Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BurzaHormonow, do godziny jest średnio później się poprawi
jeszcze chwila i będzie za Tobą.
Dziś mam 5 rocznicę ślubumąż coś szykuje a ja udaje że śpię
trzeba dać szansę, że okupuję ostatnio dom to z pewnością ma trochę utrudnione zadanie zrobić mi niespodziankę
Nie mogę uwierzyć że to 5 lat za nami.A ja dalej zakochana na zaboj:)
Miłego dnia życzę wszystkim. Samych pozytywnych wyników, wizyt, smacznych posiłków dla tych co w szpitalach i żeby wypuścili do domu:)dżdżownica, almaanies, Agnesqe, pola89, BurzaHormonów, nadziejastru, aaniluap, Pampcia, MałaMi88, Ripley84, Zielona_konczynka, Treselle, Barbie24, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
madlene88 wrote:A ja właśnie powiedziałam szwagierce jakie imię będzie miała mała..Laura.a ta że trochę twarde
jak ciężko wszystkim dogodzić....
Ja to sie nie przejmuje uwagami o imiejak mowie ze Oskar to wszyscy ze rzadkie imie,ze za powaznw ,a dlaczego oskar a ja mam to w dup*ie bo to moje dziecko i mi ma sie podobac
madlene88 lubi tę wiadomość
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Natty trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, niech zrobią wszystkie badania bo to już dość poważny stan zapalny. Ale będzie dobrze
A może by gratuluję, szczególnie tego że nie dopadła Was codzienność i jesteście tak zakochani jak na poczatku
My wyskoczylismy na parę dni do Szklarskiej Poręby. Pogoda piękna a Młodemu bardzo się podobają spacery i górski klimat
A mi minęły wszystkie dolegliwości, migrena a nawet zaparciai znaleźliśmy bezglutenowa kawiarnie także codziennie wciągam gofra
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo ja przesunęlam na jutro
almaanies, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:BurzaHormonow, do godziny jest średnio później się poprawi
jeszcze chwila i będzie za Tobą.
Dziś mam 5 rocznicę ślubumąż coś szykuje a ja udaje że śpię
trzeba dać szansę, że okupuję ostatnio dom to z pewnością ma trochę utrudnione zadanie zrobić mi niespodziankę
Nie mogę uwierzyć że to 5 lat za nami.A ja dalej zakochana na zaboj:)
Miłego dnia życzę wszystkim. Samych pozytywnych wyników, wizyt, smacznych posiłków dla tych co w szpitalach i żeby wypuścili do domu:)Pampcia lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Dziewczyny, gratulacje z powodu rocznic, obyście zawsze były najważniejsze dla swoich mężów a oni dla was, bo dzieciaki w końcu z gniazdka wyfruną
Ja mam 3 rocznicę ślubu w środę oraz 10 lat znajomości i wciąż dziękuję Panu Bogu, że spotkałam mojego męża, to naprawdę moja druga połówka.
A po glukozie czuję sie super, troszkę zamulam, ale dziś deszczowo i wstałam o 6. Mam nadzieję, że wyniki będą oknadziejastru, Zielona_konczynka, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
burza hormonów, ja też mam 3 rocznicę ślubu w środę
ale my to była miłość na zabój i po roku znajomości się zaręczyliśmy a po kolejnym półtora jak odłożyliśmy tylko kasę wzięliśmy ślub
(była, znaczy wciąż jest)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 10:40
nadziejastru, Zielona_konczynka, BurzaHormonów, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZYNY, życzę miłość na kolejne lata
My w sierpniu 5 rocznica ślubu, a znamy się prawie 10 latI przebojów co nie miara z tym moim mężem - wężem
Ps. A ja mam dziś wizytę i już sobie czekam w kolejcenadziejastru, BurzaHormonów, madlene88, Barbie24, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
mimoza wrote:Natty gratulacje rocznicy i trzymam kciuki za wyniki.
A macie dziewczyny jakieś romantyczne historie związane z poznaniem męża, czy tak zwyczajnie, nie jak w filmach.
My to miłość z dyskotekinadziejastru, Zielona_konczynka lubią tę wiadomość
-
My się szaleńczo w pracy zakochaliśmy w sobie jak ja byłam stażystką
na początku się nie lubiliśmy, bo musieliśmy się dzielić biurkiem
a potem e-maile, wspólne projekty, zaiskrzyło jak pojechalismy robić paczkę na mikołaja dla dzieciaków z domu dziecka, potem pierwsza randka, ślub wzieliśmy po 2 latach znajomości i wiem, ze to ten, nie ma nic co bym w nim zmieniła, fascynuje mnie i zaskakuje sobą non stop
jeszcze 17 dni do jego powrotu z delegacji... <w pełni oczekiwania>
Zielona_konczynka lubi tę wiadomość
-
Mam teraz pytanie z innej beczki? Czym czyścicie pralki? Ogarnęłam sodę oczyszczoną i pranie na najwyższa temperature i teraz mam nieprzyjemny zapach, nie wiem czemu
w praniu tego nie czuć, bo juz robiłam, ale jak się pochylam nad ta pralkę to czuję... i nie wiem co teraz z tym zrobić...
-
Ale u mnie dzisiaj duszno.. Masakra, leze i sie rozplywam...
Ja z moim poznalismy sie za mlodziaka (ja 16, on 18) w pewien poniedzialek a w srode juz bylismy parąrok później zareczyny, a teraz juz prawie 10 lat razem
nadziejastru, Zielona_konczynka, MałaMi88, Dziobuś lubią tę wiadomość