Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy wrote:Na wrzesniowkach jedna mamusia ma z Angel Sound i poleca coś koło 150zl kosztuje. https://angelsounds.pl
Ja na telefonie nie mam żadnej aplikacji, mam całą pamięć zawalona niestety
To tyle wydam by słychać swojego dziecka serduszka. Myślałam że to jakieś dużo wyższe koszty powyżej 1000 to nie wiem czy bym dała radę mając na uwadze wszystkie wydatki które są przed nami.
Aneczka dodaj suwaczek które to Twoje dni? Super że dobry przyrost. Ja chyba też w piątek jeszcze pójdę żeby zobaczyć czy pnie się do góry.Kai lubi tę wiadomość
-
Aneczkaa87 wrote:Asia: gratuluję
Ja już odebrałam wynik: w pon było 22.7, dziś 69.6 Przyrost też w normie, z czego baaardzo się cieszę Jeszcze raz zrobię w piątek i będę (nie)cierpliwie czekać na usg w przyszłym tyg
No to super! Mam nadzieję, że tylko takie wiadomości będę od Was czytać, sobie też tego życzę -
nick nieaktualny
-
Aneczkaa87 wrote:Chciałam dodać suwaczek, ale wychodzi mi inny niż wybrałam Nie wiem dlaczego.. Wybrałam inny, a mam taki.. Trudno, niech już będzie
Też mi się tak robiła, dlatego użyłam innej przeglądarki (normalnie używam Chrome a suwak zrobiłam w Internet Explorer) i wtedy zadziałało -
A może by... wrote:A wogole to zagnieżdżanie nie jest tak że następuje 10- 14 dpo? Czemu te suwaczki podają że po 4 tyg trwa zagnieżdżane? Hmm?
Teraz jestem w 5 tygodniu a na suwaczku pokazuje zakończone tygodnie czyli 4 tydzień.madlene88 lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:A wogole to zagnieżdżanie nie jest tak że następuje 10- 14 dpo? Czemu te suwaczki podają że po 4 tyg trwa zagnieżdżane? Hmm?
-
Cześć dziewczyny, witam się serdecznie i możecie mnie zapisac na 3 października. Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża.
Beta 23.01 - 23,2
Beta 25.01 - 94,1
Prog 25.01 - 22,0
Dzisiaj aż idę do mojej ginekolog z wrażenia Będę tu was stale podczytywać i pewnie też się trochę udzielać. Jestem w temacie ciąży i dzieci zupełnie zielona,a teraz to wręcz skołowana. Mój mąz jest w takim szoku że aż przysiadł jak mu powiedziałam o ciąży. Mielismy lecieć za tydzień na wakacje ale z oczywistych względów sobie darujemy. Na szczęście coś mnie podkusiło i jeszcze nie zapłaciliśmy za wycieczkę. Gratuluję i trzymam kciuki za nas wszystkieKimmy, kaka470, zakocona, smeg lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Bez sensu ja już wszędzie czytam gdzie się da co się dzieje teraz.
Powiedzcie mi jest jakakolwiek szansa że będzie będzie serduszko w 5 tyg + 6 dni? Mam wizytę u ginekologa 3 lutego i wiele bym dała by już była było słychać.
Na stronach piszą, że może już być widoczne pod koniec piątego tygodnia.
Tylko no właśnie jak czytać te tygodnie? Jeśli teraz jesteśmy w 5 tygodniu to czytać do 5 tygodnia czy do 4?tak jak suwaczki pokazują
-
Alfa_Centauri wrote:Cześć dziewczyny, witam się serdecznie i możecie mnie zapisac na 3 października. Mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża.
Beta 23.01 - 23,2
Beta 25.01 - 94,1
Prog 25.01 - 22,0
Dzisiaj aż idę do mojej ginekolog z wrażenia Będę tu was stale podczytywać i pewnie też się trochę udzielać. Jestem w temacie ciąży i dzieci zupełnie zielona,a teraz to wręcz skołowana. Mój mąz jest w takim szoku że aż przysiadł jak mu powiedziałam o ciąży. Mielismy lecieć za tydzień na wakacje ale z oczywistych względów sobie darujemy. Na szczęście coś mnie podkusiło i jeszcze nie zapłaciliśmy za wycieczkę. Gratuluję i trzymam kciuki za nas wszystkie
Beta bardzo ładnie przerasta
U mnie też 1 ciąża więc też dopiero wchodzę w te tematyAlfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
A może by... wrote:Bez sensu ja już wszędzie czytam gdzie się da co się dzieje teraz.
Powiedzcie mi jest jakakolwiek szansa że będzie będzie serduszko w 5 tyg + 6 dni? Mam wizytę u ginekologa 3 lutego i wiele bym dała by już była było słychać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 14:59
-
Alfa_Centauri wrote:A na kiedy najlepiej jest się umówic na pierwsze usg, tak żeby było juz cos widac i słychać? 7 tydzień czy za późno?
No chyba że wcześniej będzie się coś działo ale mam nadzieję, że wszystko będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 15:13