Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś tak Was podczytuję ale nie wiele mi się chce ... u mnie pada i tak smutno, ale wolę tą pogodę jak wczorajszą bo ledwo żyłam.
Ja z M. poznaliśmy się przez net ;P (na forum)a potem moja siorka umawiała się z moim M, dopóki nie przyszedł do nas do domu i się nie poznaliśmy w realu
W Boże Narodzenie stuknie nam 13 lat po ślubie a w sumie jesteśmy 16 lat ze sobąHaha ja już mu powtarzam że to stanowczo za długo
Słuchajcie ja dziś planuje porobić listy spraw do ogarnięcia (wyprawki dla Majki do szkoły, Julki, itd... to co przez net ja ogarnę, resztą musi się zająć mój małż :)ojj już widzę jak się ucieszy - hehe -
WItam
Przesyłam Wam linka do stronki na której można dostać body dla dziecka za odpowiedź na 3 pytania a,b,c,d
Można sobie wybrać wygląd body , są 4 do wyboru
Może któraś skorzysta
https://www.projektbody.pl/nadziejastru, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:A właśnie a propos informacji od Zielonej_Koniczynki - mam pytanie czy korzystałyście z darmowych próbek dla dzieci. Maicie jakieś sprawdzone stronki aby coś zamówić ?
https://www.bobovita.pl/rejestracja
Tu się możesz zapisaćwysyłają co jakiś czas kolejne
Mika2009 lubi tę wiadomość
-
My jesteśmy 11 lat po ślubie a znamy się od 14 lat. Poznaliśmy się za miastem na łąkach, ja na spacerze z psem i on. Wpadliśmy na siebie ale ja poszłam w inną stronę żeby mój pieseł się spokojnie wybiegał, a jak wracałam inną drogą to na siebie znowu wpadliśmy, a ja akurat sobie pomyślałam ,, i lezie z tym psem'' bo nie byłam zadowolona z tego faktu, bo jego pies strasznie był nachalny w stosunku do mojego. M zagadał do mnie i tak się rozkręciło...
nadziejastru lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
My z mężem znamy się jakieś 12 latRazem jesteśmy 10 lat i 5 miesięcy (musiał się trochę postarać
) we wrześniu będziemy obchodzić pierwszą rocznicę ślubu
Jestem po wizycie, szyjka długa i zamknięta. Mój Skarb waży już 1,250 kg
Dogonił termin OM, czyli aktualnie 27t5d, termin porodu zmieniony z 21.10 na 15.10a w zasadzie Pani dr mówi, że przegonił, bo z USG wychodzi 28t
Kolejna wizyta 07.08.2017.
Badania genetycznego III trymestru nie będzie, ponieważ Pani dr twierdzi, że w zasadzie nie ma czegoś takiego, ponieważ wady zostają wykluczane podczas badania genetycznego w I i II trymestrze, że jest wszystko prawidłowo, a ona i tak zawsze podczas każdej wizyty robi dokładne USG i sprawdza wszystko co potrzeba.
Co do nogi, muszę ją oszczędzać jeszcze, ale pierwszy raz od tygodnia szłam o własnych nogach, co prawda jak kulawy toster, ale poprawa jest duża
Mika2009, nadziejastru, Nieśmiała, Caro, Agnesqe, aaniluap, Pampcia, kiti, India26, dżdżownica, MałaMi88, patulla, E_w_c_i_a, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
My poznaliśmy się u znajomej na imprezie, przegadaliśmy całą noc. Ponoć jemu spodobał się mój uśmiech, a ja utknęłam w jego oczach. Dzieliła nas spora odległość, ja smarkula 17 lat, jeszcze byłam w liceum on już na studiach. Przez pół roku wymienialiśmy maile, w końcu nasciemnialam mamie, ze jadę do koleżanki i pojechałam do niego. A potem to już szybko, właściwie wiedzieliśmy, że spotykamy się po to by być razem i tak to trwa do dziś. Choć przez większość czasu była to miłość na odległość. A zamieszkaliśmy ze sobą dopiero tydzień przed ślubem :p
Co do darmowych próbek, to mam też ten termoforem z bebiko i z bebilonu ta szmatkę-zabawkę, czyli kocyk sensoryczny. -
Hehe nieźle przygody z mężami... Ja ze swoim mężem poznałam się w 2004roku sporo temu, zauroczylismy się sobą na imprezie...dlugo się nachodzilismy i dorabialismy się żeby mieć to co mamy teraz. Znamy się ma wylot:) 13 lat w koncu:) jak to leci... Masakra..
MałaMi88 lubi tę wiadomość
-
Ta burzowa pogoda zabija... juz rano wstalam zdechnieta... ale teraz to dramat. Siedze pod przenosna klima wiec tem ok, ale chyba cisnienie... nogi i rece mi od razu puchna i slabo
A jeszcze mala nie wiem czy tez pogoda czy zeby, ale jest zgredem do entej!
-
Ja chyba będę brać witaminy jeszcze podczas karmienia, ale nie wiem. Zależy mi zwłaszcza na dha, bo prawie w ogóle nie jem ryb.
Mnie też dobija ta pogoda, jest tak duszno... W ogóle nie ma ruchu powietrza. Jeszcze nie spuchlam, ale pewnie na wieczór będę balon -
My jesteśmy razem 1,5 roku, śmiałam się ostatnio, że podczas naszego związku dłużej jestem w ciąży niż nie w ciąży
Ale znamy się 6 lat z pracy, też byłam stażystką, a on 9 lat stsrszy
Imponował mi swoją wiedzą i doświadczeniem, ale wydawał się dla mnie za stary, musiałam dorosnąć
Cośtam zawsze między nami iskrzyło, ale miałam innego chłopaka, on mieszkał kilka lat za granicą, dopiero po moim ostatni m rozstaniu udało nam się w końcu zejść
Ślubu jeszcze nie mamy, ale po pół roku zaczęliśmy się starać o dziecko i zaręczyliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 15:03
nadziejastru, Treselle, madlene88, dżdżownica, MałaMi88, Dziobuś lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp