Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
orientalna wrote:"Panika" to się zacznie po porodzie dopiero. Wtedy się człowiek zastanawia czym sie tak w ciąży martwił. Oby w ciąży było nudno dziewczyny.
orientalna lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dołączam i ja tutaj Z OM wychodzi mi termin na 26.09, ale myślę, że owu się przesunęła i może z USG wyjdzie jakoś inaczej Pozytyw zobaczyłam w czw wieczorem A beta w piątek byłaa 548.
Mam już syna z 02.10.2015, o tę ciążę staraliśmy się 6 mscy podczas kp (my się dalej kp).
Do gina nie jestem nadal zapisana, nie mam czasu w ogóle o tym myśleć. Pójdziemy dopiero na serducho.
Na razie muszę znaleźć jakiegoś gina na NFZ..Kimmy, orientalna, smeg lubią tę wiadomość
-
orientalna, myślę, że nie masz się cokolwiek czym stresować Tam są ogromne widełki przecież W poprzedniej ciąży 13dpo miałam 74,47, ale wtedy wiedziałam dokładnie kiedy miałam owu. Wiesz dokładnie kiedy owu miałaś? Którego dpo miałaś betę w pt?
Mi np testy sikane w ogóle nie wychodziły jeszcze 2 dni wcześniej z rannego sikańca, a w czw wieczorny wyszedł, więc też u mnie dziwne, że wcześniej sikańce koloru wizira były. -
madlene88 wrote:Powiedzcie mi czy zauważyliście jakieś objawy typowe dla ciąży!? Jak wasze piersi?
Ja myślę że jest jeszcze bardzo wcześnie chociaż zdziwiło mnie to że piersi przestały być wrażliwe
-
Ja tam nic na razie tfu tfu. Nie mam czasu na to wszystko, więc całe szczęście Może trochę jestem bardziej zmęczona, ale może to dzień w dzień tak mam po prostu
A co do cycków, to ja kp dalej i nie widzę żadnych zmian w piersiach na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 23:58