Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A to za szybko macie. Ja tez mam 5 tydzien i już prawie 4 dzień i sie dopiero wybieram jak skończę 6 tydz. Mam wizytę i wowczas będę w 6 tyg i 2 dni może coś będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 23:16
-
Gratulacje Kimmy i inne dzisiejsze serduszka!
http://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/ - fajny tekst o usg wczesnej ciążypatulla, Diddlina, Kimmy, Lola83 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Dzień dobry
Jeszcze nikogo tutaj nie ma ?!? Co się z Wami dziewczyny stało?
Kimmy, rozumiem, jest jeszcze w szoku
Ale i ja na samą myśl o Tobie nie mogę w to uwierzyć
A pozostałe, albo się cieszą, albo martwią, albo i to i toKimmy lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ta noc byla okropna
praktycznie w ogole nie spałam
Koło 23 w nocy jak poszłam do łazienki zobaczyłam rozowa krew na papierze
na szczescie nie bylo tego duzo ale i tak sie przestraszyłam:( teraz mam takie ciemno brazowe upławy
z samego rana zadzwoniłam do swojego lekarza i powiedziałam mu o tym. niestety pojechal na sympozjum i musze czekac do 17
mam tylko zwiekszyc dawke duphastonu
tak bardzo sie martwie
nie poradze sobie jak drugi raz cos sie stanie
Aniołek - 8.04.2016 - 10 tydz
Szymon - 14.03. 2017 - 9 tydz
Obecnie: Acard, Clexane, Kwas foliowy 5 mg, Duphaston, Witaminy z grupy B, SymvitalMama
-
Ja jestem. Zrobiłam test z rana. Już jestem spokojna hahaha i nie robię więcej (nie wiem co sobie wymyśliłam że muszę być dwie bordowe hihi) jak tam samopoczucie Patulla?
-
Ps. Jak zrobić takie ladne sywaczki? nie ważne co naciskam to mi zawsze te same wyskakują (te co mam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 08:42
-
Druśka91 wrote:Czesc dziewczyny. Ta noc byla okropna
na szczescie nie bylo tego duzo ale i tak sie przestraszyłam:( teraz mam takie ciemno brazowe upławy
z samego rana zadzwoniłam do swojego lekarza i powiedziałam mu o tym. niestety pojechal na sympozjum i musze czekac do 17
tak bardzo sie martwie
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
Kobietki, jak radzicie sobie z nudnosciami?
Ja juz nie daje rady!
Nie wymiotuje ale od wczoraj non stop mi niedobrze i glowa boli, wczoraj cały dzień lezalam plackiem i dzisiaj tez sie na to zapowiada bo juz mam masakre3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
KaroLove wrote:Ps. Jak zrobić takie ladne sywaczki? nie ważne co naciskam to mi zawsze te same wyskakują (te co mam)14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
02.05 - wizyta
-
tak bardzo sie martwie
Kochana ze spokojem, ja dwa dni temu tez spanikowalam bo pojawila sie krew, byl to jednorazowy incydent na szczescie ale od razu polecialam na usg i wszystko bylo ok, lekarz mowi ze nie wie skad ta krew bo wszystko wyglada dobrze.. kazal przyjsc jutro na serduszko3IUI
1 ICSI 05.2016r. Aniołek [*] cp.2 IVF-ICSI
3IVF-ICSI
4 IVF-ICSI
5 IVF-IMSI 4.03.2017r. Aniołek 9tc [*] -
KaroLove wrote:No wybierała kilka razy inny i zawsze ten sam
Fajne są jeszcze do zrobienia na lilypie.com albo na https://global.thebump.com14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
02.05 - wizyta
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
.
Druśka, odpoczywaj dużo. Będzie dobrze!
KaroLove, jeśli chodzi o suwaczki z babyboom to mi też ciągle wyświetlał się ten co Tobie.. Widocznie coś tam mają nie dopracowane na tej stronie.
A co do nudności - doświadczyłam tego wczoraj wieczorem.. Ale zasnęłam i dzisiaj już jest spokój
-
tak bardzo sie martwie
Nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze. Tylko leż dziś najlepiej bo może jakiś mały krwiaczek się zrobił i musi się wchlonac.