Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też jeszcze nie mówiliśmy. I raczej długo nie powiemy (chyba że gdzieś przypadkiem wyjdzie). Rodzicom chcemy powiedzieć w Prima Aprilis (żeby się trochę pozastanawiali czy serio czy zart), reszcie rodziny na Wielkanoc, a w pracy jak bedzie widać...
Karola27! lubi tę wiadomość
-
aaniluap wrote:My też jeszcze nie mówiliśmy. I raczej długo nie powiemy (chyba że gdzieś przypadkiem wyjdzie). Rodzicom chcemy powiedzieć w Prima Aprilis (żeby się trochę pozastanawiali czy serio czy zart), reszcie rodziny na Wielkanoc, a w pracy jak bedzie widać...
-
nick nieaktualny
-
aaniluap wrote:My też jeszcze nie mówiliśmy. I raczej długo nie powiemy (chyba że gdzieś przypadkiem wyjdzie). Rodzicom chcemy powiedzieć w Prima Aprilis (żeby się trochę pozastanawiali czy serio czy zart), reszcie rodziny na Wielkanoc, a w pracy jak bedzie widać...
Ja tak samo jak aaniluap, rodzinie na święta w pracy hmm jak będzie widać. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, dawno mnie nie było, ale po pracy jak wracam to jestem tak padnięta, że od razu idę spać. Mdłości póki co są na razie do zniesienia, ale nie mam apetytu, jem jak wróbelek
wczoraj widziałam już maleństwo 0,93 cm
i pukające serduszko. Lekarz kręcił nosem, że serduszko coś za słabo puka i przepisał mi acard i luteinę. Martwi mnie to
Diddlina, Demetria, Kimmy lubią tę wiadomość
-
Hej,
kaka przykro mi bardzo
u mnie jednak wizyta 14.02. sie nie odbyła, byłam jednak dziś.
Nie ma zarodka tylko pęcherzyk 3mmtrochę się martwię bo widzę, że niektóre z Was już taki na początku 5 tygodnia miały.... Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
Co do zdrowego żywienia to ja się staram teraz jeść zdrowiej. Wydaje mi się, że jakiś wpływ to na nas ma. Oczywiście nie wpadam paranoje, ale staram się wybierać zdrowsze zamienniki na codzień. Ale jak będę miała ochotę to pewnie fast fooda zjemNarazie nie miałam jeszcze takiego napadu.
Październik 2017 synek -
Agnesqe wrote:Dziewczyny mam pytanie
Powiedziałyście już rodzinie o ciąży? A jeśli tak to w krórym tygodniu?
-
Malwa nie jesteś sama. U mnie w tym samym czasie 5t+5d też był tylko pecherzyk 3mm
Jeszcze ktoś też tu był z takim samym pecherzykiem w tym samym tygodniu i dniu
Trochę mi lepiej ze nie jestem sama :* mam nadzieję, że u każdej z nas na następnej wizycie będzie już śliczny zarodek i serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 18:16
Antosia 10tc[*] 17.03.2017
Tomuś 39tc [*] 6.03.2016 -
Diddlina wrote:Malwa nie jesteś sama. U mnie w tym samym czasie 5t+5d też był tylko pecherzyk 3mm
Jeszcze ktoś też tu był z takim samym pecherzykiem w tym samym tygodniu i dniu
Trochę mi lepiej ze nie jestem sama :* mam nadzieję, że u każdej z nas na następnej wizycie będzie już śliczny zarodek i serduszko
No to dobrze, trochę mi raźniej też. Obyśmy na następnej wizycie zobaczyło serce.
Ja powiedziałam rodzicom póki co tylko, ale nie powiem kusi żeby się pochwalić dalej.
Jednak chyba wolę poczekać do 12 tygodnia. Tymbardziej, że przyjmuję metforminę i chyba poczekam do momentu jej odstawienia, bo różnie się to kończy...Październik 2017 synek