Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas mówią że skończone 28 dni i jest awans na niemowlaka
Kkkaaarrr myślę że nie jedna osoba może pozazdrościć Ci siły charakteru
Leoś będzie miał równo 2 tygodnie we Wszystkich Świętych więc długiego spaceru nie planuje, może w poniedziałek się przejdziemy na groby najbliższych.kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja cmentarz w tym roku odpuszczam, może pojade pozniej do mamy w odwiedziny.
Kkkaaarrr noworodek jest do 28 dni pozniej juz jest niemowlę,
Kuba dzisiaj w nocy nie mogl usnoc ,wpadal w histerie, wiec wzielam go do łózka do nas , przytulail sie i od razu usnol ,spał do 3, zjadł, pozniej pobudka o 5 zjadł i spał do 7.30-tak mysle że on taki pieścioch troche jest:)
Jutro jade z Kuba na sesje, trohe sie stresuje bo będę sama, mąz w pracy, musimy sami pojechac autem i tam pozniej wszystko ogarnac, stresuje sie że bedzie płakał non stop i nic sie nie uda i ze wpadne w panikę bo będe sama. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas noc super, wyjątkowo!!
poszla spac koło 22:30 a potem równo co 3 albo 3.5h się budziła, pielucha, cyc i spanie
matka wyspana uffff
Ja groby też odpuszczam w tym roku, ale może za tydzień już wrócę do kościoła, a między mszami będę wracać do domu i karmić małą. Zobaczymy. Dzisiaj planuje szybkie wyjście do sklepu. Jestem praktycznie gotowa, czekam aż mała wstanie żeby ją przebrać i nakarmićReni@ lubi tę wiadomość
-
Pielęgniarki a może po prostu pieluszkę bambusowa? Nawet złożona na kilka razy daje ciepło ale nie przegrzewa. Ogólnie jestem wielką fanką tych pieluszek, i starsza córka pod tym śpi i mały też. Moja dzieciaki też lepiej sypiaja gdy nie jest za ciepło
kalika lubi tę wiadomość
-
Evelle wrote:Chwilka mój maluszek też miał wczoraj sesje ja mu co godzinkę mala butelkę z mlekiem 60 ml podawałam żeby ładnie spał na śpiku takie słodkie fotki wychodzą i nie było źle a sesja 5 godz trwała
My sesje miałyśmy jak Nati miała 6 dni, tez 5 godzin ale dałyśmy rade. A tak długo na zdjęcia sie czeka ze szok
-
Byliśmy na cmentarzu, wychodzilismy w słońce, doszliśmy do grobu i? Nie, moje drogie, nie deszcz, padał GRAD
mlodego osłoniłam, to nawet nie zauważył, no ale litości, jest jeszcze październik, grad to jakieś nieporozumienie! Przez ten grad nawet grobu nie sprzątneliśmy, tylko troszkę liscie odgarnelismy i tyle, postawilismy swiatelka i kwiatek. No nic, tesciowie obiecali posprzątać bez wzgledu na pogodę...
No i, nie chcę zamulac swoją smutną historią, ale początek listopada chyba już zawsze będzie wprowadzać mnie w melancholijny nastrój. Jakoś tak dziwnie czulam się tam z wozeczkiem, przecież kocham Boryska najbardziej na swiecie i zycia sobie już bez niego nie wyobrażam, a z drugiej strony dziś pomyslalam, ze jej mogloby byc przykro, że to nie ona jest w tym wozeczku, ze gdyby nie stalo sie to co sie dtalo to Borysa by z nami nie bylo, ze to mogloby wygladac tak jakbym o niej szybko zapomniała, a to wszystko przecież nie prawda. Ahh.. milion myśli, dawno sądziłam, ze sobie to w głowie poukladalam, ale jak widać nie do końca...
Musiałam troszkę się wygadac, przepraszam i dziękuję! -
Kkkaaarrr jak dla mnie jestes bardzo dzielna i podziwiam ze mialas odwagę na kolejna ciążę w krotkim czasie. Olga na pewno patrzy na Was z nieba i cieszy się z braciszka
kkkaaarrr, kalika, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr aż się popłakałam, malutka usypia mi właśnie na brzuszku i nie wyobrażam sobie jej stracić, nawet nie próbuje wyobrazić sobie co czujesz, bo się nie da... Na pewno Wasza córeczka czuwa nad Wami i swoim braciszkiem!
kkkaaarrr, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr spójrz na to z innej strony. Zaprowadziliscie Boryska żeby przedstawić siostrze
on się nauczy miłości i będzie później o niej czule mówił.
Moja Mama zmarła 5 listopada i dla mnie też początek listopada jest melancholijny, trudne wspomnienia wracają... Ale mój brat ma inne nastawienie, każdy wyjazd na cmentarz to opowiadanie synom o Babci, rysowanie laurek dla Babci itp. Podziwiam go za to.kkkaaarrr, kalika, mizzelka lubią tę wiadomość