Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I wgl uwielbiam mojego gina. Zawsze mi usg robi mimo iz chodzę na NFZ. Aha i lekarz mówił ze już dopochwowo nie będzie badal. Tylko przez powłoki brzuszne i wszystko super widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 17:16
-
Ciekawe czy ta wasza reguła sie sprawdzi. Moje bobo tez albo do tyłu teraz leciutko większy....może też coreczka Eliza
♡
hihi choć z Antosia też będę szczesliwa ♡
♡
nadziejastru lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:a kiedy zauwazylas ze Ci zanikly?
-
Madlene a moze w Polsce jest Pencivir mi pomagala tylko ta masc . Mozna tez kupic w kolorze skory ale tu w Niemczech kosztuje okolo 10euro. Pytalam gina i w ciazy mozna uzywac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 18:25
madlene88 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mi tez sie opryszczka wywalila i w aptece mi powiedzialy kobitki ze w ciąży mozna tylko te plastry Commplet i nic innago buuu i jak tu w końcu wizyte mam 8 kwietnia dopiero
Synek Piotruś 2019Córeczka Oliwia 2013
. Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
madlene88 wrote:Kochane pani w aptece polecila mi ALantavit masc ktora podobno dobrze dziala na opryszczke,czy ktoras cos o masci wie?bo szczerze to nie byla zbyt diswuadczona farmaceutka...Probowalam...czosnku...odpada zbyt duzy bol...
no przeciez napisałam Ci erazaban, bezpieczna w ciąży
ale teraz to i tak już pozamiatane i jedyne co możesz to plasterki kleić. w sensie co się mało rozwinąć to się już rozwinęło. opryszczke powinno się smarować NATYCHMIAST jak cos poczujesz
a ten alantavit ma m.in retinol. pochodna wit A zakazana w ciąży. alantoina przyda się jak się pęcherzyki zczną goic, teraz nieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 18:50
-
nick nieaktualnyNo dobra dziewczyny to teraz ja... Dzidziutek ma dwie rączki, dwie nóżki. Ma 3cm7mm, serduszko bije 186... Niestety od teraz do porodu będę na antybiotyku:( Wiec z gabinetu wyszłam zapłakana... Jestem bardzo zmartwiona co to będzie ;(
madlene88, PazdziernikowaMama, Kimmy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:No dobra dziewczyny to teraz ja... Dzidziutek ma dwie rączki, dwie nóżki. Ma 3cm7mm, serduszko bije 186... Niestety od teraz do porodu będę na antybiotyku:( Wiec z gabinetu wyszłam zapłakana... Jestem bardzo zmartwiona co to będzie ;(
-
Agnesqe wrote:No dobra dziewczyny to teraz ja... Dzidziutek ma dwie rączki, dwie nóżki. Ma 3cm7mm, serduszko bije 186... Niestety od teraz do porodu będę na antybiotyku:( Wiec z gabinetu wyszłam zapłakana... Jestem bardzo zmartwiona co to będzie ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAhh i zapomniałam dodać, że na tą chwile dzidziutek jest starszy o 3 dni
Fikał i brykał, machał rączkami... Zdecydowanie był najpiękniejszym widokiem w moim życiu puki co
Lola83, patulla, Natikka123, mana, Caro, madlene88, kiti, A może by..., Kimmy lubią tę wiadomość
-
no to i ja.
Wszystko ok. Synus podrosl o 1 dzien wiec dzisaj 12+6 tp 5.10. Ma 6,5 cm, wszystko wyglada ok.
Niestety zgodnie z moimi przewidywaniami podwyzszone ryzyko hipotrofii. Od dzisiaj mam lykac acard. Raczej o porodzie w pazdzierniku moge zapomniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 20:05
patulla, Natikka123, Kimmy lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
mana wrote:Dziewczyny ile placicie za usg genetyczne? Pytam bo w tej ciazy chodze do innego ginekologa i ten podkreslil ze to bedzie usg genetyczne (wiec zastanawam sie czy i cena tez bedzie "specjalna") poprzednia gin nie celobrowala tak tego.
250 zlPiotruś
Helenka