Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy wrote:Ja nie będę się smucic jak mdłości mnie omina jak czytam różne historie o calodniowym rzyganku to ja podziękuję ;l
Ojj zdecydowanie też bym chciała uniknąć rzyganka. Już mi mdłości wystarczają aż nadto. Mam takie uczucie jak na karuzeli. Pierw jest ok dobrze się czujesz, po to żeby chwilę później mieć zupełnie dość i czujesz jakbyś miała zwracać. I to tak kilka razy dziennie faktycznie rano. Bleee.. byle by nie rzygać ;(. Jak iść do pracy jak się rzyga? Chyba tylko zwolnienie zostaje? -
orientalna wrote:Cały post poszedł w... Termin mam na koniec września lub początek października. Cykle nieregularne robią swoje. Kiedy się wybieracie do gina? Jak już serducho będzie czy wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 21:57
-
orientalna wrote:Ciąża druga. Już jedna mała złośnica biega na tym łez padole od prawie 14. miesięcy. Termin podam po wizycie u gina. Tylko nie wiem kiedy iść. Czy na poczatku 6. tygodnia czy później.
Ja idę 10 lutego i to będzie 6tydzien i 5 dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 22:03
-
Kimmy wrote:W 6 tygodniu chyba już też można zobaczyć serduszko tak przynajmniej czytałam bo u mnie 1 ciąża i dopiero się dokrztalcam w tych tematach
-
madlene88 wrote:Kochanie u mnie 2 lecz tamta obumarla i nie było mi dane widzieć serduszka poprostu poszłam do gina na przełomie 5-6 a później w 9 i ciąża już niestety umarła.Dlatego teraz chce iść żeby serduszko było widać a zarazem niecierpliwie se bardzo
Ja nie chcę iść wcześniej bo znając siebie będę panikowac że pusty pęcherzyk, że nie ma zarodka itp itd więc wolę trochę dłużej poczekać
orientalna wrote:Kimmy, to mamy teoretycznie tak samo z tygodniami
-
madlene88 wrote:Tak też i ja lubię pankować więc też muszę tyle wytrzymać;)jak ustawiacie Suwaczki? Skąd je ściągacie?
"Panika" to się zacznie po porodzie dopiero. Wtedy się człowiek zastanawia czym sie tak w ciąży martwił. Oby w ciąży było nudno dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 22:31
Kimmy, Pchelkaaa lubią tę wiadomość