Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Ja też mam własną DG. W poprzedniej ciąży pracowałam do 2 tyg przed porodem, wróciłam do roboty msc po porodzie. Teraz pewnie będzie tak samo.
Mam nadzieję, że też będę mogła pracować! Póki co nie mam żadnych mdłości, poza jakimś takim ogólnym zmęczeniem, więc mam nadzieję, że tak zostanie . Ze zmęczeniem jakoś mogę sobie poradzić, jakoś się zmotywować, zwłaszcze że lubię swoją robotę, ale jeśli zaczną się nudności to będzie ciężko (( -
Ja mam za to mało ale wodnisty i dziś się dopiero pojawił. Wystraszyłam się bardzo nim poszłam do łazienki zobaczyć co jest na rzeczy. Tak bardzo się ciągle martwię. Niby nic się nie dzieje, ale szkoda ze nie wymyślono urządzenia co by w warunkach domowych pozwalało kontrolować bicie serca czy przebieg ciąży.
madlene88 lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:Ja mam za to mało ale wodnisty i dziś się dopiero pojawił. Wystraszyłam się bardzo nim poszłam do łazienki zobaczyć co jest na rzeczy. Tak bardzo się ciągle martwię. Niby nic się nie dzieje, ale szkoda ze nie wymyślono urządzenia co by w warunkach domowych pozwalało kontrolować bicie serca czy przebieg ciąży.
Wpinka lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:Ja mam za to mało ale wodnisty i dziś się dopiero pojawił. Wystraszyłam się bardzo nim poszłam do łazienki zobaczyć co jest na rzeczy. Tak bardzo się ciągle martwię. Niby nic się nie dzieje, ale szkoda ze nie wymyślono urządzenia co by w warunkach domowych pozwalało kontrolować bicie serca czy przebieg ciąży.
Słyszałam, że są aplikacje na iPhone, które pozwalają słyszeć bicie serca. Na ile to sprawne i działa, sama nie wiem ale byłoby fajnie -
Kimmy wrote:Jest detektor ciąży do słuchania serduszka. Ja pewnie będę kupować ale to można usłyszeć dopiero od ok 10tc
Dzięki za informację. Ile to kosztuje?
A aplikacje na androida jakieś są? Korzystacie z jakiejś aplikacji do telefonu śledzącej ciążę? -
A może by... wrote:Dzięki za informację. Ile to kosztuje?
A aplikacje na androida jakieś są? Korzystacie z jakiejś aplikacji do telefonu śledzącej ciążę?
Ja na telefonie nie mam żadnej aplikacji, mam całą pamięć zawalona niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:50
-
nick nieaktualny
-
Aneczkaa87 wrote:Asia: gratuluję
Ja już odebrałam wynik: w pon było 22.7, dziś 69.6 Przyrost też w normie, z czego baaardzo się cieszę Jeszcze raz zrobię w piątek i będę (nie)cierpliwie czekać na usg w przyszłym tyg