Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:W sumie nie wiem co to swignal zdjęciem dal zaświadczenie ze 5-6tydz i tyle... to była najkrutsza wizyta swiata
Moim zdaniem widać na zdjęciu pęcherzyk ciążowy. Jak jest żółtkowy też to widać go wewnątrz tego czarnego, a jak jest bobo to widać przy zoltkowym. A sprzęt jaki miał? Bo nie ma zbliżenia więc może stary po prostu. -
Hej odebralam wynik bety z soboty rano tj 193321,wg normy laboratoryjnej wygląda na tydzień 10 także ok!bo jutro zaczynam 9tydzień,zrobiłam dziś powtórkę po 48 zobaczymy jutro wynik, ciekawa jestem jaki przyrost, a i po 8tyg jak przyrasta beta? Wolniej?
-
madlene88 wrote:Hej odebralam wynik bety z soboty rano tj 193321,wg normy laboratoryjnej wygląda na tydzień 10 także ok!bo jutro zaczynam 9tydzień,zrobiłam dziś powtórkę po 48 zobaczymy jutro wynik, ciekawa jestem jaki przyrost, a i po 8tyg jak przyrasta beta? Wolniej?
Wolniej. Po co robiłaś teraz betę? -
nick nieaktualny
-
Kurcze no jestem wsciekła
weszłam do gabinetu,tłumacze co mnie sprowadza ,gin zaprosil mnie na fotel. No jakież było moje zdziwienie kiedy dosłownie "wsadził' i "wyciągnął" to cudo od Usg
trwało to maksymalnie 5 sekund... Lekarz nie zrobił zbliżenia no bo chyba uznal ze przyszłam se tak oo..no nie wiem... może mu się spieszyło. Powiedzial jest ciąża 5-6tydz . Wypisał świstek,swignał zdjęciem i to by było na tyle... Sama musiałam zapytać kiedy na następną wizyte ... Masakra... pecha mam jakiegoś