Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niesmiała wydaje mi się, że w szpitalu to oni chcą tylko do wglądu. I to pewnie ostatnie wyniki morfo i usg. A i tak pewnie sami sobie zrobią "na świeżo" Oj Kochana, to musisz Mężowi śrubkę dokręcić żeby pospieszył do przodu z remontem, żebyś mogła mieć spokojną głowę Chociaż wiadomo, że licząc do terminu i czasu jeszcze trochę pozostało.
Nieśmiała lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja dzis 37t0 czyli w teorii donoszona w srode wizyta u gina i pobranie gbs i mozna czekac na porod
Ja raczej duzo wczesniej nie urodze, co prawda brzuch mi troszke opadl, ale skurczy mam nie wiele. Poza tym brzuch nie jakis ogromny, wiec i dzidolek niech siedzi i sie podtuczy jeszcze.
Ja mam lanomasc z ziaji na sutki, a bephanten na gemini kupujeIndia26, Caro, kiti, MałaMi88 lubią tę wiadomość
-
No jak lezalam w szpitalu w 25 tc to mi tez karte ciazy zabrali a na wyjscie oddali. Tylko jak tak poczytalam na internecie troche to kazda kobieta praowe pisze ze jeszcze tylko musi skserowac dokumenty i moze rodzic i mnie to zastanowilo
Caro no niestety śrubki mojemu nie dokręcę, ma teraz klopoty ze zdrowiem niestety i nie ma jak dokonczyc. Musimy to przeczekac z tydzien, moze dwa. Teoretycznie duzo nie ma do zrobienia, moze sie wyrobimy -
Dziękuję za wszelkie porady, już pospisywałam wszystko co pisalyscie, muszę dziś zaliczyć aptekę. Wczoraj późnym wieczorem się 'udało pozbyć balastu' hehe i na wadze dziś rano szok! Z prawie 20 kg na plusie spadło do 16 kg, także nie dziwię sie już czemu tak mi to zaparcie dokuczało
Gratki porodu i witamy Tosię
Mój starszak dziś w dobrym nasrtoju poszedł bez płaczu do przedszkola
Bepganten duży mam z gemini, a teraz do szpitala dokupilam mały na promocji z rossmana. Na sutki też mam lanoline z ziaji. Przy pierwszym dziecku miałam purelan z medeli, jak dla mnie był rewelka, ale dość drogi. Dlatego wypróbuję tym razem ziaje.
Moja torba prawie spakowana, brakuje pojedynczych dupereli, dziś może spakuje dla malutkiej. Na wyparzenie czeka jeszcze arsenał skoczków i butelek rozszczepowych, które muszę mieć ze sobą do szpitala. -
Natty - Gratuluję, Tosiu witaj
Co do Bephantenu to ja zamawiałam w aptece Ziko i szczerze dość tanio wyszło za maść ochronna 100g oraz krem 30 gr niecałe 35 zł.
No my dziś po rozpoczęciu roku, Mika bardzo zadowolona z nowej pani i klasy byle by tak zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 13:43
-
Ja polecam aptekę Manada, to ta na "M"
Tanio, szybko i sprawnie.
Nieśmiala, ja.tez jestem nieprzygotowana. Wstawiłam dopiero 2 pranie a ile jeszcze przede mną (!). Torby to nawet nie mam czym spakować bo zamówienie gdzieś tam jest w trakcie realizacji, nie mam łóżeczka, także jeszcze sporo do ogarnięcia. Nie jesteś sama w każdym razieBurzaHormonów, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
wow dawno mnie tu nie było a tu już październikowe dzieciaczki gratulacje dla wszystkich dzielnych maluszków ;* zdrówka
my jeszcze w dwupaku. po odstawieniu leków i luteiny brzuch non stop się spina i szyjka w ciągu tygodnia poleciała o kolejne 0,5 cm ale jeszcze 1,5 zostało więc dzielnie soę trzymamy.synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia
nasz Bartuś
-
Mamuśki kupujecie jakieś mleko żeby było awaryjnie w domu? Ja planuje tak zrobić, ale nie wiem które wybrać. Macie jakieś doświadczenie? Córka piła nutramigen, a dopiero ok. 8 msc Bebiko i tak zastanawiam się czy teraz nie kupić bebiko żeby było w domu. Nie wiem tylko czy to dobry pomysł. Kieruje się tym, że to jedne z tańszych i wszędzie dostępnych mlek.
Dzięki dziewczyny za namiary na apteki i bepanthen. Powolutku uzupełnia się koszyk na gemini.
- a zapomniałabym, kupujecie jakieś nakładki na sutki do karmienia? Słyszałam ze z medela są b.dobre ale są drogie, z aventu ponoć twarde, z canpolu również. Znalazłam w domu nakładki z tomme tipee bo zapomniałam ich użyć przy córce:) ale jakieś takie szerokie są - ale przynajmniej cieniutkie.
- butelki chyba będę miała dwie jedną od laktatora z avent tą naturalną i jedną classic
- smoczki z lovi na gemini dobra cena ok. 20 zł i w opisie niby dwie sztuki, ciekawe tylko czy nie przyjdzie jedna:)
Jakie są wasze wybory ? -
Kasiulka03 wrote:Zuzia popieram basen Ja byłam wczoraj z mężem i czułam się taka lekka i swobodna Super tez polecamZauza