X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2017
Odpowiedz

Październikowe mamy 2017

Oceń ten wątek:
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaJa wrote:
    Hej witam :-)

Dziś to wszystko przeciwko mnie z emkiem się pokłóciłam myślę i sama nie wiem o co chodzi z rąk mi wszystko leci,katar mnie dopadł że ciężko mi oddychać,oddycham przez usta to mi spękały .
    A do tego wszystkiego wpadła teściowa że spóźnionymi życzeniami imieninowymi i strawiła bym ją gdyby nie jej głupi i chamski prezent a otóż dostałam ekstra prezent jako kobieta w ciąży FLASZKĘ WINA I PRZETERMINOWANE CZEKOLADKI tak właśnie mnie teściowa szanuje lepiej jak by z niczym nie przyszła czuję się jakaś taka poniżona normalnie ryczeć mi się chce :-(
    oddaj stsreje rurze te czekoladki przy najblizszej okazji tez jako prezwnet albo jak przyjdzie nast razem to ja nimi poczestuj :)

MałaMi88, monaJa lubią tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajacanacud1 wrote:
    oddaj stsreje rurze te czekoladki przy najblizszej okazji tez jako prezwnet albo jak przyjdzie nast razem to ja nimi poczestuj :)
    Zajebiscie to ujęłas! Podpisuje się pod tym.

czekajacanacud1, monaJa lubią tę wiadomość

ckai9n73kv974yz0.png
  • Treselle Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madlene88 wrote:
    Witam się w dzień w którym pogoda chyba się wyrabia. Od rana próbuje wejść na forum.Teraz się udało.
    Natty... Moze i dziewczyny mają rację bierz za tą cenę
    Ja muszę dzisiaj umyć okna. Ech jak mi się niechce.
    Noi pochwalę się zakupami
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9aab081861f.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f646e3480d30.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b43374ba6f96.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e6f7720dd66.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d82286b92e32.jpg
    Madlene, też masz wrażenie, że ciuszki z nexta są większe niż z innych sieciówek? mam kilka z nexta i takie właśnie mam wrazenie, zresztą gdzieś nawet czytałam o tym.

PS. śliczne!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 18:11

dqpr3e5e0v8168du.png
  • Treselle Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem że była kiedyś dyskusja na temat leżaczka bujaczka 3w1 Tiny Love, sama jestem nim zainteresowana i mam zamiar go kupić, ale dziś wpadłam na leżaczek Kinderkraft Unimo 5w1 i teraz mam dylemat...

http://www.mediaexpert.pl/lezaczki/lezaczek-kinderkraft-unimo-5-funkcji-niebieski,id-802653?gclid=CMLF2drTs9QCFQyMGQodoloAkQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CMeU9drTs9QCFVmPsgodbcQMkA

co o nim sądzicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 18:38

dqpr3e5e0v8168du.png
  • Treselle Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień mam problemy z forum...masakra ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 18:38

dqpr3e5e0v8168du.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Treselle wrote:
    Madlene, też masz wrażenie, że ciuszki z nexta są większe niż z innych sieciówek? mam kilka z nexta i takie właśnie mam wrazenie, zresztą gdzieś nawet czytałam o tym.

PS. śliczne!
    Tak większa jest rozmiarowka. np porównywalne z H&m. NP z nexta maja rozm 50(UP to 1 monhts) i to jest odpowiednik naszego prawie 56 polskiego. A rozmiary 56 spokojnie dziecko ponosi chwilkę z ich rozmoarowki, no chyba że urodzi się naprawdę duże tak sądzę ale mogę się mylic

ckai9n73kv974yz0.png
  • MałaMi88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 22:30

madlene88 lubi tę wiadomość

JzxGp2.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Witam sie :-)
    ale mnie dzis deprecha dopadla :-( problem za problemem, a do tego jeszcze ta pogoda! Zawinelam sie na kanapie w koc i spie caly dzien ehhhh dobrze ze juz sie konczy bo mam naprawde dosc jeszcze jeden telefon ze zla wiadomoscia i oszaleje.
    Nawet Mlody jest dzis wyjatkowo grzeczny.
    Co się stało?

ckai9n73kv974yz0.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Aaa problemy z wykonczeniem domu. Jeden taki konkretny, ze nie wiem jakie beda koszty naprawy. mam przynajmniej nadzieje ze skonczy sie w 10tys :-/ nie sprawdzilismy jednej rzeczy przy odbiorze domu od dewelopera i pluje sobie strasznie w brode. Z jednej strony to pierdola ale kosztowna.

A możesz napisać co to? Bo bym u nas zwróciła uwagę.

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Wodociag. Ktos go zakrecil zanim odebraliamy dom. I tak go ktos zakrecal, ze go przekrecil, i urwal cos tam w srodku. "Woda jest? jest! tylko zakrecona przyjdzie hydraulik to odkreci". Dzis przyszedl nasz hudraulik i lipa. A przylacze wodociagu nie nalezy do gminy tylko do nas i wszystkie naprawy na nasz koszt.
    A to deweloper nie odpowiada za to?

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Nie bo dom jest juz odebrany. Powiedzial ze pomoze nam cos wyegzekwować od firmy ktora robila przylacze ale nie obiecuje. Ale to jest tylko dobra wola dewelopera wcale nie musi tego robic. A przez ta glupote trzeba rozkopac droge a potem ja naprawic i tu sa wlasnie te najwieksze koszty

Aż nie chce ki się wierzyć w to że deweloper nie ponosi żadnej odpowiedzialności. Przecież jest gwarancja, rękojmia.
    Czyli przy odbiorze trzeba zwrócić uwagę na wszystko. Chyba najlepiej żebyśmy wzięli jakiego specjalistę?

1JyDp2.png
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 22tyg i zarazem w 6 msc :-)
    przelotem przesyłam Wam wszystkim jagódki prosto z lasu ;-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f37f20d17c81.jpg

MałaMi88, kiti, nadziejastru, natty85, Natikka123, monaJa lubią tę wiadomość

p19udqk3biqtk3ub.png
  • MałaMi88 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Anuśka19 lubi tę wiadomość

JzxGp2.png
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Anuska19 mniam ale narobilas mi ochoty na jagodki! Kurde w poniedzialek bede leciala na rynek!

Nie znajdziesz w poniedziałek :-p chyba ze za tydzień ;-)

p19udqk3biqtk3ub.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Gdybysmy zwrocili uwage wczesniej ale po 3 miesiacach to juz za późno. Bedzie sie odnosil o rekojmie dla firmy ktora robila przylacze ale czy to cos da to nie wiem :-( tak to prawda trzeba zwrocic uwage na wszystko. Siostra ostatnio tez odbierala dom od dewelopera tylko oni mieli wykonczony. I i tak wszystko musieli robic od początku rury, instalacje, tynki nawet dach. Schody mieli przykrecone na 2 sruby. Tragedia. Do odbioru wezcie jakiegos fachowca. Na każda pierdole od razu trzeba zwracac uwage.

Przykro mi że u Was tak wyszło. Ale co to za deweloper który tak buduje? :( na każdym kroku czają się oszuści:(

1JyDp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie naszego skradzionego auta to musiało być jakieś zlecenie w poznaniu. Następnej nocy po naszym ukradli następnego Focusa kombi i wczoraj kolejnego. Jakaś zorganizowana akcja :(

1JyDp2.png
  • Ewa25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AlicjaaA wrote:
    Poduszkę kupiłam bo wybrane produkty firmy babymoov były w stokrotce za 44 zł. Super cena a i tak planowałam ją kupić. Czy coś warta, to się okaże, ale zdecydowanie chciałam taką mieć, bo z synkiem właśnie mieliśmy problem asymetrii i spłaszczonej główki z jednej strony, bo trzymał zwykle odwróconą w lewo. Sporo rehabilitacji nas to kosztowało, główka na szczęście się odkształciła. Wtedy nie miałam pojęcia o istnieniu takich poduszek, a teraz będę dmuchać na zimne i wypróbuję przy córeczce.
    Troszkę nie jestem w temacie. Miałam tak z córką. Nawet jeździliśmy do lekarza sprawdzić czy nie ma "podkurczu miesni" nie pamiętam jak to fachowo nazywa się . Ale cały czas przekrecala się na jeden bok i często podkurczala się w tą stronę. Siedząc opadala akurat w ten bok. Na szczęście wszystko było ok. Ale główka była splaszczona. Co to za poduszka ?

hchylbetu4umr7yv.png hchylbetznxbei2w.png
  • madlene88 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Wchodzę na forum po kilka razy, u mnie nadal szwankuje:) mam lenia z rana:)
    Mam pytanie odnośnie nie forum. Czy któraś używała rajstop w sprayu? I jakiej firmy polecacie? No mam to wesele w sobotę i muszę coś mieć :)

ckai9n73kv974yz0.png
  • MałaMi88 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

JzxGp2.png
  • dżdżownica Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi88 wrote:
    Tamten postawil olbrzymie osiedle domkow i to chyba juz jego 3 osiedle. I w kazdym z domow podobne problemy. Nasz to taki maly deweloper. Ale nauczeni pezez zycie wzielismy nie stan deweloperski tylko surowy zamkniety. I kurcze na kilka domow jeden problem sie trafił mam nadzieje ze nam pomoże tak jak obiecal.
    Z Waszym autem to musiałobyc jakies zlecenie tylko szkoda nerwów i autka :-( wszedzie oszuści :-( ale pieniążki z ubezpieczenia Wam zwroca?

Kurde jak nie ogarna tego forum to sie wsciekne juz 3 dzien mam jakies problemy. Co chwila mnie wylogowuje i w ogole mam problemy z wejsciem.

Trzeba niestety pilnować wszystkiego. My mamy deweloperski podwyższony ale nie było innej możliwości. Ale napewno szef firmy która będzie nam wyjanczac musi być przy odbiorze.

Z ubezpieczenia dostaniemy pieniążki ale jeszcze nie wiadomo ile i kiedy :(

1JyDp2.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ