogurtow i tak mi w sumie zostalo i albo serki, jogurty, mleko jem kilka razy dziennie.

bl9czbmhptcbgwug.pngatdci09krpu5v7i5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zawsze ziwlkne kupy sa przyczyna scisle powiazana z klnkretna grupa produktow.

ja sie zgadAm z Karolina ze nabial w diecie karmiacej jest bardzo wazny w wielu madrych artykulach o tym czytalam

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/kupka-niemowlaka-atlas-kupek-niemowlaka,przewijanie-niemowlaka-artykul,6830,r1p1.html

• Canario Ekspertka

Wysłany: 28 października 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyn czy któraś z was wybiera sie 1.11 na cmentarz?

6sutugpj60yxh30c.png
    3i498ribv16bojj6.png
    l22nej28p90klfbr.png

Wysłany: 29 października 2016, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku odpuszczam cmentarze. Może przejdę się po świętach, jeśli będzie ładna pogoda.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli tylko znajdzie się chwila bez deszczu w ten weekend to my idziemy, w przeciwnym razie pójdziemy z M na zmianę a drugie posiedzi w domu z Borysem. Mamy o tyle dobrze, że na ten najważniejszy dla nas cmentarz mamy odległość spacerowa od domu. No i bardzo liczę na łaskawa pogodę 8.11, aż ciężko mi uwierzyć, że to już i dopiero rok...

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 października 2016, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, czy skończone 4 tygodnie oznaczają, że Borysek awansował właśnie z noworodka na niemowlaka? Choć spotkałam się z opiniami że okres noworodkowy to 6 a nie 4 tygodnie i trochę nie wiem jak liczyć

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ