Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
orientalna wrote:Bo w ciąży albo lepiej, albo gorzej z cerą.
Mnie się wydaje że u mnie narazie nawet lepiej natomiast martwię się o moją cerę naczynkowa. Ja bardzo szybko się czerwienie i pękają mi naczynka więc myślę jak to będzie po porodzie.. -
Kimmy wrote:Zakocona podziwiam za długie kp Będziesz odstawiac czy raczej planujesz dwójkę na kp?
Kimmy, Pchelkaaa, patulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się nieśmiało Mam na imię Ania, w kwietniu wybije mi 30 lat. Jestem mamą Grudniową 2013 i Wrześniową 2015. OM 29.12. Byłam na becie w czwartek (9dpo) i wyszła <0.1, lekarz stwierdził, że mam małą szansę na ciążę w tym cyklu. Załamałam się, że kolejny miesiąc stracony. W pon dla formalności zrobiłam sikańca i pokazały się 2 kreski!! Poleciałam szybko na bete, wynik 22.7 Dziś idę na powtórkę, ale strasznie się boję. W sierpniu byłam w ciąży biochemicznej, beta zaczęła spadać. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze i w październiku zostanę mamą po raz 3
Kimmy, Sakota, A może by..., Wpinka lubią tę wiadomość
-
Aneczkaa87 wrote:Witam się nieśmiało Mam na imię Ania, w kwietniu wybije mi 30 lat. Jestem mamą Grudniową 2013 i Wrześniową 2015. OM 29.12. Byłam na becie w czwartek (9dpo) i wyszła <0.1, lekarz stwierdził, że mam małą szansę na ciążę w tym cyklu. Załamałam się, że kolejny miesiąc stracony. W pon dla formalności zrobiłam sikańca i pokazały się 2 kreski!! Poleciałam szybko na bete, wynik 22.7 Dziś idę na powtórkę, ale strasznie się boję. W sierpniu byłam w ciąży biochemicznej, beta zaczęła spadać. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze i w październiku zostanę mamą po raz 3
Na którego października wychodzi Ci termin?
-
nick nieaktualnyKimmy: termin wychodzi na 3-4 października. Lekarz stwierdził, że mam zapalenie jajnika, dał mi leki, które miałam brać po @. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na dziecko.. W ciąży biochemicznej 8dpo beta była już pozytywna (ale po 48h zaczęła spadać). Dlatego myślałam, że znowu nic. A tu takie zaskoczenie
-
Aneczkaa87 wrote:Kimmy: termin wychodzi na 3-4 października. Lekarz stwierdził, że mam zapalenie jajnika, dał mi leki, które miałam brać po @. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na dziecko.. W ciąży biochemicznej 8dpo beta była już pozytywna (ale po 48h zaczęła spadać). Dlatego myślałam, że znowu nic. A tu takie zaskoczenie
-
A może by... wrote:Mnie się wydaje że u mnie narazie nawet lepiej natomiast martwię się o moją cerę naczynkowa. Ja bardzo szybko się czerwienie i pękają mi naczynka więc myślę jak to będzie po porodzie..
Ja nie mam cery naczynkowej, a po porodzie miałam na twarzy popękane naczynka. Zniknęły po tygodniu na całe szczeście.
-
Sakota wrote:Tak, pierwsza. Udalo nam sie w 2cs. Beta z piatku 35,62, a z poniedzialku 179 mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku, wizyte mam dopiero 8 lutego.
Właśnie wiem że to się dzieje po porodzie. Natomiast stąd się martwię o mnie ze będzie gorzej skoro mi np przy każdym wysiłku robi się twarz czerwona. Do tego jak kiedyś miałam niestrawność i zwracałam to mi pekly dwa i zostały. -
Asiaa91 wrote:Cześć wszystkim ! ;)Ja z objawów to mam trochę bolesne piersi i czasami mnie w podbrzuszu kłuje. Dzisiaj czekam na drugą betę, trzymajcie proszę kciuki! A powiedzcie, do kiedy macie zamiar pracować ?
Asiu a jaką miałaś pierwszą i kiedy?
Zastanawiam się czy nie pójść na jeszcze jedną betę przed wizytą u ginekologa. Bardzo się denerwuje ta wizytą a tutaj jeszcze półtora tygodnia. Chociaż i tak nie mogę uwierzyć że już tydzień mija od kiedy dowiedziałam się o ciąży. -
Pierwszą betę miałam 97,18 w poniedziałek
A czym się zajmujesz, jesli można zapytać ? Ja pracuję w szkole z małymi dziećmi i po moich poprzednich doświadczeniach, chyba wolałabym nie ryzykować i jak najszybciej pójść na zwolnienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 10:57