Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimmy wrote:Dziewczyny podanie mi wasze terminy? Na którego was mam dopisać na liście?
aleksandrazz
Wpinka
paula_89
Ja mam pierwszą wizytę w czwartek - 02.02., a termin wg Ovu to 24 września, ale miałam przesuniętą owulację, więc pewnie będzie później. BTW, zaczęło się na wieczór coś na kształt mdłości... tak jakby się gdzieś tam czaiły, plus zawroty głowy przy wstawaniu, echs...Kimmy lubi tę wiadomość
-
candela wrote:patrycja, w jakim wieku masz córkę?
Ja chyba na wizytę umówię się za jakieś 3 tygodnie żeby już coś było widać.
Kiedy zamierzacie powiedzieć rodzinie i znajomym? a może już powiedziałyście?
córeczka ma 13 miesięcy
Ja powiedziałam mamie bratu i przyjaciółce, miałam jeszcze nie mówić ale jakoś tak wyszło, cieszę się i nie potrafię ukryć radości. -
Aneczko, doskonale Cię rozumiem i mocno ściskam. Teraz ważne żebyś miała wsparcie bliskich.
Ja powiedziałam tylko rodzicom , reszta dowie się jeśli bezprolebomowo dotrzemy do drugiego trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 20:47
-
aleksandrazz wrote:Byłam po skierowanie na badania, ale miałam usg , jest malutki zarodek z serduszkiem ☺ A jeśli chodzi o brak objawów to mój gin mowi ze większość pacjentek nie ma nawet mdłości. Ja wymiotuje okropnie. Jestem w tej mniejszości
-
Kasiulka03 wrote:Pociągnę wątek bo nikt nie odpisał a mnie to bardzo interesuje
Od kiedy i czym sie smarować zeby nie było rozstępów
Ja mam oliwki babydream i raz dziennie sobie posmaruje. U mnie niestety są skłonności do rozstępów.. Nie wiem czy to pomoże ale chyba warto spróbować.
-
kaka470 wrote:Kimmy ja tak z innej beczki , mam pytanko jak ty robisz te kolorowe zwykle napisy nigdzie nie mogę znaleźć ?????
I tam w menu po lewej stronie musisz dać na animowane napisy.
Fajne jeszcze można zrobić na tej stronie http://profilki.pl/generatory/napisy-graficzneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 20:58
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Kimmy wrote:http://liczniki.org/index.php
I tam w menu po lewej stronie musisz dać na animowane napisy.
Fajne jeszcze można zrobić na tej stronie http://profilki.pl/generatory/napisy-graficzne -
Ja smarowałam się kremem na rozstępy HIPP. Dość nieregularnie
na szczęście miałam tylko jeden mały rozstępik.
My pewnie też powiemy jak zobaczymy serduszko.
Mam tylko taki mały problem. Bratowa w październiku poroniła. Ma już 2 synków.
Wiem, że chcieli się starać od stycznia. No i przyznam, że mam nadzieję, że pierwsi nam powiedzą, że im się udało -
Dziewczyny teraz juz na dobre mnie wzięło.. gorączka bóle krzyżowe plecy nogi brzuch głowa.. do tego przy kaszlu wymiotuje ratunku !! Nigdy jeszcze nie przechodziłam takiego grypska.. jutro rano dopier do lekarza a po południu do pracy boje sie ze to choróbsko moze zaszkodzić mojej fasolce strasznie boli mnie brzuch piersi dalej sa obolałe ale wole zeby tak zostało jesli mam niec nadzieje ze moja fasolka bedzie zdrowa i nic jej nie bedzie..
Aneczko trzymaj sie ciepło i trzymam kciuki zeby nastepnym razem sie udało buziaki :**[/link]