Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoni teraz do mnie chrzestna z Holandii, mówi, ze jest na zakupach i wpadła jej w oko kurtka, jeansy i koszula dla małego i właśnie mi oznajmiła, że kupuje
w sobotę wraca, więc pewnie w przyszłym tygodniu mi da te ubranka
o rozmiar się tylko pytała, to mówiłam żeby nie brała mniejszych niż 68/74
Jakoś tak fajnie się poczułam, że ktoś jest zainteresowany, a ciocia ma dobry gust, bo zawsze fajne rzeczy przywozi, więc na pewno będziemy zadowoleni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:04
dżdżownica, MałaMi88, aaniluap, pola89, India26, JustNatalie, madlene88, Zielona_konczynka, Caro, almaanies, Asiaa91, Barbie24, kiti, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
Ja chętnie
ogórkowa
jeszcze nie gotowałam nigdy hihi to nie jadłam bardzo dawno
przeczuwam, że w tym tygodniu będzie mój pierwszy raz z ogórkową, narobiłaś smaka
MałaMi88, patulla lubią tę wiadomość
-
dżdżownica wrote:http://m.emag.pl/kinderkraft-lozeczko-dostawne-uno-grey-kklunogry00000/pd/D8LQDDBBM/?cmpid=60049&utm_campaign=wszystkie&utm_content=14971643&utm_medium=Feed&utm_source=Ceneo.pl
Takie łóżeczko mi się dziś spodobałoi chyba na początek takie kupimy bo będzie nam wygodniej zanim się przeprowadzimy i zawsze można je zabrać ze sobą
Bardzo jest podobne do mojego - Chicco Next2MeWidziałam je też u nas sklepie, jednak zdecydowałam się ostatecznie na Chicco, mimo wyższej ceny. Wolę jednak, gdy produkt jest już na rynku kilka lat (Chicco ma to łóżeczko dostawne chyba z 3 lata, choć w zasadzie teraz jest jakiś boom na nie), kolorystyka bardziej do mnie przemawia i jakość
Ale faktem jest rzeczywiście, że są one bardzo praktyczne zarówno jako dostawki, jak i łóżeczka przenośne - czy to po domu, czy np. w podróży
Ja już nie mogę się doczekać aż je przetestuję -
patulla wrote:Ma któraś ochotę na ogórkową, bo ugotowałam cały duży garnek
?
Ja ją mogła bym jeść cały czas jeszcze jak jest taka kwaśniejsza pycha ja pod siebie raz w tygodniu gotuję i objadam się cały dzień
A dziś u mnie zupa kalafiorowa i pierogi z truskawkamipatulla lubi tę wiadomość
-
monaJa wrote:Ja ją mogła bym jeść cały czas jeszcze jak jest taka kwaśniejsza pycha ja pod siebie raz w tygodniu gotuję i objadam się cały dzień
A dziś u mnie zupa kalafiorowa i pierogi z truskawkami
Ochota na kwasne ? To tak jak u mnie ? A jaka plec dziecka ?grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnyJuż za pare chwil, za chwil pare, zobaczę swoją Córkę na ekranie
Ho ho ho coraz bliżej! 16.30 mysiu pysiu widzimy się, chyba Ty też sie rybeczki cieszysz bo skaczesz mamie po całym brzuchu
Ohhhh jak ja lubię czas wizyty!
dżdżownica, 0202oliwcia, MałaMi88, madlene88, Dziobuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamusiaaa1 wrote:Bardzo jest podobne do mojego - Chicco Next2Me
Widziałam je też u nas sklepie, jednak zdecydowałam się ostatecznie na Chicco, mimo wyższej ceny. Wolę jednak, gdy produkt jest już na rynku kilka lat (Chicco ma to łóżeczko dostawne chyba z 3 lata, choć w zasadzie teraz jest jakiś boom na nie), kolorystyka bardziej do mnie przemawia i jakość
Ale faktem jest rzeczywiście, że są one bardzo praktyczne zarówno jako dostawki, jak i łóżeczka przenośne - czy to po domu, czy np. w podróży
Ja już nie mogę się doczekać aż je przetestuję
No właśnie oglądałam oba i wydaje mi się że jakość jest podobna więc nie ma sensu wydawać dwa razy tyle. A nad kolorem się jeszcze nie zastanawiałam:) -
no to my mamy w planach na najbliższe dni: ogórkową i naleśniczory!
i ja Wam też smaka narobię - moja Mama dała nam dziś bigosik
bo ostatnio miałam ochotę. na obiad zrobiła nam dziś parzychę i na wynos mamy bigos
-
witam
Trzymam kciuki za wizyty.
Agnesqe super ta wanienka, dobrze że mam już po córci bo pewnie bym się na nią skusiła
Kimmy dobrze że maluszki się mają świetnie i jesteś pod stałą opieką. Jestem ciekawa jak u Ciebie czuć ruchy takiej gromadki
Nasz mały tak szaleje że już dobrze czuć pod ręką i widać jak się brzuch rusza. Ostatnio był główką w dół więc jak siedze to czuję jak mi ładuje po żebrach, aż sama byłam w szoku że już go tak czuć wysoko, ale w sumie jak ginka robiła mi usg to tak przy pępku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 16:48
-
widzę że dużo z was ma już wybrane imiona a my jakoś nie możemy się na razie zdecydować, m ma za dużo pomysłów...